Koelner Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 http://www.nba.com/video/channels/tnt_o ... des_3.nba/ Charles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Michałowicz w meczu OKC - Magic komentując wypowiedź Brooksa na temat Ibaki stwierdza, że coach wypowiada się o zawodniku w samych superlewatywach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 http://www.nba.com/games/20110303/DENUT ... GIboxscore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 http://www.nba.com/games/20110303/DENUTA/gameinfo.html?ls=gt2hp0021000913#nbaGIboxscore niezły miss xD czegos takiego dawno nie widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camby23 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=j-JgAOrA ... r_embedded zemsta za flop na Boozerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=j-JgAOrA ... r_embedded zemsta za flop na Boozerze Lebron widzi ze Bosh niezbyt sobie radzi i już w GM się wciela chce go na wcześniejsze wakacje wysłać, albo to nowe "efektowne" podanie, o ile pamiętam Kidd miał od łokcia James chciał od Bosha niezły miss xD czegos takiego dawno nie widzialem Dla zasady jak się komuś chce przyjrzeć dokładnie to martin z za boiska walnął piłkę która była już w łapach AK, dlatego też poniekąd taki a nie inny efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 5'11 white dude 50 inch vert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Blake! In your face! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Jescze mi powiedzcie ,że jego starszy jest murzynem, zbyt piękne żeby było prawdziwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Jescze mi powiedzcie ,że jego starszy jest murzynem, zbyt piękne żeby było prawdziwe. Raczej grał w siatkówkę - kwestia treningu - taki Wlazły mając 193cm i skacząc 365cm pewnie by robi lepiej lepsze dunki niż 99% enbiejowskich czarnuchów 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Jescze mi powiedzcie ,że jego starszy jest murzynem, zbyt piękne żeby było prawdziwe. Raczej grał w siatkówkę - kwestia treningu - taki Wlazły mając 193cm i skacząc 365cm pewnie by robi lepiej lepsze dunki niż 99% enbiejowskich czarnuchów 8) Mój kumpel grał w siatkówkę(tj trenował ) i ma konkretny problem z wybiciem z jednej nogi ,więc któż tam wie, chociaż on może rzeczywiście jest jakiś nieogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Jescze mi powiedzcie ,że jego starszy jest murzynem, zbyt piękne żeby było prawdziwe. Raczej grał w siatkówkę - kwestia treningu - taki Wlazły mając 193cm i skacząc 365cm pewnie by robi lepiej lepsze dunki niż 99% enbiejowskich czarnuchów 8) Wlazły to i tak pikuś Leonel Marshall przy wzroście 196cm ma zasięg w ataku coś ponad 380cm A jakoś pare lat temu, w lidze rosyjskiej podczas meczu gwiazd, Matiej Kazijski [bułgar] wygrał konkurs na najwyższy wyskok, też miał jakoś ~380cm. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Zawsze się zastanawiałem, czemu siatkarskie białasy tak fruwają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 tak gwoli ścislosci Wlazly ma 197 cm a Leonel Marshall nie jest białasem - on jest kubańczykiem a Kubanczycy skakanie maja w genach ( np. Javier Sotomayor - rekordzista swiata w skoku wzwyz - 245 cm ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 odpowiedz jest prosta wiekszosc siatkarzy wazy max 80kg wlazlego mialem okazje bardzo czesto widziec, nawet pogadac, i wierzcie mi to nie jest gosc do kontaktowego sportu. to taki reggie miller lite. a wyskok maja bo trenuja, ich gra opiera sie w 90% na wyskoku wiec trudno by nie mieli. sam przy wzroscie 185, gdy wazylem ok 80 w wieku juniora robilem dobre 335 wiec te wyniki 380 u 2 metrowcow nie robia na mnie wielkiego wrazenia, tymbardziej, ze to zawodowcy. z tym, ze ja wyskok wytrenowalem, bo jak idiota skakalem z plecakiem pelnym ksiazek po kilkanascie minut dziennie jak bylem maly. a ci goscie maja predyspozycje genetyczne/fizyczne poparte praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 jeden z forumowiczow spokojnie skacze 350, ja skakalem jakies 330 za dawnych czasow. odpowiedz jest jedna - trzeba byc przecinkiem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedy Gonzalez Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Jeśli nie mówimy o tej samej osobie to jest tutaj na forum ktoś kto ma więcej, tak z 360 cm. Mam na myśli Łukasza Biednego, mam przekonanie graniczące z pewnością że on też tutaj się udziela albo chociaż czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Jeśli nie mówimy o tej samej osobie to jest tutaj na forum ktoś kto ma więcej, tak z 360 cm. Mam na myśli Łukasza Biedę, mam przekonanie graniczące z pewnością że on też tutaj się udziela albo chociaż czyta ..... Łukasza Biednego, nie biedę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi