emil Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 http://www.whatdaphuk.com/wp-content/up ... adband.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=XF5W7hy1WvI&feature=player_embedded ale gosc sie sfrajerzyl a w sumie o co poszlo? maskota ochroniarzom pokazywala lapami goscia ktory siedzial dodatkowo z takim transparentem ktory zaslania mecza oraz frajerow z balonami watami cukrowymi widzialem pelno wiec nie wiem czemu go wyprowadzili? sam bym chyba misia skasowal w sumie poszło o to że to było z góry ustawione jak część half-time show Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Z serii The Association: Deleted Scenes, czyli Big Baby szczytuje ogladajac NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 oglądając to śmiać mi się chce jak melo, lebron albo iverson mówi że daje z siebie 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 oglądając to śmiać mi się chce jak melo, lebron albo iverson mówi że daje z siebie 100% Szkoda że nie wymieniłeś Kobego i Wade'a. Ale to i tak głupie, porównujesz najlepszego koszykarza (podkreślam: KOSZYKARZA) w historii do zwykłych superstars. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 nie porównuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 oglądając to śmiać mi się chce jak melo, lebron albo iverson mówi że daje z siebie 100% akurat iverson to grywal z peknietymi żebrami, powybijanymi palcami, obitym mózgiem i co tam jeszcze mozna, wec nie uwazam, zeby to bylo mniej zajebiste niz larry, ktory rzuca sie na parkietpo pilke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk#1 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgadzam sie z Juliusem. Iverson tez sie rzucal na parkiet. Np akcja rozpoczynajaca sie w 21 sekundzie tego filmiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 oglądając to śmiać mi się chce jak melo, lebron albo iverson mówi że daje z siebie 100% akurat iverson to grywal z peknietymi żebrami, powybijanymi palcami, obitym mózgiem i co tam jeszcze mozna, wec nie uwazam, zeby to bylo mniej zajebiste niz larry, ktory rzuca sie na parkietpo pilke no ta, ale on akurat oszczędzał się na treningach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 iverson miał obity mózg odkąd pamiętam:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Normalnie pierdykłem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 z nr 23 i w koszulce cavs lepiej wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 2 steala w jednej akcji, mistrz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 szkoda ,że kroki były lecrab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 z nr 23 i w koszulce cavs lepiej wyglądałpodbijam w ogóle oglądając np. more than a game (w HS to miał zajebisty jersey) miałem wrażenie jakby jego rzut wyglądał bardziej naturalnie. tzn teraz przez to że jest taki przyjebany i waży 120 kg to przy rzucie wygląda jakby dostawał ataku padaczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 oglądając to śmiać mi się chce jak melo, lebron albo iverson mówi że daje z siebie 100% zajebisty filmik. co to za utwór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 oglądając to śmiać mi się chce jak melo, lebron albo iverson mówi że daje z siebie 100% zajebisty filmik. co to za utwór? Do the hustle, już znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 “Ladies keep them legs close, an them books open. I’m telling yall this because I care. We have to become a smarter generation.” — Amar’e Stoudemire, giver of sound advise to teenage girls everywhere :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 szkoda ,że kroki były lecrabNie ma to jak się dojebać do śmiesznej akcji, pewnie jak ktoś opowiada Ci dowcip o złotej rybce, to mu przerywasz i mówisz, że ona nie istnieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 a nie istnieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi