lorak Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 lorak wywalil Yogiego-startera za salary-fillera Sullego??? WOW, najbardziej szokujaca wymiana dzisiejszego dnia ;-) zrobilem to zanim pojawilo sie info o zwolnieniu Derona ;/ ale chyba wiesz jak to jest, bo w FBX wywaliles Camerona ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 zrobilem to zanim pojawilo sie info o zwolnieniu Derona ;/ ale chyba wiesz jak to jest, bo w FBX wywaliles Camerona ;]Wlasnie AFAIR tu juz byla o tym informacja w momencie trejdu Raptors-Suns. Zreszta nie dostrzegam zupelnie upside'u u Sullego w Suns, wiec nawet sama ta czesc mnie zdziwila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Ech, kuźwa, Durant. Głupie zderzenie i miesiąc w plecy :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 (edytowane) dlaczego u nas już jest po deadline na trejdy? komisarzu? Edytowane 3 Marca 2017 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 3 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 dlaczego u nas już jest po deadline na trejdy? komisarzu? Nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Dwa dni przed końcem sezonu po raz pierwszy od niepamiętnych czasów wylazłem na bezpieczne miejsce. Szkoda, że tylko jeden mecz mi został do rozegrania, ale z tego co widziałem washko też ma tylko jedno spotkanie, Warriors chyba odpuścili sobie grę ( czy to oznacza karną degradację?), a GRB ma jeszcze spotkania do rozegrania, ale sytuację w stratach nie do pozazdroszczenia. Może się uda, a może nie, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Warriors chyba odpuścili sobie grę ( czy to oznacza karną degradację?)Dokladnie to oznacza... ale jeszcze rozegra troche gier i wciaz musisz go pokonac bys sam nie spadl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 W życiu nie spodziewałem się przed sezonem, że ostatniego dnia będę walczył ostatnim slotem o utrzymanie. Ale może w kolejnym drafcie uda mi się nie popełnić kolejny raz tego samego błędu u będzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 W życiu nie spodziewałem się przed sezonem, że ostatniego dnia będę walczył ostatnim slotem o utrzymanie. Ale może w kolejnym drafcie uda mi się nie popełnić kolejny raz tego samego błędu u będzie lepiej. Ech, co za czasy, że grający Durant doprowadza mnie do spadku z ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Ech, co za czasy, że grający Durant doprowadza mnie do spadku z ligi Nie przejmuj się, ja za rok spadam do 3 ligi, a Ty wracasz do drugiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Szkoda bulek bo ja awansowalem i liczylem ze przy korzystnym losowaniu zagramy razem w II lidze... Zamulilem sie i nie przeczytalem ze zrozumieniem Rozumiem ze spadasz do II ligi po tym sezonie a wiec jest szansa ze zagramy razem Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Szkoda bulek bo ja awansowalem i liczylem ze przy korzystnym losowaniu zagramy razem w II lidze... Zamulilem sie i nie przeczytalem ze zrozumieniem Rozumiem ze spadasz do II ligi po tym sezonie a wiec jest szansa ze zagramy razem Myślę, że to się da załatwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Masz jakies "wtyki" u wiLQa czy po prostu prosby o gre w jednej lidze z innym GMem sa uwzgledniane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Masz jakies "wtyki" u wiLQa czy po prostu prosby o gre w jednej lidze z innym GMem sa uwzgledniane? No nie, Wilq jest nieprzekupywalny...chyba Myślę po prostu, że nawet w przypadku niefortunnego losowania jest opcja przenosin etc. Jak z prośbami jest, to nie wiem, wiem, że na poziomie 4 ligi to działało, czy tutaj też, to już myślę, że Wilq się wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Przepraszam, bo jestem w lekkim szoku, ale czy ja naprawdę właśnie utrzymałem się w lidze?!?!?! Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez GRB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Witam. Na wstępie chciałem wszystkim podziękować za sezon!!! Pierwszy raz w karierze miałem tak zaciętą końcówkę. Lorak swoim ostatnim transferem nieźle namieszał w czubie tabeli,ale to przetrwaliśmy. Dzisiaj obgryzłem paznokcie do łokci, ale się udało!!! Do mojego "sukcesu" przyczynił się draft bo chyba nie zrobiłem żadnego tradeu. Teraz ze spokojem mogę się skupić na PLAYOFFS PZDR !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Przepraszam, bo jestem w lekkim szoku, ale czy ja naprawdę właśnie utrzymałem się w lidze?!?!?! Spada 6 drużyn, a Chicago Warriors wygrywa z tobą tiebreakera, bo ma 14. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Ale wyżej mamy coś o karnej degradacji Warriors. Może ktoś autorytatywnie się tu wypowiedzieć? Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez GRB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Nooo... taki sezon to rozumiem Nie pisałem jakiś czas by nie zapeszyć..no iii... nie zapeszyłem. Trafiony draft (prawie wszyscy odpalili) i trafieni zmiennicy spowodowali, że nawet kontuzje i utrata Love'a i Lowry'ego w okolicach ASW nie wyrzuciła mnie poza burtę, a to dość konkretne nazwiska jakby nie było. Wczoraj na "lajwie" obserwowałem walkę na miejscach 2-4 to panowie mieli wszyscy równo po 85 pkt, więc się tam trochę działo na sam koniec. Dzięki za walkę, a analizę sezonu pewnie jeszcze rozpiszę w dalszej kolejności. Gratulacje dla tych co przetrwali bitwę, teraz kolejna misja: zdetronizować beton w I lidze Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez MTH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Ale wyżej mamy coś o karnej degradacji Warriors. Zgodnie z regulaminem olewacza zastępuje gracz z niższej ligi Natomiast uzupełnieniem luki w lidze na wyższym poziomie drzewka będzie GM z bezpośrednio niższego poziomu drzewka, który w poprzednim sezonie zajął najwyższe miejsce nie premiowane awansem oraz miał najlepszy tiebreaker z pytania 19 oraz nie kwalifikował się na olewusa. Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez Dig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi