SkoczekS1 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 hahah zaśmiałem się po przeczytaniu tytułu ;] LONGER - myślisz, że Raptors podłożą się w przyszłym sezonie, żeby mieć franchise playera ?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 miszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 hahah zaśmiałem się po przeczytaniu tytułu ;] LONGER - myślisz, że Raptors podłożą się w przyszłym sezonie, żeby mieć franchise playera ?;] Miałem nadzieje że Raptors pójda śladami Clevland gdy ci tankowali po LBJ'a - chłopaka z Ohio, ale deal z Grizz chyba przekreślił moje nadzieje i gościa z Toronto nie zobaczymy w koszulce Raptors... choc nadzieja umiera ostatnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 to jest przepiekne od razu przypomina mi się Frank Drebin...... alias Palatio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 my też mamy swoje osiągnięcia w tym temacie: http://www.youtube.com/watch?v=oCzP4N7oSqE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 [video=youtube;0TKFNkZj6Ac] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Miałem nadzieje że Raptors pójda śladami Clevland gdy ci tankowali po LBJ'a - chłopaka z Ohio, ale deal z Grizz chyba przekreślił moje nadzieje i gościa z Toronto nie zobaczymy w koszulce Raptors... choc nadzieja umiera ostatnia Może za 8 lat gdy już będzie gwiazdą w jakimś słabym klubie to przyjdzie do nas xD btw pamiętam to zdjecie i ten mecz North Carolina - Duke. Conan dobry ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 http://www.sportspickle.com/article/16342/10-greatest-moments-in-charlotte-bobcats-history Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Nie jest zły ten nowy. W porównaniu z tą mapą skarbów z przodu, tył wygląda świetnie. Ale ogólnie to fatalny pomysł wydziarać sam brzuch bez ramion... w ogóle duże dziary na brzuchu to pizdowaty pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Nie jest zły ten nowy. W porównaniu z tą mapą skarbów z przodu, tył wygląda świetnie. Wut? Naćpany Jezus tylko prosi żeby go dobić, a w tekście jest literówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Fatalnie to wygląda, jak u większości panów zza oceanu o ciemniejszej karnacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 O shit... oceniałem to co na tamtym widać i zaznaczyłem że w porównaniu do przodu, dolnej części tam nie ma. KD nie ma dobrego gustu, mógł zagadać przed kłuciem do jakiegoś ziomka z drużyny. Na bank znalazłby się jakiś, który doradziłby tak, że wyglądałoby to po ludzku. Fatalnie wygląda, z obu stron. Chyba jedna z najgorszych tatuaży w całej lidze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 te dziary z przodu wyglądają jakby sam je sobie wydziergał ewentualnie wspomógł go w tym Westbrick, tył zwłaszcza te dłonie nie wyglądają lepiej gość zarabia miliony a daje się kłuć jakimś patałachom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Aniołek ładny. To co ma KD w sumie rewelacyjnie wyglada przy tym co ma richard jefferson na ramieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 No i jedyny czarnuch bez tatuaży w NBA zrobił z siebie pisankę. I to taką wykonaną przez dziecko z autyzmem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 No i jedyny czarnuch bez tatuaży w NBA zrobił z siebie pisankę.Nie zgodzę się. Mapę skarbów ma od kiedy tylko pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Mogł sobie puchar larry'ego o'briena wytatułować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Wut? Naćpany Jezus tylko prosi żeby go dobić, a w tekście jest literówka. Dźizus zemdlał po serii z Memphis, wcześniej miał oczy otwarte...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szpiegzkrainydeszczowców Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Rewia mody w NBA odcinek 159. Paul George włącza się do rywalizacji i wkłada takie ciuszki: http://i.imgur.com/InGcH7a.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi