Cloud Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 [video=youtube;66eyKCE6oeU] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) http://bossip.files.wordpress.com/2013/01/screen-shot-2013-01-22-at-8-33-18-am.png?w=478&h=311 LOL [video=youtube_share;4_mVqhZ01Tw]http-~~-//youtu.be/4_mVqhZ01Tw Edytowane 22 Stycznia 2013 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 [video=youtube;i2OoyIQ_TsY] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Właśnie miałem o to pytać, czy w tej sytuacji sędzia nie jest "powietrzem"? Zdziwiła mnie bardzo ta sytuacja, że posiadanie zostało w thunder mimo tego, że piłka nie dotknęła podłożna na aucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 tak samo byłoby gdyby pilka uderzyla w krzeslo, kamerzyste czy cokolwiek innego znajdującego sie za linią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 No nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 A co z innymi sytuacjami kiedy piłka uderza w sędziego stojącego na aucie i jeśli piłka wraca na pole gry, gra toczy się dalej? Bo to co się stanie po uderzeniu w inne obiekty poza polem gry to wiem, ale zdawało mi się że chyba we wcześniejszych zaobserwowanych przypadkach gra nie została przerywana. Może się myle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 tu sedzia stal na parkiecie! a tam poza nim i stad roznica wyjasnie lopatologicznie jak pilka wyladuje w rekach jcka N, a ten poda ja do KB to i tak jest aut choc przeciez pilka nie dotknela ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wesoly_jamnik Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zagwizdali coś w tej akcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Faul Ibaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweedy Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 ugryzł go? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 http://img13.imageshack.us/img13/2604/chucko.gif Liddell chyba nie lubi Howarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 pfff kartony to kazdy glupi potrafi bić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) prze kartony juz ktos zginal tak wiec ja na jego miejscy był sie zastanowił a i jeszcze jedno nie ogladałem żadnego meczu dupoupadaczy z LA i raczej nie zamierzam, chyba ze akurat w dniu meczu z Bulls bede miał wolne wiec pytam tutaj czy te dwie potykające sie o wszystko mendy dostają jakies flopowe kary od Ligi czy moze sie im na to pozwala bo zapełniaj kasę NBA? Edytowane 24 Stycznia 2013 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Gwiazdom co do zasady kar i ostrzeżeń jak na razie się nie przyznaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 ja piernicze kogo oni biorą do tej roboty w nba, jedna wielka rąbana sitwa Ciekawe czy sędziowie mają jakieś wytyczne z góry czy samo wiedza co robić coś jak prokuratura w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 a ja naiwny myslałem ,ze to przez paula i Kiafinna Liga wymysliła ustawe antyflopową... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 a ja naiwny myslałem ,ze to przez paula i Kiafinna Liga wymysliła ustawe antyflopową... http://cdn0.sbnation.com/uploads/chorus_image/image/6833737/8397545394_d6668ecb05_o.0_standard_730.0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi