Stromile Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Macie już gubernatora (czy tam komiszarza ), co ja będę się tam pchał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew23 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Jeśli znajdzie się miejsce to też chętnie zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxim Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Rowniez potwierdzam Juz sie doczekac nie moge. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudus Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Phillosophy Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Na pewno sobie tego nie odmowie. Gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Nie śpijcie tylko piszcie, czy kontynuujecie grę lub chcecie do niej dołączyć! Temat widnieje już 2 tygodnie, Yahoo właśnie otworzyło nowy sezon w FB, a jeszcze nie wszyscy z poprzedniego sezonu zabrali głos. Jedynie moja nowa liga jest cała w komplecie i można ją już założyć. Zatem Stromile, jeśli nadal będziesz komisarzem FBL 3, to można już się u nas zająć organizacją wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Sugerowałbym ustalenie jakiegoś deadline'u, do którego dotychczasowi uczestnicy powinni się zadeklarować. Mi szczególnie na tym zależy, bo jestem w tej chwili drugi na liście rezerwowej z dużymi szansami na wejście do gry. Co do przedmówcy - nie możecie ruszać z ligą, dopóki ligi wyższe nie będą miały pełnych składów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Popieram Kilego ! Ja tam juz na kartce mam jakis maly pre rank na top20. Ja chce juz lige na yahoo., pre rankingi, poczuc ze sezon juz blisko i ze trzeba od nowa piac sie w gore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billypilgrim Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ja też gram, jak będzie czwarta liga w tym roku. A może i pięć zrobicie? No ale ja liczę na rewanż w czwartej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLASH Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Popieram Kilego ! Ja tam juz na kartce mam jakis maly pre rank na top20. Ja chce juz lige na yahoo., pre rankingi, poczuc ze sezon juz blisko i ze trzeba od nowa piac sie w gore. Ale stary - zrozum, że jeśli ligi opierają się na zasadzie awansów/spadków, a z lig wyższych od Waszej nie zadeklarowało się jeszcze bodaj 5 uczestników, to w wypadku, kiedy ta piątka w ogóle się nie zgłosi, 5 z Waszej kompletnej ligi musi uzupełnić wyższe ligi. Comprende? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Tak wogóle to według mnie w tym roku powinna zostac stworzona piąta liga, bo w tej chwili wygląda to tak, że ligi od 1 do 3 mają po 10 zawodników, a czwarta 20 i jeszcze 5 czy 6 ludzi, którzy są na liście rezerwowej. Także według mnie tak powinno zostać zrobione, ale decyzja nie należy do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Też jestem za, nie widzę problemu by przebijać się z najniższej ligi do ekstraklasy Jestem zdania, że liczbę lig powinna determinować ilość chętnych - jeśli ta wystarcza by stworzyć nową ligę to powinna ona powstać. Ci, którzy są w grze dłużej są premiowani obecnością w ligach wyższych a nowi oczywiście i tak muszą się przebijać. Z drugiej strony obecny model też nie jest zły, bo jest poniekąd prestiżowy i motywujący do gry (tj. ograniczona ilość miejsc). Ale może mówię tak tylko dlatego, że w tym momencie jestem w zasadzie pierwszy w rezerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ja chetnie zagram :} Wiem ze jestem nowy na tym forum ale w fantasy na yahoo gram juz od 3 lat i tutaj chetnie zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maredbor Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ja ogłaszam oficjalnie, że po pierwszym sezonie kończę karierę. Dziękuję wszystkim, fajnie się bawiłem... nie byłem ostatni, ale po prostu rezygnuję (nie pytać dlaczego ) Powodzenia wszystkim w FBL (szczególnie dla kolegów z Cavs )! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakil Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 potwierdzam swoj udzial w kolejnym sezonie FBL. Niestety tematu nie czytam bo od 3 miesiecy siedze poza granicami kraju w dalekiej Azji, wiec uzupelnie braki po powrocie! Dzieki Szak za przypomnienie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 22 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Rozmawiałem z Mazikiem i on stwierdził, że rezygnuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Rozmawiałem z Mazikiem i on stwierdził, że rezygnuje.Póki ktoś nie napisze osobiście na forum lub nie powiadomi mnie (również osobiście) o rezygnacji/kontynuacji - nie ma tematu. Co do deadline'u na potwierdzaniu udziału - jak co roku będą to dwa tygodnie od daty ogłoszenia listy uczestników (czyli w tym roku będzie to 24 IX). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 22 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Ok. Napisałem o tym, bo sam mnie o to prosił, gdyż zapomniał hasła na swoje konto na forum. Zresztą to bez różnicy, czy wyłączysz go z gry teraz czy za te 2 dni, kiedy będzie deadline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Mamy już kompletny skład komisarzy na sezon 2007/08: FBL #1 - Stromile[/*:m:2lg4nw02] FBL #2 - Szak[/*:m:2lg4nw02] FBL #3 - Gimmie[/*:m:2lg4nw02] FBL #4 - Graboś[/*:m:2lg4nw02] Komisarzom gratuluję Składy wszystkich lig są już wlaściwie znane, na dniach komisarzowie założą odpowiednie topici i możemy na dobre startować z organizacją ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi