julekstep Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Cieakwe czy znów wydam 80% kasy w pierwsze 5-10 minut i potem będę miał 2-godzinną przerwę anyway - prośba o przerwy na szluga! Edytowane 24 Października 2016 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Przez pomyłkę ustawiłem sobie szkolenie dokładnie dzisiaj o 21, aleeeee... udało się przełożyć na jutro! Będę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Cieakwe czy znów wydam 80% kasy w pierwsze 5-10 minut i potem będę miał 2-godzinną przerwę anyway - prośba o przerwy na szluga! Chyba nikt Ci nie zapewni dłuższej przerwy nawet na całą paczkę szlugów niż Ty sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 kusisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 od której można wbijać na draft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Pokój otworzą około 30 minut przed draftem, jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Rddd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Ponoc kiedys bedzie draft, gdzie nie wypie*olę się szybko z kasy^To jak sie juz nudzisz daj znac czy jest komplet ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Jest komplet i są też nowatorskie taktyki łączenia Hardena z Drummondem, oraz Lillarda z Howardem.W sensie celowe? Czy polaczone z marudzeniem na czacie? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Ciekawie jest, atmosfera fajna. Danny podpie.ala każdego PG. Gwiazdy w miarę po taniości szły, teraz jest dość drogo za rolesów. Ja za swój core zapłaciłem około 20$ więcej niż planowałem, trzeba będzie kombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) Panowie, IL spota nie umiem znaleść. @Edit. Pewnie dlatego że GTD nie mogę przenieść na Ila, raczej fałszywy alarm. Edytowane 24 Października 2016 przez Qooniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 $8 Elfrid Payton $22 D'Angelo Russel $3 Buddy Hield $3 Marcus Smart$50 Damian Lillard$15 Zach LaVine$12 Kent Bazemore$12 Rodney Hood$10 Nikola Mirotić$16 Dwight Howard$9 Clint Capela$36 DeAndre Jordan$4 Bismack BiyomboSporo upside'u, wszyscy gracze, oprócz DAR w budżecie, imo ładnie rozłożone kategorie, oprócz oczywistych braków w BLK i TO, no i na koniec zapowiedź wyrwania nóg z dupy przez Leszczura plan minimum - brak spadku - zdecydowanie na wyciągnięcie ręki, a później sky is the limit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Ciekawie jest, atmosfera fajna. Danny podpie.ala każdego PG. Oj tam podpierdala - tanio buduje skład! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Panowie dzięki za draft. Postanowiłem nowatorsko zatankować trójki w sezonie w którym ich ilość na pewno będzie rekordowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Leszczur mówi że celowe Absolutnie celowe. To jakaś faszystowska propaganda że puntowanie FT% wyklucza kupno Hardena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Oj tam podpierdala - tanio buduje skład! Ale i tak dałeś ciała, bo wszystkich nie kupiłeś ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Ale i tak dałeś ciała, bo wszystkich nie kupiłeś ;-) Co poradze, że potem licytowaliscie ponad mój budżet Generalnie jeśli Embiid zagra choć 90% mojej projekcji (dosyc zachowawczej), to i tak zadziwiająco dobrze wypadam i mam czym handlować. Także na dziś zapraszam każdego do składania propozycji (zapewne na PG, ale innych nie wykluczam) na bazie których być może całkiem zmodyfikuje swoją taktyke. Oczywiście dziś na szybko szukam ciekawych propozycji z PF/C w roli głównej, którzy fajnie jak by mieli BLK i nie psuli mocno FT, ale jak ktoś chce DAJ czy Goberta zaoferować to zapraszam również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Panowie dzięki za draft. Postanowiłem nowatorsko zatankować trójki w sezonie w którym ich ilość na pewno będzie rekordowa. FT% i punkty chyba tez? Absolutnie celowe. To jakaś faszystowska propaganda że puntowanie FT% wyklucza kupno Hardena. Nie propagadna tylko proste dodawanie i odejmowanie bo bez FT% w sumie obaj sa warci sporo mniej niz ceny, ktore za nich w sumie zaplaciles co czyni ta strategie [piszac delikatnie] malo optymalna... Generalnie jeśli Embiid zagra choć 90% mojej projekcji (dosyc zachowawczej)To przeciez zalezy glownie od tego jak masz wysoko postawiona poprzeczke, gdzie go widzisz w rankach za sezon? Edytowane 25 Października 2016 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 FT% i punkty chyba tez?Nie, nie do końca kupiłem tych co planowałem ale jeden dwa deale i punkty oraz ft% wrócą na swoje miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Ja ogólnie nie jestem zadowolony. Cuś skiepściłem 2 część draftu, a to raczej była zawsze moja mocna strona. Nie wiem po co podbijałem wysokich typu Len i Plumlee, mając już dwóch centrów. Myślałem, że ktoś jeszcze pociągnie, podobnie jak z Sullingerem. Nie wiem też dlaczego, ale wydawało mi się że Covington ma SG/SF... a tu SF/PF :-/ Zostałem właściwie z jednym CP3 na obwodzie, więc trzeba będzie być aktywnym na FA, ew. szukać trejdów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi