Karol PTB Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 W sumie to dwa duże zaskoczenia jak dla mnie: czemu masz tak nisko Blake'a? No i dlaczego uważasz, że Wade i Nowitzki będą w przyszłym sezonie lepsi od Lillarda, skoro w tym nie byli? Pewnie dlatego, że są młodzi, perspektywiczni i wchodzą właśnie w swój prime.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 a moze jest jasnowidzem i zobaczył ze w finale NBA zagrają Dallas i Chicago? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ness Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Fajnie, że Redick się zaczyna pojawiać. Moze i fajnie, ale dziwne jest ze nikt bradleya nie wrzuca do top10 nawet na niby slabej pozycji obecnie w lidze. Dla mnie avery zdecydowanie przed j.j. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ness Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Gdyz zasluzone all-def 1st team i 36% 3pt przy 15 ppg. Najlepszy 3&d w lidze na sg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeszka Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 @LAF on pisał o statach Bradleya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 on to wie, odniósl się do tego że ktoś używa argumentu o trójkach przy jego strzelcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 wolę c iut słabsze staty w ataku i obronę Bradleya jednak..... mi cały czas chodzi po głowie taka myśl kto robi złą robotę w Clips że ci rok w rok zawodzą pół forum źle pisze o Docu, czepiamy się CP3 i wolnych DeAndrzeja a ja widzę to raczej o Blejka i własnie JJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Iggy to po prostu karma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 wolę c iut słabsze staty w ataku i obronę Bradleya jednak..... mi cały czas chodzi po głowie taka myśl kto robi złą robotę w Clips że ci rok w rok zawodzą pół forum źle pisze o Docu, czepiamy się CP3 i wolnych DeAndrzeja a ja widzę to raczej o Blejka i własnie JJ JJ? a za co go winić? facet ma po prostu swoje ograniczenia i nie domaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 29 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Ranking SF na ten moment: 1.Lebron 2.Durant 3.Leonard 4.George 5.Butler 6.Anthony 7.Antetokounmpo 8.Hayward 9.Wiggins 10.Simmons jeśli liczyć go jako SF a jak nie to Gallinari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Jak ktoś chce jeszcze wrzucić swoją listę to śmiało. W poniedziałek myślę by zakończyć. Moja prywatny ranking na najbliższy rok wygląda tak: LeBron James Stephen Curry Kevin Durant Russell Westbrook Chris Paul Kawhi Leonard James Harden Paul George Anthony Davis Blake Griffin Draymond Green DeMarcus Cousins Karl-Anthony Towns Damian Lillard Jimmy Butler John Wall DeAndre Jordan Paul Millsap LaMarcus Aldridge Carmelo Anthony Marc Gasol Andre Drummond Kyle Lowry Giannis Antetokounmpo Klay Thompson Kyrie Irving Al Horford Hassan Whiteside Kevin Love Gordon Hayward DeMar DeRozan Mike Conley Rudy Gobert Derrick Favors Kemba Walker Dwight Howard Brook Lopez C.J. McCollum Dwyane Wade Kristaps Porzingis Andrew Wiggins Isaiah Thomas Nikola Jokić Dirk Nowitzki Nicolas Batum Eric Bledsoe Jonas Valanciunas Nikola Vucević Serge Ibaka Steven Adams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Towns taki dobry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Ze swoim stylem gry świetnie pasującym do współczesnej koszykówki, mając zaledwie 21 lat na karku i mając tak zajebiście profesjonalne podejście nie zdziwi mnie jeśli za parę lat będzie top 1. Popracował nad siłą w lato, z Thibodeau poprawi się jeszcze w obronie i może przeskoczy nawet Cousinsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 16 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Tak wygląda nasz forumowy ranking, 12 userów wzięło udział wybierając do swoich top piećdziesiątek 85 różnych graczy 1 Lebron James, 597 punktów, 10 pierwszych miejsc 2 Stephen Curry, 584, 1 pierwsze miejsce 3 Kevin Durant, 567, 1 pierwsze miejsce 4 Russell Westbrook, 552 5 Chris Paul, 537 6 Kawhi Leonard, 533 7-8 Anthony Davis, 529 7-8 Paul George, 529 9 James Harden, 524 10 Damian Lillard, 468 11 Demarcus Cousins, 462 12 Blake Griffin, 460 13 Draymond Green, 446 14 Kyrie Irving, 411 15 LaMarcus Aldridge, 402 16 Jimmy Butler, 397 17 Klay Thompson, 375 18-19 John Wall, 374 18-19 Karl Anthony Towns, 374 20 Carmelo Anthony, 353 21 Paul Millsap, 343 22 DeAndre Jordan, 342 23-24 Al Horford, 326 23-24 Giannis Antetokounmpo, 326 25 Kyle Lowry, 294 26 Andre Drummond, 263, jako że na 1 liście wymieniłem Bosha na KAT-a zgodnie z życzeniem usera który o nim zapomniał, Drummond jest najlepszym graczem który nie znalazł się we wszystkich rankingach top 50 27 Gordon Hayward, 260 28 Hassan Whiteside, 257 29 Mike Conley, 221 30 Marc Gasol, 216 31 Kemba Walker, 197 32 DeMar DeRozan, 190, najlepszy gracz który nie znalazł się w więcej niż jednym rankingu 33 CJ McCollum, 176 34 Rudy Gobert, 175 35 Kristaps Porzingis, 171 36 Andrew Wiggins, 161, najniżej z graczy których każdy głosujący miał w top 50 37 Nicolas Batum, 146 38 Kevin Love, 137 39 Derrick Favors, 130 40 Eric Bledsoe, 124 41 Dwight Howard, 120 42 Brook Lopez, 113 43-44 Serge Ibaka, 106 43-44 Isaiah Thomas, 106 45 Dwyane Wade, 104 46 Victor Oladipo, 85 47-48 Khris Middleton, 77 47-48 Dirk Nowitzki, 77 49 Ben Simmons, 62 50 Danilo Gallinari, 49 Jako, że Middleton i Simmons stracą wiele czasu przez kontuzję to wypada uznać dwóch kolejnych graczy za top 50 Devin Booker, 44 Steven Adams, 39 Inni gracze którzy dostawali głosy 37 - Bradley Beal 33 - Reggie Jackson 31 - Goran Dragić 30 - Chris Bosh 23 - Pau Gasol, Chandler Parsons 22 - D`Angelo Russell 16 - Ricky Rubio, Zach Randolph 15 - Jae Crowder 13 - Nikola Vucevic 12 - Jeremy Lin, Nikola Jokic 10 - Harrison Barnes, Jahlil Okafor 9 - Marcin Gortat 8 - Myles Turner 7 - Brandon Ingram, DeMarre Carroll, Jonas Valanciunas 6 - Andre Iguodala, JJ Redick 5 - Aaron Gordon, Ryan Anderson 4 - Michael Kidd-Gilchrist, Kentavious Caldwell-Pope 3 - Tobias Harris, Justise Winslow, Dennis Schroder, Derrick Rose 2 - Jabari Parker, JR Smith, Trevor Ariza Ekipy bez gracza w top 30: Brooklyn, Philadelphia, Charlotte, Orlando, Denver, LA Lakers, Phoenix, Dallas Lakers jako jedyni nie mają gracza w top 50 (chociaż Phila ma Simmonsa który opuści przynajmniej 3 miesiące) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) Dziwi nie niska,pozycja Georga, ja bym go miał zaraz za Durexem, obok Russella, choć ten drugi tym sezonem mocno straci w mojej ocenie. Indywidualne staty będą być może nawet kosmiczne ale reszta... Irving leci na opinii Lebrona aż oczy bolą Edytowane 16 Października 2016 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Dziwi nie niska,pozycja Georga, ja bym go miał zaraz za Durexem, obok Russella, choć ten drugi tym sezonem mocno straci w mojej ocenie. Indywidualne staty będą być może nawet kosmiczne ale reszta... Irving leci na opinii Lebrona aż oczy bolą co to znaczy leci na opinii Lebrona? wydawalo mi sie, ze w tych PO udowodnil ze potrafi grac, to ze ma skillset idealny pod Jamesa to druga sprawa. w top15 imo powinien byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Nie, nie powinien Choć to na przyszły sezon, więc wciąż będzie jechał na plecach Jamesa Nie zmieni to jednak jego oceny całościowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) Dray i Millsap strasznie nisko DeRozan już z kontraktem na 32 to jakaś zgroza a co do Irvinga - well, gracze spoza topu topów MUSZĄ na kimś jechać żeby coś osiągnąć (patrz Cousins, Davis etc.) - to normalne - umieć dobrze jechać na kimś + mieć jaja, żeby w ważnych momentach przejmować z pozytywnym skutkiem grę od tego super lidera to i tak jest mega dużo. dodatkowo świetna gra w PO (czyli duuuuży confidence boost) + (ciągle) młody wiek + pewnie trochę planowanego odpoczynku dla LBJ w trakcie sezonu - pozwalają wierzyć, że indywidualnie Kyrie będzie miał jeszcze lepszy sezon teraz. Edytowane 16 Października 2016 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) Melo na 20??? Edytowane 16 Października 2016 przez Przemek_Orliński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 16 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Carmelo już się wypowiedział że ta pozycja jest disrespectful a forum e-nba straciło credibility Mi też pozycja Irvinga wydaje się za wysoka, gdyby James grał w Cavs z Wallem to ten byłby pewnie w top 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi