Kwasiu91 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Od wczoraj mam problem z zalogowaniem się. Do tej pory normalnie logowałem się w grze przez steama. Od wczoraj wyskakuje mi okienko i gra włącza sięw trybie offline..nie wiem co jest grane.. na telefonie loguje się nomalnie https://i.imgsafe.org/5e48de25db.jpg https://i.imgsafe.org/5e4a761f33.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 A masz może pobraną tą najnowszą aktualizację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu91 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Sciągałęm ostatnio update 1.0 i 1.01 ale to już dobre tydzień temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) Sciągałęm ostatnio update 1.0 i 1.01 ale to już dobre tydzień temu. Teraz wyszedł ~500MB. Jak nie masz go to spróbuj pobrać, ewentualnie reinstall? http://steamcommunity.com/games/385760/announcements/detail/580227532942808990 No, a wchodzi Ci gra do menu głównego? Tam jest opcja Connect jak jesteś offline. Tyż nie łączy? Edytowane 6 Października 2016 przez bankrut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu91 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Teraz wyszedł ~500MB. Jak nie masz go to spróbuj pobrać, ewentualnie reinstall? http://steamcommunity.com/games/385760/announcements/detail/580227532942808990 No, a wchodzi Ci gra do menu głównego? Tam jest opcja Connect jak jesteś offline. Tyż nie łączy? A jak go ściągnąć? Bo wcześniej pobierałem z innej stronki, ale tam jeszcze nic nie ma. Na tej stronce od Ciebie ze steama nie ma linku do pobrania.. Tak wchodzi mi do menu głównego, ale nie wczytuje mojego profilu i jestem offline. Jak wybiorę connect to nie daje to żadnego efektu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 No przez aplikację steama automatycznie powinno Ci pobrać. Ewentualnie na steamie PPM na grze -> Właściwości -> Aktualizacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu91 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 (edytowane) No przez aplikację steama automatycznie powinno Ci pobrać. Ewentualnie na steamie PPM na grze -> Właściwości -> Aktualizacje. Nic takiego nie mam..znalazłem na jednej stronce https://www.skidrow-games.com/nba-2k17-update-2-and-crack-3dm/#comment-32160 Tylko, że ten update ma 2 GB a nie 500 więc to co innego pewnie i dla piratów a ten problem z brakiem online ma więcej osób. Znalazłem komentarze odnośnie tego. Piszą, że trzeba czekać na update i nowego cracka... Edytowane 6 Października 2016 przez Kwasiu91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 E to zaraz Ty masz oryginał czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu91 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Ja tylko znalazłem na tej stronce tego update. On jest 4 razy większy niż to co mówisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu91 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 pobrałem to gówno i w ogóle się nie otwiera gra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 A to nie jest tak, że na piracie zawsze jesteś offline? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu91 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 jest crack ktory pozwala grac online. ale jak czytam te komentarze to ludzie ostatnio maja z tym problem i nie moga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) No to chyba dobrze, czyż nie? Piracisz to nie grasz choć online - baw się w offline wtedy. Nie żebym coś bardzo miał do piracenia, ale moim zdaniem legalne gry choć tą przewagę z online graniem powinny mieć i piratów na swoje serwery nie powinny wpuszczać. Edytowane 7 Października 2016 przez Zodd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 k****... nie da się grać w MyPark. Takie lagi, że gra odbiera mi chęć do życia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwwisnia Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Po raz trzeci przechodzę w my team 4 z 5 challenges i mi nie zalicza. ;/ Każą zdobyć minimum 40 pkt i pokonać Atlantę. Wygrywam za każdym razem i to dosyć pokaźnie i nie zaliczyło mi ani razu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 14 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 (edytowane) Chyba najwyższa pora by kupić, warto z perspektywy kogoś, kto posiada poprzednie części, czy to kolejna FIFA 17 (btw sprzedam FIFĘ 17)? Edytowane 14 Października 2016 przez triplejohnson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwwisnia Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Od kilku dni nie mogę rozegrać meczu 3 na 3 w my team z powodu lagów. Frustrujące są częste rzuty za 3 przeciwników gdy ja mam kłopot ze skonstruowaniu akcji i rzadko kiedy jest płynność przy rzucie za 3 w rezultacie czego z reguły pudłuję i nie będę się chwalił moim żenującym rekordem w ów trybie. Na dodatek ciągle nie zalicza mi czwartego z pięciu "czelendży"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Mi tam akurat blacktop działa bardzo płynnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dworu Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 witam / kupilem ta gre na ps4 / nie zarejestrowalem konta do gry online Teraz włączając grę od razu chce mi robić "my player" Da się jakoś wrócić do tych ustawień wcześniejszych czy po zrobieniu gracza będzie jeszcze taka opcja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi