ely3 Opublikowano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Hill to kosmos --- Paul jak na razie ma z nim ciężko po obu stronach,..... PAcers dali sie wy....ć bo Jeff o ile mnie pamięc nie myli jest 8/35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Clipperz zatrzymani na 30% z gry ---j\ak wrócił Favors to jednak jest inna obrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Jak będę miał problemy ze snem to odpalę sobie powtórkę spotkania Utah - LAC. Clipperz zatrzymani na 30% z gry ---j\ak wrócił Favors to jednak jest inna obrona Nie ma to jak propaganda sukcesu Jazz - 11/31 LAC - 9/29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Jak będę miał problemy ze snem to odpalę sobie powtórkę spotkania Utah - LAC. Nie ma to jak propaganda sukcesu Jazz - 11/31 LAC - 9/29 Alle tak ogólnie umiesz czytać z zrozumieniem ? Bo mam wrażenie że czepiasz dla samego czepiania Na koniec pierwszej kwarty było 30% a to że JAzz ma problem z ofensywą to jest inny temat I rozumiem że udzielasz sie w temacie na żywo bez oglądania meczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Alle tak ogólnie umiesz czytać z zrozumieniem ? Bo mam wrażenie że czepiasz dla samego czepiania Na koniec pierwszej kwarty było 30% a to że JAzz ma problem z ofensywą to jest inny temat I rozumiem że udzielasz sie w temacie na żywo bez oglądania meczu? Nie potrafię radomowo stukam w klawiaturę, czasem ma to sens czasem nie. Odnośnie czepiania to nie będę nic pisał, bo rozumiem, że to kwestia tego że jinxowałeś spotkanie. Jeśli Jazz ma problem z ofensywą to Clipers dobrze bronią? Źle rozumiesz. 1 zakładka spotkanie 2 box score 3 forum takie czary mary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Nie potrafię radomowo stukam w klawiaturę, czasem ma to sens czasem nie. Odnośnie czepiania to nie będę nic pisał, bo rozumiem, że to kwestia tego że jinxowałeś spotkanie. Jeśli Jazz ma problem z ofensywą to Clipers dobrze bronią? Źle rozumiesz. 1 zakładka spotkanie 2 box score 3 forum takie czary mary. A w którym miejscu ja napisałem że Jazz dobrze atakuje albo że Clippers źle broni.. W tamrym momencie było 30 -37 w procentach... A wiesz Jazz ma problem z Diaw i MAckiem na tę chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 A w którym miejscu ja napisałem że Jazz dobrze atakuje albo że Clippers źle broni.. W tamrym momencie było 30 -37 w procentach... A wiesz Jazz ma problem z Diaw i MAckiem na tę chwilę Wybacz ely ale Jazz, poza Hillem, to mają problem ze WSZYSTKIM i wszystkimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Ale cuda dzieją się w Phoenix w 1Q. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Debiut w Jazz Bolomboya, czarnoskórego Ukrainica, syna Rosjanki i Kongijczyka, urodzonego w Doniecku i grającego w ekipie Mormonów. Brakuje tylko by był prawosławny . Swiat jest mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Zwłoki Borisa Diawa mają jakieś -10 PER, co on jeszcze robi w S5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Coraz ciekawiej w spotkaniu Suns-GSW. Edytowane 30 Października 2016 przez Mirwir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Coraz ciekawiej w spotkaniu Suns-OKC. Durant nie gra już w OKC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Durant nie gra już w OKC Thx trochę mózg mi zasnął po spotkaniu Jazz-LAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxec Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Thx trochę mózg mi zasnął po spotkaniu Jazz-LAC Hehehe, oj prawda. Dziadostwo pierwszej wody. A Diaw to realy dead man. Cała ekipa Jazz w ataku przez 4 kwarty - rozpacz. W obronie - żałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 no ku*wa Russel z Randlem zabawunia w 4 minuty! Wkurzyłeś Westa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 dajcie link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 https://www.youtube.com/channel/UCukYIk3p4mo-Tu7b0uof5Ww/live chytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wygnaniec Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Bucks są tragiczni, tam nie ma nawet pół zawodnika z sensownym rzutem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 wlaczcie sobie heat-spurs. to the wire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 co swaggy zrobil haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi