LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Jeśli uważasz, że D Green 15-16 < D Davisa 15-16 to samo powinieneś zastanowić się nad bierkami, albo oglądać więcej meczów poza Chicago. Ale my nie robimy rankingu na teraz, tylko prognozę na następny sezon. Green to elitarny rolas, być może najlepszy w historii, ale on Ci zespołu sam nie pociągnie, jest w nim trzecią, a teraz nawet i czwartą opcją. Nie dziwi mnie więc wiara w AD, gostek jak był zdrowy sam pociągnął Pels do PO, overalowo ma dla mnie większą wartość niż Green, którego bardzo ciężko jest mi umieścić w top10 co nie znaczy, że go nie doceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 elitarny rolas to rozumiem o Dannym Greenie bylo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Ale my nie robimy rankingu na teraz, tylko prognozę na następny sezon. Green to elitarny rolas, być może najlepszy w historii, ale on Ci zespołu sam nie pociągnie, jest w nim trzecią, a teraz nawet i czwartą opcją. Nie dziwi mnie więc wiara w AD, gostek jak był zdrowy sam pociągnął Pels do PO, overalowo ma dla mnie większą wartość niż Green, którego bardzo ciężko jest mi umieścić w top10 co nie znaczy, że go nie doceniam.ale Przecież havlicek wyraźnie napisał ze chodzi mu o difens a ich poziom w D to jest przepaść elitarny roles, to niezłe. Dajcie Greena do Clippers za Griffina i laduja nareszcie w WCF. Edytowane 21 Września 2016 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 elitarny rolas to rozumiem o Dannym Greenie bylo? nie ale Przecież havlicek wyraźnie napisał ze chodzi mu o difens a ich poziom w D to jest przepaść wiem, pisałem o tym, że to nie ma znaczenia, bo robimy przewidywania na następny sezon, ignazz ma AD na drugim miejscu bodaj - i co mu zrobisz? elitarny roles, to niezłe. Dajcie Greena do Clippers za Griffina i laduja nareszcie w WCF. tak pitolić to każdy sobie może, proponuję poczekać aż tak się stanie, póki co Green był/jest/będzie otoczony najlepszymi graczami na swoich pozycjach, jak by się spisywał w roli i otoczeniu Griffina to sobie tylko gdybać można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Dlatego robienie takich ranks ponad top5 czy top10 to wychodzi James Harden > kyrie buahahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 To Kyrie po finałach już teraz będzie na wieki overrated, czy o co chodzi, że niektórzy próbują go na gracza top10 forsować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 To Kyrie po finałach już teraz będzie na wieki overrated, czy o co chodzi, że niektórzy próbują go na gracza top10 forsować? Ludzie są tylko w szoku, że w końcu zrobił to co do niego należy. Irving w top10 to to jakieś Himalaje trollingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Nie wiem co ludzie w JH widza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Buahahahaaha CO? Harden w ofensywie jest bogiem NBA, w nadchodzącym systemie bedzie to jeszcze bardziej widoczne. To ze Houston beda tracić 130 punktów na mecz nie zmieni pozycji Hardena, który i tak zawsze olewał obrone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 KI to top20, JH prozno bedzie szukac w tym gronie w nastepnym sezonie w Houston, to chyba oczywiste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 21 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Nikt nie dał Hardena poniżej 10. miejsca póki co i nikt nie dał wyżej Irvinga niż na 12. pozycji. Nie wiem co ludzie w JH widza. Jego grę w ataku. Edytowane 21 Września 2016 przez Bogut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Josephnnba dalej jest rozje***y po wygraniu przez Lebrona misia w Cleveland i jeszcze się nie skalibrował z powrotem. W inny sposób tego co pisze zrozumieć nie potrafię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol PTB Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Buahahahaaha CO? Harden w ofensywie jest bogiem NBA, w nadchodzącym systemie bedzie to jeszcze bardziej widoczne. To ze Houston beda tracić 130 punktów na mecz nie zmieni pozycji Hardena, który i tak zawsze olewał obrone Jedyne w czym jest "Bogiem" to w stratach. To tylko brodaty frędzel biegający (lub nie) po boiskach NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Jedyne w czym jest "Bogiem" to w stratach. To tylko brodaty frędzel biegający (lub nie) po boiskach NBA. no tak. harden to powinien do polskiej ligi przejść, nie wiem jak on z tymi stratami sie jeszcze w NBA utrzymuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) 1 LeBron James2 Kevin Durant3 Stephen Curry4 A.Davis5 Chris Paul6 R.Westbrook7 J.Harden8 P.George9 K.Leonard10 D.Lillard11 B.Griffin12 D.Cousins13 K.Towns14 D.Green15 K.Irving16 L.Aldridge17 K.Thompson18 J.Butler19 C.Anthony20 J.Wall21 P.Milsap22 A.Horford23 G.Antetokounmpo24 G.Hayward25 D.Jordan26 M.Gasol27 R.Gobert28 K.Lowry29 K.Porzingis30 CJ Mcmollum31 N.Batum32 I.Thomas33 B.Beal34 D.Howard35 E.Bledsoe36 H.Whiteside37 K.Love38 M.Conley39 A.Drummond40 D.Derozan41 A.Wiggins42 D.Favors43 K.Walker44 V.Oladipo45 S.Ibaka46 B.Lopez47 D.Nowitzki48 D.Schroeder49 N.Jokic50 Steven Adams Edytowane 21 Września 2016 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Harden wróci do top5 w tym sezonie pełną gębą i będzie wyżej w MVP rankingach niż Westbrook. Harden u wąsatego rozkwitnie jeśli nie będą mieli większych problemów ze zdrowiem w s5. Westbrook będzie jebał triple doubles ale nie uzbiera 50W. Harden spokojnie 50 zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Harden wróci do top5 w tym sezonie pełną gębą i będzie wyżej w MVP rankingach niż Westbrook. Harden u wąsatego rozkwitnie jeśli nie będą mieli większych problemów ze zdrowiem w s5. Westbrook będzie jebał triple doubles ale nie uzbiera 50W. Harden spokojnie 50 zrobi. O te 50W to ja sie moge zalozyc ze nie zrobia w houston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Filozofia Wąsatego znacząco różni się od stylu gry Hardena, więc jeśli James ma wystrzelić, to musi najpierw ograniczyć klepanie. Ball finds energy i te sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 1. Lebron James 2. Russel Westbrook 3. Kevin Durant 4. Draymond Green 5. James Harden 6. Stephen Curry 7. Blake Griffin(jeśli ozdrowieje) 8. Chris Paul 9. Paul George 10.Kawhi Leonard 11.Klay Thompson 12.Kyrie Irving 13.Anthony Davis 14.Jimmy Butler 15.Lamarcus Aldridge 16.Damian Lillard 17.Paul Millsap 18.Karl Towns 19.Kristaps Porzingis 20.Marc Gasol Potem dokończę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 A propos, czyżby NBA.com wiedziało coś więcej o kontuzji kolana z poprzednich PO? Bo innego wytłumaczenia znaleźć nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi