Tecu Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Coraz trudniej się broni pierwszego miejsca, ostatnio coś sporo wtop miałem i bez spektakularnych występów Straciłem na FG, 3kach, asystach. Wiem, ze to moje problemowe statsy, choć wierzę, że przynajmniej w FG ten skład stać na więcej Asysty też myślałem, że będą lepsze, ale na razie Rondo i Payton zawodzą. Coś też mało bloków jak na 4 centrów specjalizujących się w blokach Tylko w przechwytach się polepszyłem, ale o bardzo niewiele Największy skok nasz komisz i perkoz a największy spadek Harpagans i Trzebnica. Ścisk w czołówce faktycznie spory, równie dobrze mogłem wypaść z 3ki. Poszukuję wciąż 3jek i asyst na przyzwoitym procencie, jestem jak najbardziej otwarty na oddanie 3 za 2ch lub 2 za 1, albo nawet 3 za 1 superstara Jak ktoś chce poszerzyć skład to można do mnie składać propozycje. Nie ma u mnie graczy nie do oddania, wszystko ma swoją cenę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 ja nadale bez Noela I teraz bez Faworka.... dwóch wysokich miało ciagnąć a na razie szpital..... jak co roku Steph - zamiast #1 jest #5 Bogdanovic zaskoczył #95 PG z #9 na 15 niestety doskonale Adams #35 I Morris #71 Marc poniżej oczekiwań #70 Zeller niezły 124 Hill słabo 180 lepiej juz gra Joe Harris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 ja nadale bez Noela I teraz bez Faworka.... dwóch wysokich miało ciagnąć a na razie szpital..... Pytanie, czy to przypadkiem nie było do przewidzenia? Steph - zamiast #1 jest #5 Bogdanovic zaskoczył #95 PG z #9 na 15 niestety doskonale Adams #35 I Morris #71 Marc poniżej oczekiwań #70 Zeller niezły 124 Hill słabo 180 lepiej juz gra Joe Harris Podobnie to Jedna oferta poszła do Ciebie za Gasola, którego minusem jest głównie FG%, może jakaś kontra od Ciebie? Mam szeroki skład, mogę dać 2 za 1 np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Gasol I Zeller poszedł za Jeffa I Mirotica ale dziękuję za inne oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 jestem otwarty na oferty za irving'a lavine'a i gay'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 jestem otwarty na oferty za irving'a lavine'a i gay'a Łatwiej będzie coś wymyślisz, jeśli dasz znać czego Ty szukasz w wymianie ewentualnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Łatwiej będzie coś wymyślisz, jeśli dasz znać czego Ty szukasz w wymianie ewentualnej Szukam szczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Gasol I Zeller poszedł za Jeffa I Mirotica ale dziękuję za inne oferty Trade w miarę równy, choć Gasol jeżeli nic się nie stanie z jego zdrowiem, to najlepszy gracz tej wymiany. Ze mną tylko jedna osoba rozmawia o transferach, ale chyba za bardzo cenimy swoich graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Oddam Embiida lub innego wysokiego za asysty. Dużo asyst Na dobrym procencie i przydałyby się do tego 3ki, st i mało strat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Oddam Embiida lub innego wysokiego za asysty. Dużo asyst Na dobrym procencie i przydałyby się do tego 3ki, st i mało strat Czyli mówisz, że chcesz kupić CP3? Embiid mam nadzieję nie wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Czyli mówisz, że chcesz kupić CP3? Embiid mam nadzieję nie wystarczy Mogę coś dodać Zdaję sobie sprawę, że ideałów nie ma, ale czekam na oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Murotic do wzięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Właściciel Warrena, którego kupił Haywardem, szybko stracił cierpliwość. Zapraszamy chętnych na W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Dziwne to jest. Jak w dwóch krokach wymienić Haywarda na Matta Barnesa? Nikt nie ma asyst do sprzedania? Jakieś kontrpropozycje do moich ofert? Blisko, daleko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Dziwne to jest. Jak w dwóch krokach wymienić Haywarda na Matta Barnesa? Nikt nie ma asyst do sprzedania? Jakieś kontrpropozycje do moich ofert? Blisko, daleko? daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) daleko Mówisz o tej co wisiała wczoraj, ale ją wycofałem, bo uznałem, że jest za dobra, czy o tych wcześniejszych. Co do wcześniejszych to Twoje kontrpropozycje też były dalekie od ideału:) Ciekawe czy będzie bitwa o Warrena. Wydaje mi się, że już tak dobrze nie będzie grał, straci kilka meczów i nie wiadomo czy wróci do piątki po powrocie. Ale początek miał niezły i gdyby to utrzymał to nie wiem czy mógłbym powiedzieć, że wygrałem trade sprzedając go A Embiid wciąż podnosi swoją wartość Edytowane 22 Listopada 2016 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 A Embiid wciąż podnosi swoją wartość I wciąż przed nim kilkanaście b2b Posłałem Ci ofertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 I już ją odrzuciłem W drugiej lidze poszedł Embiid za Tobiasa, także wartość jest. Embiid powinien od grudnia zacząć więcej grać -potencjał jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 I już ją odrzuciłem W drugiej lidze poszedł Embiid za Tobiasa, także wartość jest. Embiid powinien od grudnia zacząć więcej grać -potencjał jest Jeśli oczekujesz czegoś w stylu Haywarda za TJ Warrena, to w sumie logiczne, że będziesz sporo ofert odrzucał. Najgorsze jest to, że możesz dostać znów jakiś bargain deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Jeśli oczekujesz czegoś w stylu Haywarda za TJ Warrena, to w sumie logiczne, że będziesz sporo ofert odrzucał. Najgorsze jest to, że możesz dostać znów jakiś bargain deal Wydaje mi się, że Embiid jest więcej wart niż Ellis. Pewnie massz rację - jak się udał jeden trade to teraz jestem za bardzo chciwy:) Ale mam czas i pozycję niezłą. Fakt- brakuje mi asyst, ale nie za wszelką cenę. Ellis da mi za mało asyst i oprócz steali nic dodatkowego. Edytowane 22 Listopada 2016 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi