kulfon Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 https://www.youtube.com/watch?v=meRMfqDKJ-k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Czemu jest miniaturka z Currym, skoro on się tam nie wypowiada? W ogóle nie mogę, nastroje jak przy końcu świata, West to wygląda jak tam płakał (oczywiście teksty o dyskryminacji czarnych obowiązkowo). Śmieszne to, ~50% głosowało na Trumpa, a teraz media (i nie tylko) wciskają, że tragedia narodowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość (Przemek...) Opublikowano 16 Listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Może nie do końca związane z NBA, ale reakcja Butlera, Curry'ego i dobrze znanego fanom Raptors Drake'a powalająca! https://www.youtube.com/watch?v=pz4VMeKtECI Edytowane 18 Listopada 2016 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Kocie ruchy Zazy - https://streamable.com/viox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bankrut Opublikowano 20 Listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Trochę żenada że strony zarządcy hali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Jak dla mnie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 https://twitter.com/gifdsports/status/799804115626889216?ref_src=twsrc%5Etfw jak pamiętałem zaze z dallas to faktycznie zrobił coś niespotykanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Trochę żenada że strony zarządcy hali Jak dla mnie super. Kwestia luzu i dystansu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 jakoś nigdy nie bawili mnie komicy obrażający ludzi obecnych na ich wystepach, podobnie jst w tym przypadku to nie kwestia dystansu ani luzu, a zwyczajnie gustu, mylisz, nie pierwszy raz zreszta, znaczenie słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Jak się ma luz i dystans to dostrzega się, że to nie jest obrażanie. Nie pierwszy raz brakuje Ci luzu i dystansu by zrozumieć takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Wiek ma swoje prawa, wychowanie również Jedni chodzą ba mecze się ponapierdalac inni żeby obejrzeć widowisko sportowe. Edytowane 20 Listopada 2016 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truth Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Przeciez oni tam nie obrazaja w stylu 'ten gosc to gowno i jebie mu z japy' tylko w zabawny, usczypliwy sposob. Dla mnie bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Powtórzę po raz ostatni Kwestia gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepanSzczur Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 A mnie, pomimo wieku (nie wiem jak z wychowaniem), takie "pojazdy" nie zniesmaczają. Nie jest to obraźliwe, najwyżej lekko uszczypliwe. Z humorem. No ale jak to Joseph napisał - kwestia gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 http://www.sbnation.com/2016/11/20/13694382/kent-bazemore-dwight-howard-smiles-laughs-alley-oop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Wiek ma swoje prawa, wychowanie również Jedni chodzą ba mecze się ponapierdalac inni żeby obejrzeć widowisko sportowe. Co Chłopie, nie przypadł Ci do gustu żart i tyle, nie twórz jakichś teorii z kosmosu o obrażaniu i chuliganach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 W Czikago bawią się o wiele subtelniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 W Czikago bawią się o wiele subtelniej... JozefNBA: "Pozywalbym!" #wiekowyzmanierami nie moglem znalezc video z ostatnich PO, mecz z Toronto w CLE, jakis przeolbrzymi grubas (jersey Raps), wyrwal w nierownej walce koszulke podczas tshirt toss 8 letniemu chlopaczkowi. caly mecz go katowali na jumbotronei i mieli z niego beke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi