bulek Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Jak coś to mogę przejąć tę ekipę Myślę, że chodziło o przejęcie funkcji komisha. Ale wolne miejsce się znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Myślę, że chodziło o przejęcie funkcji komisha. Ale wolne miejsce się znajdzie Potwierdzam xD grać zamierzam dalej, jeśli ktoś przejmie prowadzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 zwalniam Dzej Dzej Barache bo to moj zawodnik ponad stan osobowy. I dzieki panowie za sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.TM Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Myślę, że chodziło o przejęcie funkcji komisha. Ale wolne miejsce się znajdzie ok, jak ktoś zrezygnuje to czekam na info... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 jakby co u mnie ponadstanowy Alec Burks wypad robi i liczę, że to nie ostatni sezon w dynasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi