Skocz do zawartości

Ile razy mam ci mowic?! Atakujemy na tamten kosz!

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Na początku nie ogarnąłem i myślałem, że chodzi o sposób wykonywania FT, ale jak już zobaczyłem o co biega, to musk rozje.... Czegoś takiego jeszcze nie widziałem.

Na początku nie ogarnąłem i myślałem, że chodzi o sposób wykonywania FT, ale jak już zobaczyłem o co biega, to musk rozje.... Czegoś takiego jeszcze nie widziałem.

Heh naprawde niezle. To troche jak z tym obrazkiem na ktorym masz znalesc cos dziwnego. Na pierwszym planie jest dziewczyna z zarabistymi cyckami no i szukasz co tu niepasuje ale meskie odruchy i tak zmuszaja cie do patrzenia w ten jeden punkt i dalej nic klientka na rowerze, moze cos z rowerem, dalej nic, ja sie poddalem i w komentach przeczytalem o co chodzi....

Nie poznanie Iversona to nic takiego, nie dość że już dawno jego prime minął to jeszcze ma bardzo przeciętny wzrost nie wyróżniający go z tłumu jak 80% koszykarzy. A to zdjęcie na twitterze okraszone jest podpisem "MY SISTER AND HER FRIENDS JUST MET DERRICK ROSE DAMN SHES SO LUCKY SMH!!!"

BlTc6pbCYAArwNe.jpg

Za to podejście tej laski od Iversona mnie rozjebało: nie wiem za c*** kto to jest ale ponoć sławny to robię fotkę. Dobrze jeśli mu jeszcze dupy nie dała.

Koszykówka jest ledwie 3-im sportem w USA, ciekawe jak tam z waszą znajomością graczy NFL i MLB. Ja z mordy poznałbym tylko Terrella Owensa z NFL, Peytona Manninga raczej bym w Wal-Marcie nie odróżnił od Average Joe, a baseballisty nie znam nawet jednego z nazwiska.

NBA patrząc po ratingach playoffs jest numero uno. NFL ogółem jest numerem jeden bo mają ciekawy RS.

MLB to jest sport narodowy, kazdy się nim interesuje, ale ardzo zajaranych tym ludzi nie ma aż tak wielu jak w przypadku NBA/NFL.

NBA patrząc po ratingach playoffs jest numero uno. NFL ogółem jest numerem jeden bo mają ciekawy RS.

MLB to jest sport narodowy, kazdy się nim interesuje, ale ardzo zajaranych tym ludzi nie ma aż tak wielu jak w przypadku NBA/NFL.

Według mnie football to ich sport narodowy, a nie baseball. W MLB masz w sezonie tyle meczów, że stadiony zazwyczaj nie zapełniają się nawet w połowie. W NFL praktycznie na każdym meczu jest komplet (chyba, że twoja drużyna to Washington Redskins, na dworze jest minus ileś tam stopni i do przerwy dostają 4 przyłożeniami). :smile:

fed-ex-field-empty-fans.jpg

Ale generalnie jest to wyjątek. Do tego nie zapominajmy o NCAA. W Power Conferences jak SEC, czy PAC12 masz zawsze komplet.

btw. Już nie mogę się doczekać. :)

Wracając do tego zdjęcia Allena, to dla mnie nic dziwnego. Ja też nie rozpoznałbym wielu aktorów, czy piosenkarzy.

Edytowane przez SkoczekS1

Na temat z początku roku:

"In 2014, 35 percent of fans call the NFL their favorite sport, followed by Major League Baseball (14 percent), college football (11 percent), auto racing (7 percent), the NBA (6 percent), the NHL (5 percent) and college basketball (3 percent)."

http://espn.go.com/nfl/story/_/id/10354114/harris-poll-nfl-most-popular-mlb-2nd

Z tym zapelnianiem stadionow nie jest tak ze bilety na nfl sa tansze?

Moim zdaniem to bardziej kwestia ilości spotkań: W NBA są 41 mecze rs u siebie, w MLB jeszcze więcej a w NFL 8. Popularność dość dobrze można ogarnąć wchodząc na ESPN i B/R i patrząc na kolejność sportów w zakładkach: na ESPN jest