Kily Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Zwykle o podobnej porze powstaje tego typu temat. Chciałbym, aby tu Stromile wszystko uporządkował, napisał jaki dokładnie kształt w nowym sezonie będzie miała każda liga i aby było to miejsce, w którym każdy, kto jeszcze u nas w to nie grał, mógł zadeklarować swoją chęć przyłączenia do nowej ligi, jeżeli oczywiście taka powstanie. Ze swojej strony nie zamierzam rezygnować z zabawy i byłoby miło znowu awansować. Jeśli ktoś chciałby sobie odpuścić zabawę, niech również tutaj o tym napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucc Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Ja sie jak cos pisze oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2k4 Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Ja bym chętnie wziąl w tym udział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chicken Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Deklaruje chęć dalszej zabawy w FBL... już sie nie mogę doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 oczywiscie, ze gram dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 potwierdza swój udział w tegorocznych rozgrywkach :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeus Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 oczywiscie bede gral i w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2k4 Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Ja jednak rezygnuję, sory za niezdecydowanie. :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_us Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 potwierdzam swoj wystep, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 gram, gram, gram! 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Gram dalej :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajmon Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 ja tez chętnie sobie w tym roku pogram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_mj Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Oczywiście jeszcze nie kończę kariery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk8 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 W tym roku znowu trzeba powalczyć o awans do trzeciej ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Jeżeli jest to temat oficjalny to zagram z przyjemnością w nowym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 no jasne ze zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 gram. juz po raz czwarty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Jeśli znajdzie się miejsce to ja także z chęcią zagram. Wczytałem się w zasady, ale umknął mi typ rozgrywek - czy gra toczy się w match-upach czy w systemie rotissiere? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Jade z tym, juz nie moge sie doczekać nowego sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi