wiLQ Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi II West w sezonie 2016/17 Po zeszlorocznych wynikach oraz losowaniu w jej sklad wchodza: [w kolejnosci grup i wynikow losowania, po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo] dannygd - Wolves killer7/Krzysztof - gilusie julekstep - HuWDu Lew [komisz] - BC Dzidzia kolek23 - Kolek's Rednecks Szulim - Dragons Nest Mentor - Dziki Wschód Qooniu/Łukasz - Love's Broken Hand Gerard - Gerard's Hicks Siner - Fc Siner January/Jan - January Leszczur - Alphabet Suxxx MKA/Marcin - MKAllstars sooobi/Bartek - sama-sama Zodd - Ferajna W sumie 15 GMow z czego w tym sezonie Top3 awansuje do ligi I i najnizszych 6 miejsc spada na poziom III. Dodatkowo wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow. Komisarzem ligi jest Lew bo pelnil ta funkcje w zeszlym sezonie i zgodzil sie ponownie ;-) Draft sie odbyl 24.10 od godziny 21. Link do ligi na Yahoo - http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/30354 Edytowane 24 Października 2016 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 hoho ilu starych znajomych good to be back xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Witam wszystkich "starych/nowych" kolegów i już nie mogę doczekać się draftu Wysłane z mojego XT1092 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 O matko kochana. Znowu Wy? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 ja tam dalej tankuję w tym sezonie ;p ups, nie ta liga ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Fajne towarzystwo się nam trafiło, więc zapowiada się ciekawie i coś mi się wydaje, że ten wątek będzie jednym z aktywniejszych;) Link do wglądu ligi tutaj: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/30354 Natomiast link do dołączenia został wysłany na pw. Link do ankiety: http://doodle.com/poll/n99zvc3f74ctfvn6 Edytowane 19 Września 2016 przez Lew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Witam wszystkich! drużyna - HuWDu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Obyś tym razem nie uciekał Le!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) MKAllStars - Ty powaznie nie mozesz zadnego dnia i o zadnej godzinie pomiędzy 1 a 24 października??? Bart - to samo do Ciebie - nic przez 16 października? Come on! Rozumiem preferencje, listy życzeń itp, ale ogarnijcie sie trochę. Edytowane 20 Września 2016 przez Leszczur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Ja ogólnie jestem w stanie się dostosować - odpada tylko weekend 14-16.10 (jestem poza zasiegiem internetu w górach ) i środy ( mam treningi kosza ) Piątki i soboty które oznaczyłem na nie - moga się zmienić w zależności od ilosci głósów. Najwyżej będę draftował miedzy wódką a zakąską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Piątki i soboty które oznaczyłem na nie - moga się zmienić w zależności od ilosci głósów. Najwyżej będę draftował miedzy wódką a zakąską Polecam Ja rok temu draftowałem pijąc kolejne browary oglądając na hali kosza. W efekcie czego wylądowałem w LM. Da się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerard Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Ja bym tylko nie chciał zaczynać o 22, bo po północy już się słabo myśli (albo jeszcze słabiej - to tak uprzedzając docinki :-p). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 U mnie poniedzialek - czwarek zawsze dostepne. Z innymi dniami moze byc roznie przez moj tryb pracy. Jak na razie wyglada na to, ze prawie wszystkim pasuja poniedzialki 17 i 24 pazdziernika. Dawac 24, wtedy juz wszystko bedziemy wiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Z tym "prawie wszystkim" to pokechałeś, bo raptem połowie pasuje czyli tak samo jak 18.10 Ps. Jak coś ja mam drafty już na 12.10 (keeper) i najprawdopodobniej 17.10 (liga mistrzów zastępcze daty to 23-24.10, a więc podobnie ja tu), także te daty proponuje od razu wyjąć bo będzie kilka automatów jak nic. Wysłane z mojego XT1092 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Ja tam zaznaczę też w ankiecie za niedlugo, ale poniedziałki i środy mi nie pasują. Oczywiście dostosuję się do większości i będę nawet w pon lub śr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Z tym "prawie wszystkim" to pokechałeś, bo raptem połowie pasuje czyli tak samo jak 18.10 Ps. Jak coś ja mam drafty już na 12.10 (keeper) i najprawdopodobniej 17.10 (liga mistrzów zastępcze daty to 23-24.10, a więc podobnie ja tu), także te daty proponuje od razu wyjąć bo będzie kilka automatów jak nic. Wysłane z mojego XT1092 przy użyciu Tapatalka Ja patrzyłem było 8/9 czyli 88,9% tych którzy wzięli udział w ankiecie, ale oczywiście znowu tworzę nowe sposoby liczenia, żeby udowodnić swoją teorię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) kolek23 wybacz - z pośpiechu nie doczytalem, że piszesz o większości z dotychczas głosujących. BTW. A tak z ciekawości co masz na myśli pisząc "znowu" w kontekście liczenia? Wysłane z mojego XT1092 przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Września 2016 przez dannygd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 kolek23 wybacz - z pośpiechu nie doczytalem, że piszesz o większości z dotychczas głosujących. BTW. A tak z ciekawości co masz na myśli pisząc "znowu" w kontekście liczenia? Wysłane z mojego XT1092 przy użyciu Tapatalka Nvm. Dodałem nazwę teamu, Kolek's Rednecks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ankiety jeszcze nie wypełnili killer7/Krzysztof, Siner i January. Panowie znajdźcie chwilę i miejmy to już za sobą. MKAllStars - Ty powaznie nie mozesz zadnego dnia i o zadnej godzinie pomiędzy 1 a 24 października???Bart - to samo do Ciebie - nic przez 16 października? Ponawiam pytanie Leszczura, szczególnie do MKA bo nic nie zaznaczyłeś w ankiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Ankiety jeszcze nie wypełnili killer7/Krzysztof, Siner i January. Panowie znajdźcie chwilę i miejmy to już za sobą. Ponawiam pytanie Leszczura, szczególnie do MKA bo nic nie zaznaczyłeś w ankiecie. sorki po prostu pozaznaczalem tylko to co mi nie pasuje, a reszte zostawilem puste i ankieta zaznaczyla jako nie, zaraz to poprawie, generalnie nie chciał bym draftowac w piatek ani w sobote i wolal bym zeby to była jak najwczesniejsza godzina, ale dostosuje sie Edytowane 21 Września 2016 przez MKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi