Julius Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 OT, ale niech będzie tutaj: "Wszystko wygląda zaś dokładnie tak, jak podczas telewizyjnych relacji z Los Angeles czy Chicago." "Bieg, wyskok i wrzutka." "Zabawa lepsza niż podczas meczu w TV." chyba najbardziej przekatowany nba przeze mnie. chociaz 1999 i chyba 1998 też molestowałem, pamietam ze w kotryms z nich dało sie ustawic 'latające' dunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak73 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 chyba najbardziej przekatowany nba przeze mnie. chociaz 1999 i chyba 1998 też molestowałem, pamietam ze w kotryms z nich dało sie ustawic 'latające' dunku NBA 99 to była moja pierwsza gra z serii. Zachwycaliśmy się z bratem, że niby to jaka niemal telewizyjna grafa, LOL. No i ależ mnie wk.... ten player 99, bo spodziewałem się Jordana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncmpcpp Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 http://www.nba.com/knicks/history/whatsaknickerbocker.html wiem co to ale jak to mają twoim zdaniem wymalować na jerseyach http://en.wikipedia.org/wiki/Knickerbockers_%28clothing%29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas198 Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 wiem co to ale jak to mają twoim zdaniem wymalować na jerseyach http://en.wikipedia.org/wiki/Knickerbockers_%28clothing%29 O PTB myślałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 a co miałoby orlando, phila czy utah? Orlando miałoby Magica Johnsona, Phila 76-letnią kobietę a Utah zmieniłoby nazwę z Jazz na Jizz i trykoty całe na biało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 chyba najbardziej przekatowany nba przeze mnie. chociaz 1999 i chyba 1998 też molestowałem, pamietam ze w kotryms z nich dało sie ustawic 'latające' dunku Shaq miażdzył, chociaż największy skill mieli Garnett i Duncan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncmpcpp Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) Jazz na Jizz i trykoty całe na biało. niezłe, utah jizz xD Edytowane 18 Lipca 2014 przez ncmpcpp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 glut? słusznie, Big Baby wraca do LAC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Joel-Hans Embiid @JoelEmbiid · 6m I'll tell y'all this though>>> Mom is not gonna be happy with my profile pic too #iloveher Embiid już jest on fire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 18 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 dobre było jak napisał że za małolata zabił lwa, a kumple z drużyny mu nie wierzyli. Polecam jego profil na TW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 http://bleacherreport.com/articles/2135667-pistons-andre-drummond-shows-basketball-skills-dont-translate-to-bowling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=jaGIUT9HSG4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 00:20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncmpcpp Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncmpcpp Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 @up było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncmpcpp Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 kajam się... nie widziałem tego tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Ja tez wczesniej przeoczylem, a zajebiscie mnie to przed snem rozbawilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 kajam się... nie widziałem tego tutaj nic dziwnego ten obrazek ma już z rok albo więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi