Maciek9020 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) http://i.imgur.com/Qjmo6.gif https://o.twimg.com/1/proxy.jpg?t=FQQVBBgpaHR0cHM6Ly90d2l0cGljLmNvbS9zaG93L2xhcmdlL2J0ZTJ5by5qcGcUAhYAEgAySwUMLDAESk LOL [video=youtube_share;jCNUZnFcycQ]http-~~-//youtu.be/jCNUZnFcycQ Edytowane 8 Stycznia 2013 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 https://o.twimg.com/1/proxy.jpg?t=FQQVBBgpaHR0cHM6Ly90d2l0cGljLmNvbS9zaG93L2xhcmdlL2J0ZTJ5by5qcGcUAhYAEgAySwUMLDAESk LOL Dzięki Maciek, dobrze wiedzieć, że mam figurę gracza NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Właśnie panowie, możecie wytłumaczyć o co chodzi z tymi płatkami, bo ja jakiś niedoinformowany jestem. Chyba KG, mówiąc to, do czegoś się odnosił skoro tak wpienił Melo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Właśnie panowie, możecie wytłumaczyć o co chodzi z tymi płatkami, bo ja jakiś niedoinformowany jestem. Chyba KG, mówiąc to, do czegoś się odnosił skoro tak wpienił Melo? "Garnett told Anthony that his wife "tastes like Honey Nut Cheerios," according to various reports." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 No dobra, to wiem, ale co z tego, że coś takiego powiedział? Ona reklamowała te płatki czy coś w tym stylu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 No dobra, to wiem, ale co z tego, że coś takiego powiedział? Ona reklamowała te płatki czy coś w tym stylu? Nie wiem, chyba nie. Zresztą nie wiadomo czy to jest dokładnie, to co wkurzyło Melo. Komentarz Melo na ten temat: "There's certain things that you just don't say to another man," said Anthony on Tuesday. "I felt we crossed the line. But we’re both at an understanding right now." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 widac zeby to pojac trzeba miec zone ja sie juz Melo nie dziwie, sam bym mu za to przypierdolil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Eeee, sranie w banie, przecież podczas meczów idzie tyle jeszcze gorszego i wykwintniejszego trashu na np. matkę (to chyba jeszcze gorsze) i jakoś dają sobie z tym radę. Melo musiał mieć jakiś gorszy dzień (koszykarsko też mu nie szło). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 zauwaz ze w stanach zarty your mama is so fat są na porzadku dziennym, ale jak ktos sugeruj w niewybredny sposób iz ma ochote na twoja zone to juz inna bajka ale fakt- melo nie mial tego dnia lekko i pewnie frustracja tez byla powodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Eeee, sranie w banie, przecież podczas meczów idzie tyle jeszcze gorszego i wykwintniejszego trashu na np. matkę (to chyba jeszcze gorsze) i jakoś dają sobie z tym radę. Melo musiał mieć jakiś gorszy dzień (koszykarsko też mu nie szło). ja tam nie wiem bo nie trashowałem nigdy z żadnym graczem NBA, ale podzielę się tym co pisał na ten temat Jayson Williams pisał mianowicie że kolesie w NBA trashują jak złoto, ale nigdy nikt nie mówi nic nt. czyjejś matki tudzież żony / dziewczyny, bo to są delikatne tematy a fakty są takie że 95% graczy tej ligi dobrze zna różnych pojebanych kolesi którzy niejedno w swoim życiu przeskrobali i którzy mogliby się za bardzo przejąć tym że ktoś obraził rodzinę ich ziomka.... i nieszczęście gotowe ok, ta książka była sprzed 15 lat więc może pewne sprawy się zdezaktualizowały, ale przypuszczam że niekoniecznie, a Garnett ogólnie jest znany z ciężkiego dowcipu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasevic Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Garnett jest nie tyle znany ze swojego ciężkiego dowcipu co z tego, że robi siebie coraz większego debila. Teraz w każdym meczu powinien mieć pojechane na matkę/siostrę/żonę/babkę w stylu "Pozdrów mamę, nieźle się rucha, ale niech coś zrobi z tym swoim garbem". Ciekawe po ilu meczach by stracił cierpliwość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 http://www.tmz.com/videos/0_yu6vso5q/ Melo vs. KG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Grubo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 [video=youtube;jZZvEYh_O_Q] smacznego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 mocne HAHAHA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 https://pbs.twimg.com/media/BAHUoJBCAAE7v2B.jpg:large Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 [video=youtube;_0kpRNJpmOw] widać że prigioni nie przyzwyczajony do murzajow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 https://o.twimg.com/1/proxy.jpg?t=FQQVBBgpaHR0cHM6Ly90d2l0cGljLmNvbS9zaG93L2xhcmdlL2J0ZTJ5by5qcGcUAhYAEgAySwUMLDAESkKto to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi