Findek Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Cytując Petera Griffina: "You know what ? It's like having sex with Kobe Bryant. You can kick, you can scream... but it's gonna happen". Ale to Lebron jest ass hole ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WkS Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 widzialem to na zywo. assss hole No straszny ashol z niego. Oraz jakichs 3/4 koszykarzy w nba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 masakryczny cham, tylko pogłębia mój hejting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 widzialem to na zywo. assss hole No straszny ashol z niego. Oraz jakichs 3/4 koszykarzy w nba. proove it Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 pewnie jajogłowy ma na to jakieś cyferki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 zdaje sie ze czyjes ego jest wprost proporcjonalne do verticala..... pewnie jajogłowy ma na to jakieś cyferki :] mam kulista glowe ale np wg. basketballreference takie zachowania cec***a ok 82 % zawodnikow i sa scisle skorelowane z DWortg a czasami rowniez z MWWCortg*, natomiast wg 82games , lebron najczesciej wykazuje sie takim zachowaniem gdy line up jest nastepujacy lebron - delonte - varejoke - shaq - mo * Mam Wszystkich W c***u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Może głupie tłumaczenie, ale mi to nie wyglądało na coś w stylu: -Chcesz to wziąć psie? To weź to z ziemi. A na to, że może po prostu był tak skoncentrowany i tak już "w innym świecie", że nawet nie patrzył co robił(bo nie patrzył) tylko robił to co zawsze- zdejmuje dres i rzuca za linię. Ale osobiście mnie to jebie, do buractwa Bryanta to mu jeszcze duuuużo brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iminol Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Opadła mi kopara. Role model z krwi i kości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WkS Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 widzialem to na zywo. assss hole No straszny ashol z niego. Oraz jakichs 3/4 koszykarzy w nba. proove it Chyba zartujesz. Wlacz sobie jakis mecz NBA i zobacz co tam sie dzieje z tymi dresami i recznikami przy zmianach. Stoi chlopiec obok ale i tak wszystko laduje na ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ale osobiście mnie to jebie, do buractwa Bryanta to mu jeszcze duuuużo brakuje. rozwin na czym o buractwo polega? poki co to lebron nie podal reki po przegraniu ecf, to lebron nie dawal autografow fanom, korzy koczowali na autobus kilka godzin a teraz to. znajdziesz cos w tej kwestii na kb? lepiej od razu napisz, ze kobe jest dla ciebie burakiem, bo poprostu jest kobe'm i gra w lakers. i tyle. Wks no bez jaj. ogladam lige. wiem, jak sie zachowuja czesto gwiazdki. jak olewaja podawane reczniki czy napoje, bez powiedzenia "nie dziekuje" ale na tym filmiku widac jak na dloni, ze lbj zrobil to z premedytacja. nie czesto sie cos takiego jednak widuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WkS Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Wielu graczy tak robilo, robi i bedzie robic. Kwestia tylko czy to jest to cos az tak zlego. Mnie bardziej nie podobalo sie np. to ze James nie podszedl pomoc Mo Williamsowi (chyba to byl on) gdy ten jebnal placka jak dlugi wczoraj w meczu choc stal kolo niego. Pozniej jeszcze z Varejao bylo to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Ale osobiście mnie to jebie, do buractwa Bryanta to mu jeszcze duuuużo brakuje. rozwin na czym o buractwo polega? poki co to lebron nie podal reki po przegraniu ecf, to lebron nie dawal autografow fanom, korzy koczowali na autobus kilka godzin a teraz to. znajdziesz cos w tej kwestii na kb? lepiej od razu napisz, ze kobe jest dla ciebie burakiem, bo poprostu jest kobe'm i gra w lakers. i tyle. Wks no bez jaj. ogladam lige. wiem, jak sie zachowuja czesto gwiazdki. jak olewaja podawane reczniki czy napoje, bez powiedzenia "nie dziekuje" ale na tym filmiku widac jak na dloni, ze lbj zrobil to z premedytacja. nie czesto sie cos takiego jednak widuje. Właśnie jego buractwo jest inne od Lebrona. W nim ludzi wkurza niemal wszystko. Od durnowatego uśmieszku przez gadki i miny do sędziów, sprawę z gwałtem, problemy z osobowością(?)[przerost ambicji, chęć bycia drugim MJ'em z wszelką cenę], nie szanowanie kolegów z drużyny, drużyny, samolubność etc...etc... Nie chce mi się dalej wymieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Nie no bez przesady z tym Lebronem i jego buractwem. Po pierwsze taka fucha, że czasem trzeba się schylić po gacie koszykarzy formatu all-star. Poza tym wydaje mi się, że LBJ był skoncentrowany na czymś zupełnie innym niż upokarzaniu jakiegoś szarego chłopaka nie podaniem mu swoich spodni i reszty garderoby prosto do rączki. A może ten chłopaczek wcześniej mu podpadł, Lebron się obraził i postanowił się zrewanżować Bez przesady. Nie ma co wyciągać wniosków po takich incydentach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Wydzielcie z tego temat o Lebucu, były już na tym forum dyskusje o tym http://www.youtube.com/watch?v=P6fHR-pm9gc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blizzen Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 LBJ chcialby w przyszlosci zostac wlascicielem druzyny nba. 'i wanna be mj' vol2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 To on stracił jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 panowie, na takie dysputy o bucach jest temat "I hate Paul Pierce". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 http://www.theonion.com/articles/amare- ... -he,17271/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 http://latimesblogs.latimes.com/.a/6a00d8341c630a53ef0134802f972f970c-800wi http://latimesblogs.latimes.com/.a/6a00d8341c630a53ef0133ecfff7b8970b-800wi http://latimesblogs.latimes.com/.a/6a00d8341c630a53ef0133ecfff5a4970b-800wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi