sirkozi Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Chodziło mi o wiedzę typowo koszykarską. Prawie wszyscy wiedzieli co to dwutakt, skąd są rzuty za 1/2/3 pkt itp. O Gortacie mówią w TV, więc też go znali. A reszta jw. Jakby Cię zapytali na ulicy co wiesz o NHL to co byś powiedział? W końcu w Polsce jest to w miarę popularny sport (mniej niż kosz, ale to też nie baseball czy footballl), w wielu miastach są drużyny, mieliśmy Polaków w najlepszej lidze świata. NBA się interesujesz i dlatego wszystkie te pytania są dla Ciebie banałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Hibbert dobrze przepracował lato wiele w mediach jest właśnie o treningach Hibberta i Duncana ale mało kto skupiając się na Hibbciu zauważa, że: - Uczestniczy w treningach Tiago Splitter; - Duncan nadal trzyma fason jeżeli chodzi o zrzucenie paru kilo przed poprzednim sezonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Hibbert poszedł nisko w drafcie bo miał problemy z kolanami, więc niewiem czy akurat jemu takie nabarnie masy nie zaszkodzi poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Hibbert poszedł nisko w drafcie bo miał problemy z kolanami, więc niewiem czy akurat jemu takie nabarnie masy nie zaszkodzi poważnie Nie przypominam sobie...poszedł nisko, bo był słabszy od tych co poszli przed nim, był mega drewnem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Panie wszystko wiedzacy ja mogę się mylić ale wydaje mi się że dobrze pamiętam bo Jazz chcieli go wybrac i było o tym sporo tekstów że gdyby nie problemy z kolanami to byłby nawet w 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Ja pi****le "dobra" reklama dla tej skądinąd marnej marki nike chyba że to zmanipulowane zdjęcie nadane przez Reeboka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truth Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 az mnie paluszki zabolaly.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 [video=youtube;B2kgJoqv1dY] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Nie wiedziałem gdzie to wstawić więc dam tu: Fragment od 2:45, z pozdrowieniami dla LO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 to ja tez nie wiedzialem gdzie to wrzucic http://www.youtube.com/watch?v=Cip8HjUo91g&feature=youtu.be od 2:40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 http://instagram.com/p/eOpSXMA5Fs/ Dirk sprawdził roster Mavs na ten sezon.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 I nagle z prawie już emeryta Gasol dodał sobie jeszcze kilka ładnych sezonów gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 http://instagram.com/p/ekmr9kCiNW/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 http://img.myepicwall.com/i/2013/09/7a6f962f42fded0d0abfdc4fb579f3ee.gif?1380116828 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 nie wierzę! po pierwsze że gościu aż tak się pomylił i walił na własny kosz! a po drugie że tyle razy nie trafił spod kosza! patologia! dobrze że go koledzy nie pobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 moze gosc ma downa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi