elwariato Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Łączna ilość strat obu zespołów to? :-)32 cz tam 33, ogólnie tak to jest jak murzyni się biorą za trenerkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Omg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 [video=youtube;0ISC36e8-Dg]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0ISC36e8-Dg#! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 haha 1:00 rozjebało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Gdyby ktoś chciał zaskoczyć swoją kochankę zapachem z szatni Celtics czy Lakersów to serdecznie polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wesoly_jamnik Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Wyciskają pomeczowe koszulki do środka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 [video=youtube;12uKNPKILCs] HIIIIIIIGH AS FUCK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 [video=youtube;qmMbm78sEB4] Kolejny biały jump shooter. Na bank jest soft i moczy gacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Gdyby ktoś chciał zaskoczyć swoją kochankę zapachem z szatni Celtics czy Lakersów to serdecznie polecam! Przeciez te zolte to sa damskie perfumy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 [video=youtube;bhW3fz_xpcI] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 http://www.mvp-magazyn.pl/5-kreacji-joakima-noah-ktorych-nba-powinno-zabronic/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 (edytowane) Wydało się Edytowane 9 Lutego 2013 przez House Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 [video=youtube;JhsA6oisT2w]http://www.youtube.com/watch?v=JhsA6oisT2w&feature=player_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 [video=youtube;seBpNm4W6aI] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Chyba LBJ ma nowego specjalistę od spraw wizerunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 LeBron po zdobyciu mistrzostwa to całkiem inny gość, nawet zaczynam lubić skurwiela A z tym kibicem był też jakiś wywiad w trakcie meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Po zdobyciu mistrzostwa? Dla mnie on od dawna był zajebistym gościem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Po zdobyciu mistrzostwa? Dla mnie on od dawna był zajebistym gościem. Od dawna tzn od kiedy? Bo jak grał w Cavs to nawet mu kibicowałem żeby w końcu zdobył misia. Po Decision znienawidziłem skurwiela jak 99% kibiców kosza Teraz mi jest on obojętny, ale widać że na siłę chce sobie ocieplić wizerunek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Po zdobyciu mistrzostwa? Dla mnie on od dawna był zajebistym gościem.Dla Ciebie. Dla mnie nie i moim zdaniem teraz inaczej się zachowuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi