mac Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Tim Duncan. Edytowane 15 Grudnia 2016 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Tak na pierwszy rzut oka brakuje 2 gosci ze skladow tzn Lucas Nogueira i Bruno Caboclo. Plus jest troche powtorzen zawodnikow [celowo przez rozne wersje nazwisk? Przykladowo z "jr" i bez?]. EDIT: skoro mac skasowal pensje to wklejam je tutaj w formie jakiej mam: acy,quincy 3 adams,steven 9 adrien,jeff 3 afflalo,arron 3 agravanis,dimitrios 3 ajinca,alexis 3 aldemir,furkan 3 aldrich,cole 8 aldridge,lamarcu 36 alexander,cliff 3 allen,lavoy 3 allen,ray 5 allen,tony 7 aminu,al-farouq 12 anderson,jake 3 anderson,james 3 anderson,justin 3 anderson,kyle 3 anderson,ryan 20 antetokounmpo,g 37 antetokounmpo,thanasis 3 anthony,carmelo 32 antic,pero 3 appling,keith 3 ardiciacono,ryan 1 ariza,trevor 32 arthur,darrell 5 ashley,brandon 3 asik,omer 3 atkins,darion 3 atkins,eric 3 augustin,dj 3 ayon,gustavo 3 babb,chris 3 babbitt,luke 3 bachynski,jordan 3 baker,ron 1 baldwin,wade 1 barbosa,leandro 3 barea,jj 3 bargnani,andrea 3 barnes,harrison 11 barnes,matt 12 barron,earl 3 barton,will 17 bass,brandon 8 battier,shane 3 batum,nicolas 26 bayless,jerryd 10 baynes,aron 3 bazemore,kent 19 beal,bradley 16 beasley,malik 1 beasley,michael 3 begic,mirza 3 belinelli,marco 3 bembry,deandre 1 bender,dragan 11 benson,keith 3 bentil,ben 1 beverley,patrick 18 bhullar,sim 3 biyombo,bismack 7 bjelica,nemanja 3 black,tarik 3 blake,steve 3 blatche,andray 5 bledsoe,eric 39 blue,vander 3 boatright,ryan 3 bogdanovic,bogdan 3 bogdanovic,bojan 3 bogut,andrew 17 bolomboy,joel 1 booker,devin 3 booker,trevor 3 boozer,carlos 3 bosh,chris 34 bradley,avery 23 brewer,corey 3 brogdon,malcolm 1 brooks,aaron 3 brown,alec 3 brown,anthony 3 brown,jabari 3 brown,jaylen 13 brown,markel 3 brussino,nicolas 1 bryant,kobe 3 budinger,chase 3 bullock,reggie 3 burke,trey 3 burks,alec 3 burton,deonte 3 butler,jimmy 46 butler,rasual 3 buycks,dwight 3 bynum,andrew 17 bynum,will 3 caboclo,bruno 3 calathes,nick 3 calderon,jose 9 caldwell-pope,ke 17 canaan,isaiah 3 capela,clint 3 carroll,demarre 24 carter,sampson 3 carter,vince 3 carter-williams,michael 12 casey,kyle 3 casspi,omri 13 cauley-stein,wil 9 chalmers,mario 3 chandler,tyson 5 chandler,wilson 14 cherry,will 3 chriss,marquese 3 christmas,dionte 3 christmas,rakeem 3 christon,semaj 3 clark,earl 3 clark,ian 3 clarke,coty 3 clarkson,jordan 12 claver,victor 3 cobbins,michael 3 cole,norris 3 collinsworth,kyle 1 collison,darren 18 collison,nick 3 conley,mike 26 connaughton,pat 3 cook,quinn 3 cooley,jack 3 cordinier,isaia 1 cornelie,petr 1 cousins,demarcus 43 cousins,isaiah 1 covington,robert 23 crabbe,allen 8 crawford,drew 1 crawford,jamal 4 crawford,jordan 3 crowder,jae 34 cummings,will 3 cunningham,dante 3 cunningham,jared 3 curry,seth 3 curry,stephen 98 dalembert,samuel 6 dangubic,nemanja 3 daniels,chris 3 daniels,deandre 3 daniels,troy 3 datome,luigi 3 davies,brandon 3 davis,anthony 62 davis,deyonta 1 davis,ed 10 davis,glen 3 dawson,branden 3 daye,austin 3 dedmon,dewayne 3 dejean-jones,bryce 3 dekker,sam 3 delaney,malcolm 1 dellavedova,matthew 3 deng,luol 19 derozan,demar 29 devyn marble,roy 3 diallo,cheick 1 diaw,boris 3 diawara,yakhouba 3 dieng,gorgui 26 diez,daniel 3 dorsey,joey 3 douglas,toney 6 douglas-roberts,chris 3 dragic,goran 14 dragic,zoran 3 drew,larry 3 drummond,andre 37 dudley,jared 8 dukan,duje 3 duncan,tim 17 dunigan,michael 3 dunleavy,mike 3 dunn,kris 7 durant,kevin 75 eddie,jarell 3 egwu,nnanna 3 ejim,melvin 3 ellenson,henry 1 ellington,wayne 3 ellis,monta 21 embiid,joel 7 ennis,tyler 3 eriksson,marcus 3 evans,reggie 3 evans,tyreke 17 exum,dante 3 ezeli,festus 3 fair,cj 3 famous,jarrid 3 faried,kenneth 16 farmar,jordan 3 favors,derrick 36 felder,kay 1 felicio,cristiano 3 felton,raymond 3 fields,landry 3 finney-smith,dorian 1 fisher,derek 3 fournier,evan 21 foye,randy 3 franklin,jamaal 3 frazier ii,michael 3 frazier,tim 3 freeland,joel 3 frye,channing 3 gallinari,danilo 30 galloway,langsto 3 garcia,francisco 3 garino,patricio 1 garnett,kevin 3 gasol,marc 30 gasol,pau 44 gay,rudy 30 gbinije,michael 1 gee,alonzo 3 gentile,alessandro 3 george,paul 46 gibson,jonathan 1 gibson,taj 14 ginobili,manu 7 gobert,rudy 22 goodwin,archie 3 gordon,aaron 12 gordon,ben 3 gordon,eric 19 gortat,marcin 32 goudelock,andrew 3 graham,treveon 3 granger,danny 3 grant,jerami 5 grant,jerian 3 grant,jermai 3 green,danny 9 green,draymond 47 green,gerald 3 green,jamychal 3 green,jeff 4 green,willie 3 griffin,blake 31 gudaitis,arturas 3 hairston,pj 3 hamilton,daniel 1 hamilton,justin 3 hammons,aj 1 hanlan,olivier 3 hannah,stefhon 3 hansbrough,tyle 3 hansbrough,tyler 3 hardaway jr.,tim 3 harden,james 62 harkless,maurice 3 harper,justin 3 harrell,montrezl 3 harrellson,josh 3 harris,devin 3 harris,gary 17 harris,tobias 26 harrison,aaron 3 harrison,andrew 3 harvey,tyler 3 haslem,udonis 3 hawes,spencer 3 hawkins,corey 3 hayes,chuck 3 hayward,gordon 27 haywood,brendan 3 henderson,gerald 3 henderson,marshall 3 henry,xavier 3 henson,john 5 hernangomez,guillermo 3 hernangomez,juan 1 hezonja,mario 3 hibbert,roy 3 hickson,jj 3 hield,buddy 6 hilario,nene 3 hill,george 19 hill,jordan 3 hill,solomon 3 hilliard,darrun 3 hinrich,kirk 3 holiday,jrue 24 holiday,justin 3 holland,john 3 hollins,ryan 3 hollis-jefferson,rondae 3 holloway,tu 3 holmes,jonathan 3 holmes,richaun 3 holyfield,michael 3 hood,rodney 15 horford,al 44 horford,jon 3 howard,dwight 27 hudson,lester 3 huertas,marcelo 3 huestis,josh 3 hummel,robbie 3 humphries,kris 3 hunter,r.j. 3 hunter,vince 3 ibaka,serge 25 iguodala,andre 9 ilyasova,ersan 6 ingles,joe 3 inglis,damien 3 ingram,brandon 18 irving,kyrie 26 jack,jarrett 13 jack,kadeem 3 jackson,demetrius 1 jackson,pierre 3 jackson,reggie 17 james,bernard 3 james,lebron 54 janning,matt 3 jefferson,al 13 jefferson,richard 3 jenkins,john 3 jennings,brandon 3 jerebko,jonas 3 jerrett,grant 3 johnson ii,chris 3 johnson,amir 12 johnson,brice 1 johnson,chris 3 johnson,dakari 3 johnson,james 3 johnson,jaron 3 johnson,joe 7 johnson,nick 3 johnson,omari 3 johnson,stanley 3 johnson,tyler 3 johnson,wesley 6 jokic,nikola 22 jones,dahntay 3 jones,damian 1 jones,dequan 3 jones,james 3 jones,lazeric 3 jones,perry 3 jones,terrence 3 jones,tyus 3 jordan,deandre 43 jordan,jerome 3 joseph,cory 3 juan barea,jose 3 kaminsky,frank 3 kanter,enes 15 karasev,segey 3 karasev,sergey 3 kaun,sasha 3 kazemi,arsalan 3 kelley,tre 3 kelly,ryan 3 kidd-gilchrist,m 4 kilpatrick,sean 3 kirilenko,andrei 3 kirk,alex 3 knight,brandon 20 korkmaz,furkan 1 korver,kyle 10 koszarek,łukasz 1 koufos,kosta 3 kuzmic,ognjen 3 kuzmic,onjen 3 kuzminskas,mindaugas 1 kyser,michale 3 ĺ˝iĺľiä‡,ante 1 labeyrie,louis 3 labissiere,skal 1 lalanne,cady 3 lamb,jeremy 3 landry,carl 3 landry,marcus 3 larkin,shane 3 lauvergne,joffre 3 lavine,zach 9 lawson,ty 3 layman,jake 1 ledo,ricky 3 lee,courtney 10 lee,david 3 len,alex 3 leonard,kawhi 68 leonard,meyers 3 leuer,jon 4 levert,caris 1 lewis,rashard 3 lillard,damian 40 lin,jeremy 3 livingston,denzel 3 livingston,shaun 3 looney,kevon 3 lopez,brook 39 lopez,robin 17 love,kevin 31 lowry,kyle 51 lucas iii,john 3 lucas,john 3 luwawu,timothe 1 lyles,trey 3 mack,shelvin 3 mahinmi,ian 15 maker,thon 1 marion,shawn 3 marjanovic,boban 3 martin,cartier 3 martin,jarell 3 martin,kenyon 3 martin,kevin 3 matthews,wesley 14 maxiell,jason 3 maxiell,jordan 3 mayo,oj 3 mbah a moute,luc 3 mcadoo,james 3 mccalebb,bo 3 mccallum,ray 3 mccaw,patrick 1 mccollum,c.j. 30 mcconnell,t.j. 3 mccullough,chris 3 mcdaniels,kj 3 mcdermott,doug 3 mcgee,javale 3 mcgruder,rodney 1 mclemore,ben 3 mcneal,jerel 3 mcrae,jordan 3 mcroberts,josh 3 meeks,jodie 6 mejri,salah 3 michael mcadoo,james 3 michineau,david 1 micic,vasilije 3 mickey,jordan 3 middleton,khris 35 miles,c.j. 8 miller,andre 3 miller,darius 3 miller,malcolm 3 miller,mike 3 miller,quincy 3 mills,patrick 3 mills,patty 3 millsap,elijak 3 millsap,paul 53 minerath,nick 3 mirotic,nikola 17 mitchell,tony 3 mitrovic,luka 3 monroe,greg 30 montero,luis 3 moore,e'twaun 3 moreira,yanick 1 morris,darius 3 morris,marcus 10 morris,markieff 3 morrow,anthony 3 motiejunas,donatas 3 motum,brock 3 mozgov,timofey 3 mudiay,emmanuel 3 muhammad,shabazz 3 munford,xavier 3 murray,dejounte 1 murray,jamal 5 murry,toure 3 murry,toure' 3 muscala,mike 3 nader,abdel 1 nance jr.,larry 3 nance,larry 3 napier,shabazz 3 nash,steve 3 ndour,maurice 3 ndoye,youssou 3 neal,gary 3 nelson,jameer 3 neto,raul 3 niang,georges 1 nicholson,andrew 3 noah,joakim 12 noel,nerlens 27 nogueira,lucas 3 nowitzki,dirk 34 nurkic,jusuf 3 nwaelele,dan 3 o'brien,jj 3 o'bryant iii,johnny 3 o'bryant,johnny 3 okafor,jahlil 13 oladipo,victor 33 olynyk,kelly 8 o'neal,jermaine 3 onuaku,arinze 3 onuaku,chinanu 1 o'quinn,kyle 3 osman,cedi 3 oubre jr.,kelly 3 oubre,kelly 3 ounaku,arinze 3 outlaw,travis 3 pachulia,zaza 9 paige,marcus 1 papajanis,jorgos 1 pargo,jannero 3 parker,jabari 12 parker,tony 7 parsons,chandler 18 patterson,lamar 3 patterson,patric 3 paul,brandon 1 paul,chris 60 payne,adreian 3 payne,cameron 3 payton,elfrid 3 pecherov,oleksiy 3 pekovic,nikola 6 penn,kleon 3 perkins,kendrick 3 petteway,terran 3 pierce,paul 3 pleiss,tibor 3 plumlee,marshall 1 plumlee,mason 10 plumlee,miles 3 poeltl,jakob 1 poetl,jakob 2 pointer,sir'dominic 3 pondexter,quincy 3 porter jr,otto 3 porter,otto 25 portis,bobby 3 porzingis,krista 29 powell,dwight 3 powell,josh 3 powell,norman 3 poythress,alex 1 price,aj 3 price,ronnie 3 prigioni,pablo 3 prince,taurean 1 prince,tayshaun 3 qi,zhou 1 qualls,michael 3 quarterman,tim 1 radicevic,nikola 3 randle,chasson 1 randle,julius 5 randolph,anthony 3 randolph,levi 3 randolph,shavlik 3 randolph,zach 14 read,wille 3 redick,j.j. 21 reed,willie 3 rice jr,glen 3 richard mbah a moute,luc 3 richardson,jason 3 richardson,josh 3 richardson,malachi 1 ridnour,luke 3 rivers,austin 3 roberson,andre 3 roberts,brian 3 roberts,jaleel 3 roberts,ronald 3 robinson iii,glenn 3 robinson,glenn 3 robinson,thomas 3 rondo,rajon 29 rose,derrick 3 ross,terrence 6 rozier,terry 3 rubio,ricky 29 rudez,damjan 3 rush,brandon 3 russell,d'angelo 3 sabonis,domantas 1 salmons,john 3 sampson,jakarr 3 sampson,jakarr 3 sanders,larry 24 saric,dario 3 saunders,wesley 3 schroder,dennis 3 scola,luis 3 scott,mike 3 scott,shannon 3 sefolosha,thabo 8 selden jr,wayne 1 seraphin,kevin 3 sessions,ramon 3 shumpert,iman 3 shved,alexey 3 siakam,pascal 1 sibert,jordan 3 simmons,ben 28 simmons,jonathan 3 simmons,jonathon 3 simmons,marcus 3 singh,satnam 3 singler,ej 3 singler,kyle 3 sloan,donald 3 smart,marcus 7 smith,ish 8 smith,j.r. 16 smith,jason 3 smith,josh 3 smith,joshua 3 snell,tony 3 sosa,edgar 3 speights,marrees 3 splitter,tiago 3 staten,juwan 3 stauskas,nik 3 stephens,dj 3 stephenson,lance 3 stepheson,alex 3 stiemsma,greg 3 stockton,david 3 stone,diamond 1 stone,julyan 3 stoudemire,amar'e 3 stuckey,rodney 3 sullinger,jared 12 summers,dajuan 3 sweetney,devin 3 sykes,keifer 3 tavares,walter 3 taylor,jeffery 3 teague,jeff 20 teletovic,mirza 7 telfair,sebastian 3 temple,garrett 3 terry,jason 3 thames,xavier 3 thomas,adonis 3 thomas,deshaun 3 thomas,isaiah 32 thomas,lance 3 thomas,malcolm 3 thomas,tyrus 3 thompson,hollis 3 thompson,jason 3 thompson,klay 42 thompson,sam 3 thompson,tristan 10 thornton ii,marcus 3 thornton,marcus 3 tobey,mike 1 tokoto,jp 3 tolliver,anthony 3 toupane,alex 3 toupane,axel 3 towns,karl-antho 49 trice,travis 3 tskitishvili,nikoloz 3 tucker,p.j. 10 turiaf,ronny 3 turkoglu,hedo 3 turner,evan 9 turner,myles 11 tyler,jeremy 3 udoh,ekpe 3 udrih,beno 3 ulis,tyler 1 ullis,tyler 1 upshaw,robert 3 uthoff,jarrod 1 valanciunas,jona 27 valentine,denzel 1 varejao,anderson 3 varnado,jarvis 3 vaughn,rashad 3 vaulet,juan 3 vesely,jan 3 villanueva,charlie 3 vonleh,noah 3 vucevic,nikola 36 vujacic,sasha 3 wade,dwyane 15 waiters,dion 3 walden,corey 3 walker,chris 3 walker,henry 3 walker,kemba 44 wall,john 40 wallace,gerald 3 wallace,tyrone 1 ware,casper 3 warren,t.j. 7 washburn,jason 3 washburn,julian 3 watson,cj 3 wayns,maalik 3 wear,david 3 wear,travis 3 weber,briante 3 webster,corey 3 webster,martell 3 weems,sonny 3 wells,dez 3 west,david 6 westbrook,charlie 3 westbrook,russel 55 white,aaron 3 white,okaro 1 white,terrico 3 whitehead,isaiah 1 whiteside,hassan 57 whittington,greg 3 whittington,shayen 3 wiggins,andrew 13 wiggins,nate 3 wilbekin,scottie 3 wilkins,damien 3 williams,alan 3 williams,deron 14 williams,derrick 3 williams,louis 13 williams,marvin 29 williams,mo 3 williams,reggie 3 williams,shawne 3 wilson,jamil 3 winslow,justise 3 withey,jeff 3 wolters,nate 3 wood,christian 3 world peace,metta 3 wright,brandan 14 wright,chris 3 wright,delon 3 wright,dorell 3 yabusele,guerschon 1 young,joe 3 young,joseph 3 young,nick 3 young,patric 3 young,thaddeus 30 zagorac,rade 1 zanna,talib 3 zeller,cody 13 zeller,tyler 3 zhelin,wang 1 zimmerman,stephen 1 zipser,paul 1 zubac,ivica 1 Edytowane 23 Stycznia 2017 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) ehh myślałem że będzie też wrzucone z podziałem na drużyny... jest jeszcze na to szansa? EDIT: ok widzę już w wątku sezonowym że będzie coś takiego podane. Do trejdowania byłoby to moim zdaniem bardzo pomocne więc czekam Edytowane 16 Września 2016 przez szkoda-czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Tak , bedą w pierwszym poście Dynasty wszystkie składy z salary jestem na ukończeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 ej a może by tak w google docs plik excelowy dla wszystkich do wglądu i dla komiszów do edycji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Kiedy będzie wrzucony ten podział zawodników na drużyny. Wrzućcie nawet coś w formie roboczej. Tak jak wyżej wspomniano np. w Excelu. Nie chce mi się takiego zestawienia robić teraz ręcznie, a już z chęcią bym wysłał jakieś propozycje wymian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Łukasz Koszarek - $1 serio, tylko 1 $ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Patrzac na te sklady mam pytanie... gdzie sie podziala zasada wywalania zawodnikow przy draftowaniu rookich? Bo to trzymanie po 15 zawodnikow w rosterze jest gdzies miedzy "hmmmmmmmmmmmm", a zwyklym obchodzeniem przepisow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Ja mam 15 ale w trakcie draftu pisakem ze west i dunleavy out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Z uwagi na to, że komisz nam się zgubił i liga była reaktywowana trochę zmusu, to wszelkiego rodzaju tego typu przepisu mają małą wagę. Bo jak to sie ma do innych przepisów z regulaminu zdaje się?Jak to maja mala wage? To na jakiej zasadzie my dzialamy? Mamy teraz jakis dziki zachod? Ja się dostosuję i najchętniej nikogo bym nie karał za cokolwiek nawet co startu pre - czy sezonu.Jakby co to nie mialem na mysli karania tylko delikatna sugestie, ze najwyzszy czas na 13-osobowe rostery ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Ajakto wyglada z podnoszeniem zawodnikow. 1.Ja np mam 12 moge juz pobierac? 2. Jak ktos nie zejdzie z $$ to mu wyrzucicie gracza zeby zejsc do 250. I co sie dzieje z tym graczem? Licytacja? Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Ja na drafcie pisałem, że Derrick Williams out. Natomiast 14 u mnie to skutek całorocznego IL - czy taki gracz mi przysługuje i jeżeli mam kogoś aktualnie kontuzjowanego to mogę teraz na IL slota go zapodać? Czy też muszę rotację do 13 bezwzględnie uciąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 1 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Ja na drafcie pisałem, że Derrick Williams out W heat jest taki szpital, że kolo ma ogromne szanse na minuty. czemu go wywalasz? Własnie o to mi chodzi z 14 slotem między innymi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marthinus Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Uzupełniając po drafice u mnie out Pekovic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) U mnie jest 15, ale mam tutaj wiecej graczy w składzie w porównaniu z tym co jest na yahoo. Za ew. niedociągnięcia przepraszam, ogarnę to jak najszybciej. Edytowane 1 Października 2016 przez Qooniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Ja na Yahoo nie mam Bryanta i Amare, którzy zakończyli kariery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Zodd zgodnie z regulaminem trzeba zejść z ilością zawodnikow do 13 po zakończeniu sezonu - niezależnie od IL Na Yahoo starałem sie zrobic składy aktualne do ostatniego rosteru ( po wywaleniu zawodnikow w offseason ). A teraz zaktualizujemy z Mac w poniedziałek składy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 U mnie out Michael Beasley. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 W heat jest taki szpital, że kolo ma ogromne szanse na minuty. czemu go wywalasz? Własnie o to mi chodzi z 14 slotem między innymi.. Wyrzucałem go na szybkiego na drafcie. W składzie w sumie mam taki szrot, że wielkiej różnicy nie robi kogo z trójkowiczów wywalę By zejść do 13 slotów wywalam Jodie Meeks. Pytanie czy mogę zmienić wywalenie Derrick Williams na Joffrey Lauvergne? Jeżeli tak to tak poproszę, a jeżeli nie to trudno. Do 13 i tak zszedłem, a po rozpoczęciu sezonu dobiorę sobie kogoś bo na ILa mam kogo wrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Wyrzucałem go na szybkiego na drafcie. W składzie w sumie mam taki szrot, że wielkiej różnicy nie robi kogo z trójkowiczów wywalę By zejść do 13 slotów wywalam Jodie Meeks. Pytanie czy mogę zmienić wywalenie Derrick Williams na Joffrey Lauvergne? Jeżeli tak to tak poproszę, a jeżeli nie to trudno. Do 13 i tak zszedłem, a po rozpoczęciu sezonu dobiorę sobie kogoś bo na ILa mam kogo wrzucić. Tak, czyli ze składu wywalasz Meeksa i Lauvargene? a Derricka Williamsa zostawiasz? git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi