LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 W dniu 8.03.2020 o 17:26, Vice-kontorezerwowe napisał(a): Rozwiń epic, ten drugi też złapał klimat i mówił że may top it up with fouls, he has 5 now, dziarskie chłopaki w tym Charlotte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Czy niedoszła legenda Los Angeles Lakers również pokonałaby Aarona Gordona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 (edytowane) W dniu 11.03.2020 o 08:29, Przemek_Orliński napisał(a): Czy niedoszła legenda Los Angeles Lakers również pokonałaby Aarona Gordona? Rozwiń Takie cos moglo się wyhodować tylko w Lakers k**** @kore emotek więcej w jednym poście niż średnio tygodniowo uzylem Edytowane 11 Marca 2020 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 W dniu 11.03.2020 o 08:29, Przemek_Orliński napisał(a): Czy niedoszła legenda Los Angeles Lakers również pokonałaby Aarona Gordona? Rozwiń Luźno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 W dniu 11.03.2020 o 09:20, josephnba napisał(a): Takie cos moglo się wyhodować tylko w Lakers Rozwiń Ty to jednak jesteś sfrustrowanym, plującym jadem hejterem, nikim więcej. Co nie zobaczę wpisu, to żółć. Ja wiem, że Konfederacja w Sejmie, powrót potęgi Lakers i c***owizna Bulls to dla Ciebie za dużo jak na jeden rok, ale są inne sposoby wyładowywania złych emocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 (edytowane) To jest konkurs sprzed dwóch lat, tutaj macie cały skrót: Gordon czy LaVine nie daliby rady wygrać, nie ma bata, za słabi są. Edytowane 11 Marca 2020 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 W dniu 11.03.2020 o 11:23, kore napisał(a): Ty to jednak jesteś sfrustrowanym, plującym jadem hejterem, nikim więcej. Co nie zobaczę wpisu, to żółć. Ja wiem, że Konfederacja w Sejmie, powrót potęgi Lakers i c***owizna Bulls to dla Ciebie za dużo jak na jeden rok, ale są inne sposoby wyładowywania złych emocji Rozwiń Ale wiesz że to topick z żartami? Poza tym lepiej nie wejść do po niż udawać, że nagle polubiłem lebrona po latach hejty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 (edytowane) W dniu 11.03.2020 o 11:46, Pepis21 napisał(a): To jest konkurs sprzed dwóch lat, tutaj macie cały skrót: Gordon czy LaVine nie daliby rady wygrać, nie ma bata, za słabi są. Rozwiń Wciąż więcej emocji niż w PLK. Zresztą oglądanie schnącej farby na ścianie wywołuje więcej emocji niż PLK Dunk Contest @josephnba wiem, aczkolwiek przykro się patrzy na to, że Twoja jedyna aktywność na forum to flame, zwłaszcza że jesteś jednym z prekursorów e-nba. Edytowane 11 Marca 2020 przez kore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Korę socjalnie dla Ciebie poprawiłem tamten post żebyś zrozumiał że śmieje się z kolesia nie z Lakers Sprytnie pokonałeś kwestie kibicowania lebronowi btw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 W dniu 11.03.2020 o 15:51, josephnba napisał(a): Korę socjalnie dla Ciebie poprawiłem tamten post żebyś zrozumiał że śmieje się z kolesia nie z Lakers Sprytnie pokonałeś kwestie kibicowania lebronowi btw Rozwiń No cóż mogę powiedzieć? Winny! Gdyby poszedł do Bulls, też byś go polubił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Gobert wygra nagrodę obrońcy roku, skurwiel zablokował zdobywanie punktów każdemu zawodnikowi NBA, GOAT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 (edytowane) Mnie nawet rozbawiło Edytowane 12 Marca 2020 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 13 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Suns stwierdzili, że zamierzają dokończyć pozostałe mecze sezonu symulując je w NBA 2k20 na oficjalnych streamach na Twitchu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi