Skocz do zawartości

Ile razy mam ci mowic?! Atakujemy na tamten kosz!

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

zdecydowanie tutaj

Tak w ubiegłym tygodniu mówił LeBron James. Zdecydowanie będę jednym z czterech najwybitniejszych graczy, jacy kiedykolwiek grali w tę grę. Lepiej niech znajdą dla mnie miejsce na tej górze (…) Michael Jordan, Larry Bird i Magic Johnson. I chciałbym powiedzieć, że ja jestem czwarty…

W poniedziałek o odpowiedź na te rewelacje został poproszony legendarny center Boston Celtics, 11-krotny mistrz ligi, Bill Russell: Hej dzięki, że nie umieściłeś mnie na swoim szczycie Rushmore. Cieszę się, bo koszykówka to gra zespołowa. Nie chodzi o indywidualne osiągnięcia. Wygrałem dwukrotnie mistrzostwo stanu ze swoim liceum, dwukrotnie tytuł mistrzów uniwersyteckich, zdobyłem tytuł NBA w swoim pierwszym i ostatnim sezonie oraz dziewięciu sezonach pomiędzy. I to panie James wykute jest w kamieniu.

Tak tylko trzeba dodać że dla Elbidżeja at the moment top 4 to MJ, Larry Legend, Magic i Big O ;] tak gwoli ścisłości.

A w innym wywiadzie( wcześniej)  mówił o MJ, Bird, Magic oraz Dr. J o ile pamiętam , eh dziwny jest ten świat  :pride:

W sumie to co mówi ma sens. Jeśli doda słówko perimeter. Inaczej wyjebanie z top4 Hakeema/Shaqa/Russela/Jabbar to jest krótko mówiąc idiotyzm ;)

O ile goat jest znany i lubiany (czasem tylko ktoś nieśmiało przebąknie coś o Hakimie), to top 5 nie da się wybrać równie pewnie, co stwierdzić że ziemia nie jest płaska. Chcesz dodać tam Shaqa? Ktoś powie, ale co, k****, że niby lepszy od Magica, Oscara albo białasa? Jak chcesz to zmierzyć?

Ten gość którego wrzucaliscie z zespołem downa właśnie podpisał 10-dniowy kontrakt z Philadelphia76ers.

Przez moment myślałem, że tankowanie wchodzi na zupełnie nowy poziom.

A na serio - ładny gest Sixers, może dobra karma przybierze formę Wigginsa :smile:

Edytowane przez Jinks