josephnba Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Panowie mnie po prostu jedne dobre po nie wciskaja w fotel. Za mała probka Irving to dla mnie wciąż lider tankowania po kolejny pierwszy pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Panowie mnie po prostu jedne dobre po nie wciskaja w fotel. Za mała probka Irving to dla mnie wciąż lider tankowania po kolejny pierwszy pick oczywiście - ale pozwalają z nadzieją spojrzeć w (niedaleką) przyszłość - a tego dotyczy lista póki gra z LBJ to nie dowiemy się jakim -teraz- jest liderem - ale wiemy już, że jest świetnym robinem (a to przecież b.dużo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Kurde, w sumie super ranking wyszedł. Nie spodziewałem się tak rozsądnego rozstawienia, tym bardziej po ostatniej fali hejtu myślałem, że Curry wyleci z top 50. Hayward trochę wysoko (lepszy od miśków z mempis???), Boogie w sumie też za wysoko, no bo jednak przy wszystkich okolicznościach łagodzących, on w NBA nic nie osiągnął, nawet do tych PO się nie zbliżył. Dray trochę nisko, aczkolwiek za to, że przegrał GSW mistrzostwo swoją głupotą i na IO nic nie pokazał, należy się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ness Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 ekshumacja noworoczna jako ze chuck i ekipa robia sobie wlasnie top 25 to tez sobie na szybko przepisalem jak mi ranking wychodzi Na dzis dzien, bez futurologii, zakladajac ze zawodnicy zdrowi i w pelni sil 1 lebron2 kd3 harden4 curry5 russ6 kawhi7 paul8 butler9 giannis10 boogie11 davis12 wall13 draymond14 blake15 george16 lowry17 gasol18 lillard19 klay20 gobert21 millsap22 derozan23 towns24 isaiah25 kemba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi