ptak Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 takiego Chicago chcę. co do Rondo to nie miałem złudzeń, ale Wade mnie rozczarowuje. gra on dzisiaj? rzucał wolne, znaczy się jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Zacięte spotkanie w Philly się zrobiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 szkoda Sixers, ale błędy dziecinne popełniali w końcówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Jazz vs Knicks Po pierwszej kwarcie 30-20 dla NYK Jazz grają w ataku totalną padakę. Hayward nie trafia "open", reszta - z wyjątkiem Hilla - gra jakby pierwszy raz grała w kosza. Gobert zbiera w obronie ale nic na atakowanej desce, podobnie jak Favors, który nie dość, że kiepsko na desce to fatalnie w ataku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Łotysz pracuje na powrót literek po # Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Full HD stream bez zacięć... Co za czasy, kojarzę jak mi Bastek pokazywał mecz i mi musiał mówić kto co, bo się nawet numerów przeczytać nie dało się i się zawodników po pikselach rozpoznawało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Full HD stream bez zacięć... Co za czasy, kojarzę jak mi Bastek pokazywał mecz i mi musiał mówić kto co, bo się nawet numerów przeczytać nie dało się i się zawodników po pikselach rozpoznawało Dzisiejsze streamy to poezja Pamiętam czasy sopcasta i CCTV5 (chinśka TV) a teraz streamy nierzadko FHD 4000kbps 60 fps, dzieciaki nie zrozumią okienek 240x320 i totalnej pikselozy, dostrzec wynik to była trudna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 pozostajac w temacie - daj ktos linka do PTB - Grizz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 pozostajac w temacie - daj ktos linka do PTB - Grizz Rozumiem jakbyś miał 0 postów, ale użytkownikowi z takim stażem nie wypada... https://www.reddit.com/r/nbastreams/ Sam ten link podawałem z 5 razy, a nie byłem jedyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 sorry, po prostu lenistwo bardzo rzadko ogladam nba live (wlasciwie tylko przy niedzieli jak sa wczesniejsze mecze, na wiecej po prostu nie ma czasu) no chyba ze wolne w robocie ale to rzadkosc bo wtedy wole sie porzadnie wyspac i obejrzec cos z odtworzenia w kazdym razie dzieki wielkie, juz wrzucilem w zakladki PS niestety troche kiepskie mecze przy tej niedzieli, najbardziej czekam na Lakersow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Dziwnie się ogląda Lakers mających jak na razie mecz pod kontrolą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Szkoda straty Larrego na dziś i Dallas, bardzo szkoda. To niestety zaboli :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Ale Randle wykorzystał ten mały beef na asystę do Clarksona, sam sądziłem, że skończy się to duelem i nikt się nie będzie wtrącał, tymczasem Julius mądrze odegrał. Lakers up by 10! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Ale Hornets demolują Pacers. Po 2Q 75 punktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Ale blok Adamsa na Waitersie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 No i Curry w końcu pobił rekord, który już dawno powinien pobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Nick Young ALL THE WAY! Ale D'Angelo go szuka dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Festiwal kalectwa i nieudolności w Memphis.Końcówka tego meczu to krwawiące oczy...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Czyżby D'Angelo w końcu odnalazł swój rzut? Lakers tego potrzebują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Klay ma swoją porąbano Q 18 punktów 7/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi