Baptizia Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 https://vine.co/v/OrEWdK7Lmnb 'Pięciu na jednego to banda łysego' ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 http://www.mvp-magazyn.pl/ranking-debiutantow-notowanie-1/ polskie dziennikarstwo sportowe w pełnej krasie, nie dość, że używają PER to i tak nie jest on dla nich żadnym odniesieniem - The Flinstones normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 @LBS 'Marcus Smart, który powrócił po blisko miesiącu przerwy zanotował już jeden z najlepszych występów wśród całej klasy debiutantów. Przeciwko Wizards wcisnął 23 punkty,z czego 12 rzutami za 3 punkty i rozdał 5 asyst.' Ktoś wie o co chodzi w ostatnim zdaniu? To jest na pewno portal poświęcony koszykówce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) http://www.mvp-magazyn.pl/ranking-debiutantow-notowanie-1/ polskie dziennikarstwo sportowe w pełnej krasie, nie dość, że używają PER to i tak nie jest on dla nich żadnym odniesieniem - The Flinstones normalnie Przeciwko Wizards wcisnął 23 punkty, z czego 12 rzutami za 3 punkty i rozdał 5 asyst. Payton musi bardzo pracować nad rzutem, bo jak zsumujemy wartości procentowe rzutów z gry, za trzy punkty i wolnych, to minimalnie przekroczymy 110%. Edytowane 10 Grudnia 2014 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 @ignazz Olać nazewnictwo. Nie zastanawia Was bardziej jak to możliwe rzucić 12 razy za 3pkt i mieć tylko 23pkt?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 AFN ale gdzie do mnie z takimi trudnymi pytaniami, ja tu tylko sprzątam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMamba Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Przeciwko Wizards wcisnął 23 punkty, z czego 12 rzutami za 3 punkty i rozdał 5 asyst. Głupio złożone zdanie, ale sens jest taki, że "wcisnął 23 punkty, z czego 12 (punktów w domyśle) rzutami za 3 punkty" ... Po prostu ktoś pisał zdanie tak, żeby samemu zrozumieć, ale nie koniecznie przekazać o co mu chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Z czego 12 punktow a nie rzutow za 3. Czyli 4 rzuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Kiedyś kupiłem kilka miesięcy z rzędu to czasopismo. Przestałem w momencie, gdy zauważyłem, że podobne zdania występują nagminnie, na każdej niemal stronie. Cóż, drogie hobby sobie znaleźli:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) Kiedyś kupiłem kilka miesięcy z rzędu to czasopismo. Przestałem w momencie, gdy zauważyłem, że podobne zdania występują nagminnie, na każdej niemal stronie. Cóż, drogie hobby sobie znaleźli:) Redaktorem naczelnym MVP jest Pan Michał Górny, obczajcie ostatnią PNŻ i jego rzyg nt. Kobasa, on naprawdę myśli, że jak wydaje to swoje śmieszne pisemko to jest kimś w tym temacie i każdy musi brać jego chore opinie pod uwagę, nawet na tym forum gdzie ludzi jest od groma nikt takich hejtów z dupy nie pisze, a przecież Kobas ma tu wielu antagonistów. od 55:20 SZMACIARZ Edytowane 10 Grudnia 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 http://www.plotek.pl/plotek/56,78649,17104807,Protokol_rzecz_sie_swieta__ale_nie_dla_LeBrona__Koszykarz.html#TRNajCzytSST piękną historię dopisali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 @ignazz Olać nazewnictwo. Nie zastanawia Was bardziej jak to możliwe rzucić 12 razy za 3pkt i mieć tylko 23pkt?? zastanawiać to może co najwyżej jakim cudem zrozumiałeś tamto zdanie tak, iż "12" odniosłeś do rzutów za 3, a nie do punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Teraz to sam już nie wiem. Chyba liczbę '12' przeczytałem jako 'dwunastoma'. Zamotałem trochę, sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ja tam tego podcasta sobie słucham, ale właśnie podejście - mega obojętne - Górnego do tego wszystkiego bardzo mnie denerwuje. Widać, że reszta tym w miarę żyje (w szczególności Kwiatkowski), ale ten gościu mi to naprawdę obrzydza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Kij w dupie - co poradzisz. Ja go w miarę trawiłem przez ten cały czas, ale po tym co odjebał ostatnio, w szczególności z tym apelem do kibiców Lakers (ROTFL) będę już patrzył na niego zupełnie z innej perspektywy. Mam nadzieję, że to przeczyta i się ogarnie, nigdy nie jest za późno na wyjęcie głowy z tyłka (czy tam kija). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 http://www.plotek.pl/plotek/56,78649,17104807,Protokol_rzecz_sie_swieta__ale_nie_dla_LeBrona__Koszykarz.html#TRNajCzytSST piękną historię dopisali MI6 wyśle jakiegoś Bonda i skończy się panowanie "Króla" w NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 O żesz w morde... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Plotek jest jednak zajebisty z 10 zdjęć zrobili art o wizycie, sprzedali info o protokole, jebneli buraka, pokazano prezenty, nawiazano do mlodego potomka który może zostać królem i napisano tekst na 10 stron w stylu 10latka. Analiza spojrzen bezcenna. Znam parę ksieznych i jakoś nie zauważyłem żeby ich nie można było dotykać. Tym bardziej jak dawalem prezent ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Znam parę ksieznych i jakoś nie zauważyłem żeby ich nie można było dotykać. Tym bardziej jak dawalem prezent ;-) Ja znam paru księży i też lubią gdy się ich dotyka,ale prezenty to oni dawali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi