Skocz do zawartości

Ile razy mam ci mowic?! Atakujemy na tamten kosz!

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

to już nawet uogólniając z czym tam biegnie, pękła mu żyłka i tyle, największym, do których grona aspiruje raczej nie zdażały się podobne ekscesy, a już na pewno nie tak total z dupy ;) zresztą zapominamy jaki to był kiedyś niecny floper z niego

Trochę się przypierdalasz :P Zaraz będą argumenty, że LBJ nie był żadnym "największym" bo nie chodził po wodzie :P January dobrze napisał, że wygląda to dokładnie jak gadka dwóch obsranych gostków z podstawówki i tyle w tym komedii.

Trochę się przypierdalasz :tongue: Zaraz będą argumenty, że LBJ nie był żadnym "największym" bo nie chodził po wodzie :tongue: January dobrze napisał, że wygląda to dokładnie jak gadka dwóch obsranych gostków z podstawówki i tyle w tym komedii.

czyli co? 29 lat to za mało żeby przestać pajacować jak szczeniak? Palace Browl czy chociażby akcje Barkley vs Shaq - jak to się ma do takiej wiochy co tutaj? nawet nie było mowy o flagrancie dla teletovicia, cała ta akcja pod względem wartości estetyczno-dydaktycznych zasługuje co najwyżej na pusty śmiech.

i na prawde powtarzam jak ktoś nie wie - nie jestem haterem LBJa jako koszykarza, ale od początku wkurwiał mnie jego styl bycia w Cavs, a teraz gdy już zapewnił sobie zarówno wyjebany support (all-time) jak i miejsce w historii, odpierdala jakieś kosmiczne sery.... wcześniej z Chalmersem, a teraz to tutaj.

Boli go ta Indiana strasznie... myślę, że ma świadomość, że tak własnie wygląda prawdziwy zespołowy basket, a nie to co własną osobą w znacznej mierze, kreuje.

Depresja Gangstera co ma spodnie od dresu

Z tym pajacowaniem to już taka jego uroda.... kurna piszę jak jego wielki lover :tongue: Pewnie, że masz rację, że pajacuje dodałbym, że flopuje, tańcuje z krokami aż miło, ale mimo wszystko DO-MI-NU-JE!!! Ciężko porównywać z czasami wcześniejszymi bo wtedy t był męski sport i kolesie się najzwyczajniej w świecie napierdalali... teraz mocniejszy faul często kończy się flagrantem. 

EDIT: heh, napisałem chyba niewyraźnie. Żaden ze mnie jego lover, nie mogę się doczekać aż go ktoś przeżuje, połknie i wydali :P

Edytowane przez Arctus

jak na wielkiego lovera masz całkiem zdrowe podejście, co jest tu raczej rzadkim zjawiskiem. sam natomiast również uważam, że dominuje ale ma do tego warunki jak prawie nikt w nowożytnych czasach (90+) więc kurka łachy raczej nie robi ;)

na drugim biegunie jest Durant, który spokojnie buduje swoją karierę, koncentrując się w pełni przede wszystkim na koszykówce

trzeba takie postawy doceniac, a piętnować to co nam liga próbuje wcisnąć jako nową generacje czy inne gówno