ignazz Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 ;-) znacie kontekst? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) ;-) znacie kontekst? szczerze to nie, wyjasnisz? Wiem tylko tyle, że Jacks grał w Spurs w tamtym sezonie i jeszcze kiedyś wcześniej, i pewnie jakaś historia z Popem. Edytowane 17 Grudnia 2013 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Pop ma twardy charakter i przecież nie pozwalał na takie duperele jak opaski które w sumie nawet liga chciała zakazać..... zapewne nieraz spierał się z Jaxem o jego zachowanie niewłaściwe dla organizacji zwanej Katolicką Liga Prawdy i Wiary Spurs w tym o gadzety.... więc w swoim stylu gdy jest już graczem ( pewnie i nie bez złośliwości z tym debiutem na spurs celowo) Clips Pop interweniował na swój sposób... zdobył gadzet i pokazał kto tu rządzi ;-) http://www.nbamate.com/2013/06/20/the-no-headband-game-should-be-the-norm/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Tak myślałem patrząc na Spurs to nikt tam nie jest poobwijany w slavey i nie nosi headbandów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 poza Duncanem i Robinsonem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 75-letni Jerry West Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 martwi mnie ten director's cut ale kupuję dziadka bo sam w tym wieku tak bym chciał ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Na Brooklyn z nim! Tam potrzebują trochę świeżej krwi żeby KG i PP mogli odetchnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) wiesz o co chodziło Kubbas? bo ja to zobaczyłem po przerwie w oglądaniu // obrona Scoli na Jamesie też się tutaj nadaje Edytowane 19 Grudnia 2013 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promot Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) lekko mowiac slabo wyszlo http://www.betplatform.com Edytowane 5 Stycznia 2014 przez promot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Aż strach myśleć jaki rekord mieliby Raptors gdyby Bargnani tam jeszcze grał... ;] Co do gifa z lebronem - obczajcie reakcje gościa w garniaku za James'em. Trochę człowiek zdezorientowany. Edytowane 19 Grudnia 2013 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) PANOWIE ŹLE PATRZYCIE w leeewooooo........ mocne zioło było grane... spokój baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wręcz opóźnienie reakcji Michała Skrzynkinadokumenty Beasleya sugeruje powyższy staff i tu się zgodzę Miami ma niezły staff Edytowane 19 Grudnia 2013 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Najlepiej kontrolowany zegar ever. o k****, to jes epickie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) Aż strach myśleć jaki rekord mieliby Raptors gdyby Bargnani tam jeszcze grał... ;] Co do gifa z lebronem - obczajcie reakcje gościa w garniaku za James'em. Trochę człowiek zdezorientowany. piona ziomuś, rozkminiałem to dobre 5 minut i też chciałem to zasugerować ;] fuck edit// a niee, dla mnie lepszy jest ten łysawy - total wtf face Edytowane 20 Grudnia 2013 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 W ogóle wszyscy mają tam mocną zawiechę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 poza Bust-Easym, który wygląda jak zwykle na śmiertelnie znudzonego - wyobrażacie sobie w ogóle, że ten typ przychodzi do Was pod chate i pyta o córkę... - o moją córkę? jak ty wyglądasz, skąd ty wziąłeś te rzeczy...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Bosh jak nakrzyczał na Lebronka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hvNh4uLe_ss xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi