wiLQ Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Tośmy zatrzęsli ligą trejdem z Kuuniem... Czekamy na weto. Blockbuster. Całą ligą zatrząśniemy. Zbierzmy komisję do oceny tego wydarzenia Pamietajcie, ze z zewnatrz ligi nie widac wiszacych wymian... ale po tych opisach spodziewam sie Len za Lou ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Pamietajcie, ze z zewnatrz ligi nie widac wiszacych wymian... ale po tych opisach spodziewam sie Len za Lou ;-) Jeśli naprawdę nie wiedziałeś, to gratulacje za nosa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Jeśli naprawdę nie wiedziałeś, to gratulacje za nosa ;-) To nie nos, a dekady doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Tony Snell do oddania.Tankuje trójki więc mi nie potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Tony Snell do oddania. Tankuje trójki więc mi nie potrzebny. To wywal na fasy, tam gdzie jego miejsce ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 B**ch please, +11 pkt a jeszcze trejd nie doszedł do skutku. A tak na poważnie, każdego ceglarza i mocno tracących piłę przyjmę, zapraszam do siebie. Ktoś Cię wkur.wia? Wyślij propsa do Konia, zbieram szrot! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Jeśli naprawdę nie wiedziałeś, to gratulacje za nosa ;-)A skad to moglem wiedziec? Serio tego nie widac... To nie nos, a dekady doświadczenia. Bez przesady bo wymienilem pierwszego wysokiego z lawki za pierwszego niskiego z lawki ;-) Jedyne co tu mozna przypisac doswiadczeniu to z ktorej lawki brac wysokiego, a z ktorej niskiego... A tak na poważnie, każdego ceglarza i mocno tracących piłę przyjmę, zapraszam do siebie.Z innych lig tez? Bo na dzisiaj mistrzem ceglarzy jest Teague ;-) 22% z gry i 7% za 3! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 B**ch please, +11 pkt a jeszcze trejd nie doszedł do skutku. A tak na poważnie, każdego ceglarza i mocno tracących piłę przyjmę, zapraszam do siebie. Ktoś Cię wkur.wia? Wyślij propsa do Konia, zbieram szrot! wiLQ mnie wqrwia. Zrobisz coś z tym? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Biere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 A jakie jest trade value Wilka ? Teraz moze spokojnie iść za Yi, albo innego Milicica ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 A jakie jest trade value Wilka ? WiLQ jako jedyny ma no-trade clause. Nie poradzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 W tym sezonie się szykuje no-champ clause Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Z innych lig tez? Bo na dzisiaj mistrzem ceglarzy jest Teague ;-) 22% z gry i 7% za 3! Proszę nie uwypuklac tego info, mam go w kilku ligach i trade value mi maleje - o morale nie wspominając. Ja bym dodał jeszcze Covingtona i Knighta do pary... niestety też ich mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Bejzmor z 28% FG? Diandżelo z 33%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Proszę nie uwypuklac tego info, mam go w kilku ligach i trade value mi maleje - o morale nie wspominając. Ja bym dodał jeszcze Covingtona i Knighta do pary... niestety też ich mam O tak,Covington jest zajebisty, dwa zera z rzędu, 3/23 fg w sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Oferować pały a nie narzekać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 z oferowaniem pały jest ten problem, że czasami można dostać z placka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 (edytowane) 'A propos tego mojego "stealu" w drafcie... Kanter ze względu na "kiepski matchup" jedynie 3 minuty i 28 sekund na boisku vs Warriors. Donovan ty ch*! Jak ktoś jest leszczem to każdy matchup będzie kiepski. No chyba, że mowa o meczu "Yi Jianlian versus krzesła", ale tam obrona była strasznie drewniana ;-) Edytowane 4 Listopada 2016 przez Leszczur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Kanter gra dokładnie tak, jak powinien To już Sabonis lepszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 do jasnego c$%#a i k@#$% nędzy jak by ch#$%wy start to było mało to jeszcze Lin out na 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi