ozzy110 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 MJ1 mnie też możesz dopisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Również chętnie zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 mnie jednak wykreśl. Dostałem angaż w tej pierwszej lidze za GMa który wypadł im z gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.TM Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 chętnie zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rk18tw Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Mozesz mnie zapisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Wchodzę w to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 chętnie spróbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Zebralo sie mniej niz polowe ligi, wiec chyba moge po 30stym zamknac ten watek? Proponuje za rok ruszyc z ta koncepcja wczesniej tzn wraz ze zbieraniem potwierdzien udzialu i pewnie bedzie wiecej chetnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 28 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Zebralo sie mniej niz polowe ligi, wiec chyba moge po 30stym zamknac ten watek? Proponuje za rok ruszyc z ta koncepcja wczesniej tzn wraz ze zbieraniem potwierdzien udzialu i pewnie bedzie wiecej chetnych. Jasne, zamknij wątek za te 2 dni;) W tym roku nic z tego nie będzie... ale w kolejnym... zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 szkoda bo taka liga jest chyba najfajniejsza, może jeszcze paru zbłąkanych się trafi? a gdyby było z 12 to moim zdaniem można ruszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi