Me Myself and I Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 [video=youtube;qiektV3HEB8] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Nie wiedziałem w którym temacie o to zapytać. Znacie jakaś stronę z wynikami, statystykami meczy gdzie można by sobie wybierać wyświetlane mecze. Teraz muszę czekać do 12 aż mi się ściągnie mecz Knicks- Lakers i z chęcią zobaczył bym na pozostałe wyniki, tylko że nie mam jak. http://nba.lemons.se/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 http://t.co/2OsX9uNs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Melo prezentuje się zacnie... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSKUazagXyj0yOGc3DELExj3beAOwICSf6pfDzRh4LHN35ha-UQ nie wiem nie moge wstawic ale kto chce niech sobie oblooka. lewy górny carlos boozer w 2010 prawy górny preseason 2011 dolny przed meczem z c's. where carlos boozer zbiera na kolejne pudeleczko pasty do butów happens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 http://i39.tinypic.com/2n67ptz.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 http://i42.tinypic.com/65vgbo.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 jedni pociągają opaskę coraz wyżej, inni używają sprayu na jedno wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 co za gosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Nie zwróciliście nigdy uwagi, że niektórzy gracze czasem mają włosy nad czołem jak od linijki? Maluje się to sprayem, każdy murzyński fryzjer w Stanach świadczy te usługi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 dobra ciekawostka, nie wiedzialem. myslalem ze czarnym tak rosna;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Mnie tam bardziej odrzuca, że Boozer miał też "coś" zrobione z brwiami (namalowane? ufarbowane?), ogólnie wyglądał jak Kleopatra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 haha, dokładnie. podobnie wrażenie miałem a z tym malowaniem głowy sprayem.. To ja od zawsze się zastanawiałem nad tą ich równiutką fryzurą, ale nigdy nie myślałem, że to sprawka spray'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deski Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 No i wyszło że murzyny są mądrzejsze od białasów ;D Jak się gra c***owo to przynajmniej można dobrze wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Z tego Booza to pizda niesamowita, ale ma chłop odwagę by się na niedzielny mecz tak upackac a dzis w meczu z kigns juz ten jego leb bardziej normalnie wygladal. mogl sie tak na mecz w miami "zrobic" moze lebron by cos podpatrzyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 a są takie rude? Bo może bym przestał golc glace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 a niby taki egoista i nigdy nie podaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Tak się broni w NCAA [video=youtube;cMfUhos57HA] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi