Skocz do zawartości

Ile razy mam ci mowic?! Atakujemy na tamten kosz!

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz, jak całe zycie biegasz kilka godzin dziennie po boisku i nagle przez kilka miesięcy nie masz ruchu, zero areobów to może się zdarzyc coś takiego ;)

Nie wiem z kiedy te zdjęcie jest i czy w ogóle jest prawdziwe, bo widziałem fotki sprzed 2 dni z treningu Wizards i Wall wygladał normalnie.

Wiesz, jak całe zycie biegasz kilka godzin dziennie po boisku i nagle przez kilka miesięcy nie masz ruchu, zero areobów to może się zdarzyc coś takiego ;)

Nie wiem z kiedy te zdjęcie jest i czy w ogóle jest prawdziwe, bo widziałem fotki sprzed 2 dni z treningu Wizards i Wall wygladał normalnie.

Możliwe, że to było zrobione po off-season i po prostu po paru tygodniach wrócił do normalnej formy/wyglądu. Zresztą już w drugą stronę też bym nie przesadzał. Pewnie np. taki Felton wygląda podobnie i jakoś bardzo to się nad nim nie odbija.

Możliwe, że to było zrobione po off-season i po prostu po paru tygodniach wrócił do normalnej formy/wyglądu. Zresztą już w drugą stronę też bym nie przesadzał. Pewnie np. taki Felton wygląda podobnie i jakoś bardzo to się nad nim nie odbija.

cięzko powiedzieć jakby ten Felton wyglądał gdyby był w faktycznie dobrej formie, może byłby najlepszym teraz pg na wschodzie :P Słowem pro atleta niema tu nic do gadania, czarni są strasznie upasieni w stanach taka ich mentalność widać, albo inaczej podobno kiepsko wykształceni czarni, a takich jest większość, mają tendencje własnie do otyłości, niedbania o siebie itd. myślę nic w tym dziwnego

cięzko powiedzieć jakby ten Felton wyglądał gdyby był w faktycznie dobrej formie, może byłby najlepszym teraz pg na wschodzie :P Słowem pro atleta niema tu nic do gadania, czarni są strasznie upasieni w stanach taka ich mentalność widać, albo inaczej podobno kiepsko wykształceni czarni, a takich jest większość, mają tendencje własnie do otyłości, niedbania o siebie itd. myślę nic w tym dziwnego

To nawet nie trzeba dużo jeść. Wystarczy nic nie robić ze swoim ciałem i chodzić na imprezy przez 2-3 miesiące. Dobrym przykładem jest Adriano albo Ronaldihno. Zamiast latać po boisku to latali do Brazylii, chlali po nocach, objadali się w fastfoodach i ich kariery na dobrą sprawę skończyły się przed trzydziestką. Jeszcze z tych grubasów można wymienić Ronaldo ale to raczej hormony go tak zniszczyły i kontuzje chociaż nie stronił od alkoholu i hamburgera z McDonaldsa...

Postawcie się na ich miejscu. Przez całe swoje życie mieszkacie w slumsach i nagle przychodzi białas w garniturze i wręcza wam kontrakt na miliony dolarów za to żebyście grali w kosza/piłkę nożną :P

Prawda leży gdzieś po środku, ale osobiście od zawsze jestem takiego samego zdania jak Maciek. Po prostu jak długi czas się żyje na wysokich obrotach, a później zmniejszy aktywność, to wychodzą takie kwiatki. Nieprzypadkowo większość nawet licealnych lekkoatletów czy innych bywalców boisk lub siłowni po skończeniu "kariery" dostaje brzuszka. Aktywność spada, a nawyki żywieniowe zostają.