wiLQ Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi IV Florida w sezonie 2016/17. Po zeszlorocznych wynikach, losowaniu w grupach wg miejsc oraz uzupelnieniach z nowych zapisow w jej sklad wchodza: [po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo, kolejnosc wg grup losowania] szajman8/szajman - Harpagans ATBFLASH/Andrzej - PATAFIANOS Sachs/Small - Small's Team tweetas/Thom Anafellow - BlockBuster Tecu/beren32 - Mohicans [transfer za Tochecka, ktoremu nie pasowal termin draftu] Julius - Chorwackie Skowronki Raf85/Rafał - Raf85 Team budzikreal - RB Team nawciarz - Trzebnica 76'ers LeweBiodroSmoka/Roland - LBS Blooper$ ignazz - San Antonio Ignazze barcalover [komisz] - God of Thunder Sylvinho - Sylvinho Arizona perkoz13/perkoz - perkoz Team człowiek...morza - Człowiek Morza Team W sumie 15 GMow z czego w tym sezonie Top4 awansuje do III, a reszta utrzyma sie na poziomie IV. Dodatkowo wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow. Komisarzem ligi jest barcalover bo pelnil ta funkcje w zeszlym sezonie i zgodzil sie ponownie ;-) Draft sie odbyl 18.10 od godz. 21:00 Link do ligi na Yahoo - http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/40035 P.S. Poniewaz historycznie za duzo ludzi odpuszcza to wazny wycinek z regulaminu: jak ktoś nie rozegra minimum 785 gier LUB nie dokona żadnej zmiany w składzie przez 30 dni [lub wiecej] to jest dyscyplinowany automatyczną degradacją o poziom w stosunku do wywalczonego. Oba te kryteria jednoczesnie oznaczaja wylot z rozgrywek! Edytowane 2 Listopada 2016 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 zacne towarzystwo draft zapowiada się smakowicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi IV Florida w sezonie 2016/17.Po zeszlorocznych wynikach, losowaniu w grupach wg miejsc oraz uzupelnieniach z nowych zapisow w jej sklad wchodza:[po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo, kolejnosc wg grup losowania, pogrubione nicki - dołączył na yahoo]szajman8/szajman - HarpagansATBFLASH/Andrzej - PATAFIANOSSachs/Small - Small's Teamtweetas/Thom Anafellow - BlockBusterTecu/beren32 - MohicansJulius - Chorwackie SkowronkiRaf85/Rafał - Raf85 Team budzikreal - RB Teamnawciarz - Trzebnica 76'ersLeweBiodroSmoka/Roland - LBS Blooper$ignazz - San Antonio Ignazzebarcalover [komisz] - God of ThunderSylvinho - Sylvinho Arizonaperkoz13/perkoz - perkoz Teamczłowiek...morza - Człowiek Morza TeamW sumie 15 GMow z czego w tym sezonie Top4 awansuje do III, a reszta utrzyma sie na poziomie IV.Dodatkowo wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow.Komisarzem ligi jest barcalover bo pelnil ta funkcje w zeszlym sezonie i zgodzil sie ponownie ;-)Planowany termin draftu - wtorek 18.10 o godz. 21:00.Link do ligi na Yahoo - http://basketball.fantasysports.yahoo.com/league/enbaivflorida [iD# 40035]P.S. Poniewaz historycznie za duzo ludzi odpuszcza to wazny wycinek z regulaminu: jak ktoś nie rozegra minimum 785 gier LUB nie dokona żadnej zmiany w składzie przez 30 dni [lub wiecej] to jest dyscyplinowany automatyczną degradacją o poziom w stosunku do wywalczonego. Oba te kryteria jednoczesnie oznaczaja wylot z rozgrywek! Edytowane 2 Listopada 2016 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 no proszę, proszę. ale skład ligi zgłaszam się! BlockBuster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Jak czytam Wasz skład, to zastanawia mnie co kilku zacnych kolegów tam robi. Widzę walka o top 4 będzie na całego Wysłane z mojego XT1092 przy użyciu Tapatalka Już myślałem, że Ty też tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzikreal Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Dobra już jestem. Mój zespół to RB Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) Brakuje 5 glosow w ankiecie oraz 2 osob w lidze. Poki co mamy az 4 swietne terminy, wiec jest ekstra i prosze tych, ktorzy nie glosowali jeszcze, by wlasnie na te daty zwrocili szczegolna uwage. Edytowane 27 Września 2016 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzikreal Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 A draft o ktorej godzinie bo to dla mnie wazne przy wyznaczeniu dnia w ktorym moge brac w nim udzial? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 A draft o ktorej godzinie bo to dla mnie wazne przy wyznaczeniu dnia w ktorym moge brac w nim udzial? Start miedzy 19:30 a 21:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sachs Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Rano wypełnie ankietę, bo mojego głosu brakuje sorry, ale mam bardzo dużo pracy w tym tygodniu i za bardzo tu nie zagladalam. Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Rano wypełnie ankietę, bo mojego głosu brakuje sorry, ale mam bardzo dużo pracy w tym tygodniu i za bardzo tu nie zagladalam. Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka Nie ma sprawy, dzięki za odzew! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 ja się dostosuję do każdego termina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 W takim razie mamy 13 pewniakow na wtorek 18.10 i srode 19.10. Pozostale 2 osoby, ktore nie glosowaly, prosze o wybor ktoregos z tych dni. Poki co ATBFLASH znow zniknal i od tygodnia nie daje znaku zycia, mimo wyslanego maila. To on tez jako jedyny nie dolaczyl do ligi na yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sachs Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Ja juz zaglosowalam 18 i 19 pasują, najlepiej dla mnie byłoby o 21.15-21.30 ale dostosuje się d reszty Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) Czekamy na głosy od Juliusa i ATBFLASH oraz na dołączenie tego drugiego na Y! Milczenie ATBFLASH zaczyna być niepokojące. Posłałem kolejnego maila, może w weekend odbierze. Edytowane 30 Września 2016 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 30 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Milczenie ATBFLASH zaczyna być niepokojące.Pamietaj, ze zaczeliscie wczesniej niz mozna bylo sie spodziewac, wiec gdyby sie pojawil 1-3 pazdziernika to byloby wciaz normalne. Takze ja zaczynam niepokoj w srode/czwartek ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Pamietaj, ze zaczeliscie wczesniej niz mozna bylo sie spodziewac, wiec gdyby sie pojawil 1-3 pazdziernika to byloby wciaz normalne. Takze ja zaczynam niepokoj w srode/czwartek ;-) Miałeś słuszność, dzisiaj dołączył do ligi na yahoo Natomiast głosów nadal brak. Powiedzmy, że czekamy jeszcze parę dni, a potem wybierzemy coś z najlepszych opcji. Godzina 20:30-21:00 pasuje wszystkim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 ja jestem za 20:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi