jack Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) 12.Kyrie Irving 15.Lamarcus Aldridge 16.Damian Lillard Oryginalnie, chyba musisz bardzo nie lubić Lillarda :-) Edytowane 22 Września 2016 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 W czym Lillard jest tak dużo lepszy od Kyrie? Przecież to bardzo zbliżony poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 W czym Lillard jest tak dużo lepszy od Kyrie? Przecież to bardzo zbliżony poziom. Tym, że jako lider zespołu potrafi wprowadzić zespół do PO :-) To jednak spory atut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Szczerze wątpię, czy wprowadziłby Cavs do po z takim składem jaki miał Irving do czasu przyjścia LBJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) Oryginalnie, chyba musisz bardzo nie lubić Lillarda :-) Pamiętaj, że chodzi o przyszły sezon. Irving jest dwa lata młodszy od Lillarda, więc może się jeszcze rozwinąć. Ba, Irving jest młodszy nawet od McColluma Edytowane 22 Września 2016 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 22 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Tym, że jako lider zespołu potrafi wprowadzić zespół do PO :-) To jednak spory atut Atut albo spory albo żaden, zależy od zespołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Oryginalnie, chyba musisz bardzo nie lubić Lillarda :-) Nie bardziej niż Ty Kawhiego Leonarda, którego masz na 14miejscu, mimo że.. Tym, że jako lider zespołu potrafi wprowadzić zespół do PO :-) To jednak spory atut Kawhi Leonard jako lider potrafił zdobyć mistrzostwo NBA i poprowadzić drużynę do jednego z najlepszych bilansów ever, które większość looserów znajdujących się przed nim z Twojej listy, nie osiągnęło i prawdopodobnie nigdy nie osiągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Atut albo spory albo żaden, zależy od zespołu. Umiejętności mają podobne ale Lillard robi genialną robotę poza boiskiem. Tego nie da nauczyć. Był liderem Blazers nawet z LMA w składzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Kto jest jakim liderem poza boiskiem można sie dowiedzieć z kolorowej prasy, albo fotek z instagramów, gdzie panowie wspólnie pompują mięśnie. Dlatego w rożne rewelacje odnośnie kto rządzi w szatni ja odbieram z ograniczonym zaufaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Nie bardziej niż Ty Kawhiego Leonarda, którego masz na 14miejscu, mimo że.. Kawhi Leonard jako lider potrafił zdobyć mistrzostwo NBA i poprowadzić drużynę do jednego z najlepszych bilansów ever, które większość looserów znajdujących się przed nim z Twojej listy, nie osiągnęło i prawdopodobnie nigdy nie osiągnie. Obiektywnie muszę przyznać, że masz rację. Leonarda dałem za nisko choć przyznam, że chciałbym go wreszcie zobaczyć bez starej gwardii Spurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Oryginalnie, chyba musisz bardzo nie lubić Lillarda :-) Sam Lillard jest mi mocno obojętny, jednak fani PTB u mnie w rankingu w ostatnim czasie mocno podskoczyli w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Sam Lillard jest mi mocno obojętny, jednak fani PTB u mnie w rankingu w ostatnim czasie mocno podskoczyli w górę. Poznalem na zlocie jednego fana PTB i to bardzo pozytywna osoba. Zreszta Tobie tez sie z nia dobrze rozmawialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Sam Lillard jest mi mocno obojętny, jednak fani PTB u mnie w rankingu w ostatnim czasie mocno podskoczyli w górę. W rankingu na czarnej liście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 W rankingu na czarnej liście? Można zrobić ranking i podzielić na sorty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Dalej mam tylko 10 rankingów Na SG, chyba najsłabszej pozycji w lidze ranking ogólny póki co wygląda to tak: 1.Harden 2.Klay 3.McCollum 4.DeRozan 5.Batum 6.Oladipo 7.Wade Tu byłby Middleton ale nie będę go wliczał bo prawie cały sezon ma z głowy, przed kontuzją był 48. 8.Booker 9.Beal 10.Iguodala jeśli liczyć go jako SG a jak nie to Caldwell-Pope Butler byłby przed Klayem ale skoro w Chicago jest Wade to liczę JB jako SF. Wrzucajcie swoje listy, im ich więcej tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 25 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Townsa celowo pominąłeś czy po prostu zapomniałeś o nim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 A Bosha badałeś osobiście i nie stwierdziłeś nic niepokojącego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Ogólnie to do TOP 20 można w miarę łatwo ułożyć i jest ona dla mnie stalowa. Potem już jest ciężko dlatego nie piszcie bo od TOP 20 już intuicyjnie układałem i to będzie moją odpowiedzią na tego typu pytania. W sumie to dwa duże zaskoczenia jak dla mnie: czemu masz tak nisko Blake'a? No i dlaczego uważasz, że Wade i Nowitzki będą w przyszłym sezonie lepsi od Lillarda, skoro w tym nie byli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 To SG u mnie tak: 1) Harden 2) Klay 3) Reddick 4) Mccolum 5) Derozan 6) Wade 7) Oladipo 8) Beal 9) Green 10) Booker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Fajnie, że Redick się zaczyna pojawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi