Ballas Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Ten gość którego wrzucaliscie z zespołem downa właśnie podpisał 10-dniowy kontrakt z Philadelphia76ers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Dwudniowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 To może dzisiaj zagra? Byłby niewątpliwie dużym wzmocnieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Pewnie zwolnili Turnera żeby miał miejsce w składzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 zdecydowanie tutaj Tak w ubiegłym tygodniu mówił LeBron James. Zdecydowanie będę jednym z czterech najwybitniejszych graczy, jacy kiedykolwiek grali w tę grę. Lepiej niech znajdą dla mnie miejsce na tej górze (…) Michael Jordan, Larry Bird i Magic Johnson. I chciałbym powiedzieć, że ja jestem czwarty… W poniedziałek o odpowiedź na te rewelacje został poproszony legendarny center Boston Celtics, 11-krotny mistrz ligi, Bill Russell: Hej dzięki, że nie umieściłeś mnie na swoim szczycie Rushmore. Cieszę się, bo koszykówka to gra zespołowa. Nie chodzi o indywidualne osiągnięcia. Wygrałem dwukrotnie mistrzostwo stanu ze swoim liceum, dwukrotnie tytuł mistrzów uniwersyteckich, zdobyłem tytuł NBA w swoim pierwszym i ostatnim sezonie oraz dziewięciu sezonach pomiędzy. I to panie James wykute jest w kamieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Lubie LeBrona ale Bill zgasil go jak peta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Tak tylko trzeba dodać że dla Elbidżeja at the moment top 4 to MJ, Larry Legend, Magic i Big O ;] tak gwoli ścisłości. A w innym wywiadzie( wcześniej) mówił o MJ, Bird, Magic oraz Dr. J o ile pamiętam , eh dziwny jest ten świat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Tak tylko trzeba dodać że dla Elbidżeja at the moment top 4 to MJ, Larry Legend, Magic i Big O ;] tak gwoli ścisłości. A w innym wywiadzie( wcześniej) mówił o MJ, Bird, Magic oraz Dr. J o ile pamiętam , eh dziwny jest ten świat W sumie to co mówi ma sens. Jeśli doda słówko perimeter. Inaczej wyjebanie z top4 Hakeema/Shaqa/Russela/Jabbar to jest krótko mówiąc idiotyzm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 jezu to i tak jego osobista opinia więc nie rozumiem spiny, a wybrać 4 najlepszych to i tak trudne zadanie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 http://www.youtube.com/watch?v=edEg_aJch28#t=3 busta ... masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 jezu to i tak jego osobista opinia więc nie rozumiem spiny, a wybrać 4 najlepszych to i tak trudne zadanie.. Jeśli powiesz, że ziemia jest płaska, jest to twoja osobita opinia. Nie przeskodzi mi to jednak tego wyśmiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 (edytowane) nie porównuj tych dwóch rzeczy Edytowane 18 Lutego 2014 przez Kacperro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 nie porównuj tych dwóch rzeczy Masz rację, twierdzenie, że Hakeem i Jabbar nie zaliczają się do top4 all-time to głupota dużo większego kalibru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 (edytowane) największą głupotą jest liczenie na jakąś normalną dyskusję z Tobą Edytowane 18 Lutego 2014 przez Kacperro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 O ile goat jest znany i lubiany (czasem tylko ktoś nieśmiało przebąknie coś o Hakimie), to top 5 nie da się wybrać równie pewnie, co stwierdzić że ziemia nie jest płaska. Chcesz dodać tam Shaqa? Ktoś powie, ale co, k****, że niby lepszy od Magica, Oscara albo białasa? Jak chcesz to zmierzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) Ten gość którego wrzucaliscie z zespołem downa właśnie podpisał 10-dniowy kontrakt z Philadelphia76ers. Przez moment myślałem, że tankowanie wchodzi na zupełnie nowy poziom. A na serio - ładny gest Sixers, może dobra karma przybierze formę Wigginsa Edytowane 19 Lutego 2014 przez Jinks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 http://www.facebook.com/photo.php?v=592050704209924&set=vb.471081416306854&type=2&theater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 (edytowane) Edytowane 21 Lutego 2014 przez LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi