Jinks Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 a z czego tu bekować? gość jest wielki, lubi duże wyra, więc sprawił sobie pasujące do gabarytu. ja też bym chciał mieć wyro, na którym cały się mogę wyłożyć i nic mi poza łóżkiem nie wisi. Głownie z tego, że Al wydał na nie 23k USD, a potem przeniósł się do Charlotte i nie było wiadomo, jak je tam przetransportować. Poza tym - wyobraź sobie kogoś normalnego leżącego w czymś takim (wszystko zaczęło się od zdjęcia Mo Williamsa na tym łóżku). To jak Jimmy Fallon w marynarce Shaqa. Nie jest oczywiście żart stulecia, ale zabawna ciekawostka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) Widze Harden w formie https://vine.co/v/MAXwZuqdEbn Edytowane 5 Marca 2014 przez Kosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) Widze Harden w formie https://vine.co/v/MAXwZuqdEbn DH12 też pomoc nieziemska a tymczasem w NYK: say what... Edytowane 5 Marca 2014 przez Me Myself and I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Harden kryl Lebrona wczoraj takze cos tam musi bronic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SkoczekS1 Opublikowano 6 Marca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=495801017190438&set=vb.236831853087357&type=2&theater moje niespoełnione marzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=p0VHrqd7ido#t=67 Noah mnie rozwalił - ale taki gościu to skarb, głody wygranych wszechstronny i pełne poświęcenie. Edytowane 7 Marca 2014 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Cały shaqtin był epicki. Marcin też popisał się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Brewer ładny ból w dupie, ale Marcin wygrał ten odcinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Jak dla mnie no. 1 to Noah razem z Jimmym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Beasley... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Statystyki nieublagalnie wskazuja na to ze Wiggins bedzie bustem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Odczepcie się od Beasleya, nie każdy młody przecinak sprawdza się w lidze. Wiele zależy też od wejścia w ligę. Nie on pierwszy i nie ostatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Umowmy sie, jesli murzyn x ma byc kims w NBA musi spelniac nastepujace warunki: a) miec poukladane w glowie trafic do dobrej organizacji Beasley trafil do mimo wszystko normalnego otoczenia, a pod kopula ma raczej nierowno, na pewno zaszkodzila mu ilosc zer na koncie. Chcialbym np. zobaczyc Benneta od poczatku kariery w Bulls pod opiekuncza reka Thibsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Z perspektywy czasu wygląda to dość zabawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Daj spokój wtopa w fantasy jak nie wiem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Tak się gra w kosza! https://www.youtube.com/watch?v=ofyj9bvEm6g#t=15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi