Skocz do zawartości

Ile razy mam ci mowic?! Atakujemy na tamten kosz!

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

@LBS

'Marcus Smart, który powrócił po blisko miesiącu przerwy zanotował już jeden z najlepszych występów wśród całej klasy debiutantów. Przeciwko Wizards wcisnął 23 punkty,z czego 12 rzutami za 3 punkty i rozdał 5 asyst.'

Ktoś wie o co chodzi w ostatnim zdaniu?

To jest na pewno portal poświęcony koszykówce?

http://www.mvp-magazyn.pl/ranking-debiutantow-notowanie-1/

polskie dziennikarstwo sportowe w pełnej krasie, nie dość, że używają PER to i tak nie jest on dla nich żadnym odniesieniem - The Flinstones normalnie

Przeciwko Wizards wcisnął 23 punkty, z czego 12 rzutami za 3 punkty i rozdał 5 asyst.

Payton musi bardzo pracować nad rzutem, bo jak zsumujemy wartości procentowe rzutów z gry, za trzy punkty i wolnych, to minimalnie przekroczymy 110%.

Edytowane przez ignazz

Przeciwko Wizards wcisnął 23 punkty, z czego 12 rzutami za 3 punkty i rozdał 5 asyst.

Głupio złożone zdanie, ale sens jest taki, że "wcisnął 23 punkty, z czego 12 (punktów w domyśle) rzutami za 3 punkty" ...

Po prostu ktoś pisał zdanie tak, żeby samemu zrozumieć, ale nie koniecznie przekazać o co mu chodzi :)

Kiedyś kupiłem kilka miesięcy z rzędu to czasopismo.

Przestałem w momencie, gdy zauważyłem, że podobne zdania występują nagminnie, na każdej niemal stronie.

Cóż, drogie hobby sobie znaleźli:)

Redaktorem naczelnym MVP jest Pan Michał Górny, obczajcie ostatnią PNŻ i jego rzyg nt. Kobasa, on naprawdę myśli, że jak wydaje to swoje śmieszne pisemko to jest kimś w tym temacie i każdy musi brać jego chore opinie pod uwagę, nawet na tym forum gdzie ludzi jest od groma nikt takich hejtów z dupy nie pisze, a przecież Kobas ma tu wielu antagonistów.

od 55:20

SZMACIARZ  :panda:  :panda:  :panda:

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Kij w dupie - co poradzisz. Ja go w miarę trawiłem przez ten cały czas, ale po tym co odjebał ostatnio, w szczególności z tym apelem do kibiców Lakers (ROTFL) będę już patrzył na niego zupełnie z innej perspektywy.  Mam nadzieję, że to przeczyta i się ogarnie, nigdy nie jest za późno na wyjęcie głowy z tyłka (czy tam kija).

Plotek jest jednak zajebisty z 10 zdjęć zrobili art o wizycie, sprzedali info o protokole, jebneli buraka, pokazano prezenty, nawiazano do mlodego potomka który może zostać królem i napisano tekst na 10 stron w stylu 10latka. Analiza spojrzen bezcenna.

Znam parę ksieznych i jakoś nie zauważyłem żeby ich nie można było dotykać. Tym bardziej jak dawalem prezent ;-)