danny Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 ktoś wie jak się to skończyło? cofnęli te pkt? albo całą akcję? Punkty normalnie zaliczone dla białych, było 37-21 po III kw. http://www.fiba.com/world/u17women/2014/2806/MexicovSlovak-Republic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBJ Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Przewijałem kilka razy, bo nie mogłem uwierzyć, że to tak gładko przeszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Ja nadal nie rozumiem co się tam wydarzyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) zamieniły się stronami boiska w locie, niebieskie po zbiórce rzuciły samobója, a białe rozpoczęły akcję na własny kosz Edytowane 1 Lipca 2014 przez halfoat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Kilka razy musiałem obejrzeć zanim ogarnąłem co się stało... Sędziowie mieli przejebane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 zamieniły się stronami boiska w locie, niebieskie po zbiórce rzuciły samobója, a białe rozpoczęły akcję na własny kosz Dzięki, ta część w której białej zaczynają spod kosza niebieskich mnie zmyliła. Chyba nie sądziłem że można być tak głupim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Dzięki, ta część w której białej zaczynają spod kosza niebieskich mnie zmyliła. Chyba nie sądziłem że można być tak głupim. Sam siedząc tutaj i oglądając na sucho nie rozumiesz i pytasz o co chodzi więc jak widać można się pogubić, tym bardziej w wirze gry. Tu podobna sytuacja z serii "nikt nic nie wie" z NBA: http://www.youtube.com/watch?v=c4V_ptLMsGg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Nie rozumiem właśnie dlatego, że siedzę tu na sucho i taka sytuacja wydaje mi się zbyt absurdalna żeby była prawdziwa, gwarantuję ci że jakbym bym w rytmie meczowym to nie zajebałbym się, który kosz jest mój w dwóch akcjach z rzędu. chociaż sam nie wiem - skoro nawet ludzie, którzy dostają za to miliony dolarów nie mogą zapamiętać, na który kosz rzucać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) Perfekcyjna gra słów. Pod tytułem "Ale zrobiłem w CH Cavs": http://instagram.com/p/p6KypzxRza/?modal=true Edytowane 1 Lipca 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LONGER01 Opublikowano 1 Lipca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Joel-Hans Embiid ✔ @JoelEmbiid Follow @KingJames hey bro hope you're having a good day...... Want to join us in philly?? Peace HAHAHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Rose chciał udowodnić Melo, że jest zdrowy. Ten jak widać miało to w dupie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 rychło w czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Nowe LeBrony, jak to napisałem na FB - w podobnych jeździłem na nartach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Jaki koszykarz, takie buty. Wsparcie potrzebne.w postaci wiązań z każdej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 A jakie będą nowe Adidasy Derricka? Pancerne, po kolana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 a te pamiętacie? http://1.bp.blogspot.com/-ssbFusrtb0Y/Tsk3IT-GrpI/AAAAAAAAAno/wQcKKFadY4A/s1600/Nike-Mag-shoes-5.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) Może Lebron podpisuje z Utah? a te pamiętacie? http://1.bp.blogspot.com/-ssbFusrtb0Y/Tsk3IT-GrpI/AAAAAAAAAno/wQcKKFadY4A/s1600/Nike-Mag-shoes-5.png Pierwszy raz to widzę. Czyje to buty? Buzza Aldrina? Edytowane 2 Lipca 2014 przez Bogut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Może Lebron podpisuje z Utah? Pierwszy raz to widzę. Czyje to buty? Buzza Aldrina? Powrót do przyszłości. Jak nie znasz, to na kolanach do Częstochowy, żeby odkupić winę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Powrót do przyszłości. Jak nie znasz, to na kolanach do Częstochowy, żeby odkupić winę. Znam, lepiej pamiętam te deskorolki niż obuwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Skoczek - za kolana, aby znowu się nie połamał. "Nowe Rose'y doskonale trzymają nie tylko staw skokowy, ale też rzepke i więzadła krzyżowe" ; D P_M - jak ja nienawidze Twojego avataru :C Co jest nie tak z moim avatarem? krzywdę Ci zrobił, że go nienawidzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi