Szulim Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Tak , tak , moja wina, troche nieogarnałem przez natłok pracy ale już nic ruszać nie bede . Wrzućcie zawodników na IL a ja dodam FA do składów których mieliście. Wszystko mam zapisane na szczescie w backupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 szulim wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 My sezon zaczniemy jakoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Tak - od pierwszego pełnego tygodnia sezonu Możecie sie znęcać nade mna przez ten tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 czyli przepadl komus ten wystep Davisa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 czyli przepadl komus ten wystep Davisa? Zgłaszam się.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Możecie sobie zrobić Roast Szulima przez tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Hej, no co jest? Z postu Szulima wynikało, że przywróci ustawienia i FA's sprzed tego co zepsuł. Miałem w drużynie Joe Johnsona, którego pobrałem z waivera za 1$ na wolny slot po dodaniu Jacksona na IL. Więc, zgodnie z tym co pisał Szulim, ponownie dałem Jacksona na IL i czekałem na przywrócenie JJ do składu. Nawet nie startowałem do niego z waiverem, bo i po co skoro był w mojej drużynie przed tym całym zamieszaniem. Tymczasem dziś widzę, że jest pobrany przez inną drużynę. Szulim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 28 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Nieprawda jest u Ciebie Nie wiem dlaczego składy nie wszystkim się wklepały - część od razu, a cześć nie i nie zauważylem tego teraz powinno być ok - jak ktoś ma jeszcze jakiś problem niech pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Maniaque Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Dlaczego wyniki są ciągle na 0:0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Dlaczego wyniki są ciągle na 0:0? Komisz się bawił i zaczynamy zabawę od tego tygodnia dopiero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 My tutaj mamy daily tomorrow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Jeden z najlepszych pojedynków w h2h ever, jakie stoczyłem, udało się wyciągnąć remis z falcao. Wykorzystałem wszystkie ruchy, w przechwytach było 42-42, w asystach 106-105, w trójkach 36-37. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Witaj w klubie ja z bydzią bymże może wygrał jakbym raz nie zapomniał Ryana wystawić xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Jeden z najlepszych pojedynków w h2h ever, jakie stoczyłem, udało się wyciągnąć remis z falcao. Wykorzystałem wszystkie ruchy, w przechwytach było 42-42, w asystach 106-105, w trójkach 36-37. ja niestety zdupilem draft. Jakbym mial zeszloroczny sklad to bym bil sie o mistrza, z tym to nie wiem czy sie do PO zalapie, przez co ta liga nie cieszy mnie jak rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Kolejny epicki mecz, który wygrałem dzięki pobraniu ostatniego dnia Christona, Murraya i Sessiona i przede wszystkim dzięki powrotowi Rubio. 5-4 do przodu i zwycięstwo jedną asystą. Co ciekawe, Falcao, z którym w zeszłym tygodniu zremisowałem 4-4 również wygrał 5-4 jedną asystą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 haaha a u mnie kolejny epicki REMIS xD jak teraz z kolkiem znowu zrobie remis to chyba będzie jakiś rekord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Raven i kucio w tym tygodniu w pojedynku na szczycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) A ja zanotowałem fajny wynik 5-2. 2 kategorie na remis, ciekawie. P.S. Szkoda tylko, że zmieniły się zasady i liczą się tylko wygrane. Więc czy to będzie 5-4, 5-2, czy 9-0, nie ma to żadnego znaczenia... Lipa. Edytowane 21 Listopada 2016 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi