royfan Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Jak już jesteśmy przy flopach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 zajebiste TOP TEN! http://www.widelec.pl/widelec/1,111644, ... c,,ga.html faktycznie, przypomniałem sobie o moich próbach rzutu a'la Isiah Rider z wypadaniem na aut ...i te boiska z lat 90-tych i moje ulubione drewniane tablice, od których piłka odbijała się za każdym razem w inny sposób, hehe, łezka w oku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 http://gobarbra.com/hit/new-fba95c12c73 ... d2df3f6881 polecam aplikację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 KG chce ugryzc Drwalta w reke. Prawie sie zlalem ze smiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 KG chce ugryzc Drwalta w reke. Prawie sie zlalem ze smiechu kevin powinien skorzystać z czyjejs pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 KG chce ugryzc Drwalta w reke. Prawie sie zlalem ze smiechu ja tam nic podobnego nie widze :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Może nie pokazuje Ci się to jako ruchomy gif :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Eeee przesadzacie Ja odniosłem wrażenie, że w pierwszym etapie tego filmiku Kevin ewidentnie ziewał, ale w trakcie tej czynności zakręciło mu się w nosie i powstrzymywał się przed kichnięciem na wyciągniętą rękę Dwighta, co tylko dobrze świadczy o jego kulturze osobistej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Może nie pokazuje Ci się to jako ruchomy gif :? bylo tak od razu otworzylem w google chrome i faktycznie Kevin byl chyba głodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 fajny flop CP3: Obrazek Od czasu piechniaka takich "sztuczek nie widziałem" Jak już jesteśmy przy flopach Bell absolutnie chciał wycwaniaczyć, ale Manu to chyba chciał się ośmieszyć Eeee przesadzacie Ja odniosłem wrażenie, że w pierwszym etapie tego filmiku Kevin ewidentnie ziewał, Gdzie ziewa, znając psychikę Garnetta to pieron wie jak jego dalsze pobyty na boisku będą się kończyć, ale tu ewidentnie sobie udaje że go chce ugryźć, i w sumie może to i niezla sztuczka weź tu graj vs ktoś kto może cię podgryźć albo za jajka złapać , mówcie co chcecie ale podświadomie już człowiek vs KG taki pewny siebie nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 jeśli jesteśmy przy flopach to ten jest zdecydowanie nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camby23 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Stare, ale może ktoś nie widział. Syn Samuela.L.Jacksona w akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Faul, kroki, 3 sekundy, niesiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 mam nadzieje, ze poczycie humoru bedzie ci rownie dobrze dopisywalo w kwietniu/maju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Nie wiem czy dobrze widzę ,ale Odom chyba zwyczajnie się cieszy ,że to wpadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Nie wiem czy dobrze widzę ,ale Odom chyba zwyczajnie się cieszy ,że to wpadłoThat's what I'm talking about 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 mam nadzieje, ze poczycie humoru bedzie ci rownie dobrze dopisywalo w kwietniu/maju... Oby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 a skad pewnosc ze on sie usmiecha na tej focie? dla mnie to podchodzi pod taki grymas a nie usmiech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 a skad pewnosc ze on sie usmiecha na tej focie? dla mnie to podchodzi pod taki grymas a nie usmiech To chyba normalne, ze sie usmiechamy do zdjecia, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi