Wujek W贸jcik Opublikowano 25 Lipca 2016 Udost臋pnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Cze艣膰 za艂ogo, Moze ju偶 pad艂 wcze艣niej tak pomys艂, by zrobi膰 jakie艣 zbiorowe zakupy co by sprowadzenie tego wysz艂o taniej, a by膰 mo偶e, jaki艣 forumowicz siedzi za oceanem i b臋dzie zlatywa艂 niebawem albo na gwiazdke i mog艂by porobi膰 jakie艣 zakupy dla rodak贸w. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
delfin Opublikowano 25 Lipca 2016 Udost臋pnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Co do jersey贸w to tutaj masz orygina艂y a ceny jak za zbiorowe zakupy 聽 http://stores.ebay.pl/FULL-MOON-JERSEYS/NBA-/_i.html?_fsub=1819130018&_sid=120594558&_sop=3&_trksid=p4634.c0.m322 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
ghost41 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udost臋pnij Opublikowano 26 Lipca 2016 koledze chodzi o sprowadzenie wiec raczej koszt transportu a nie ceny samych jersey'贸w, raczej logiczne... Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Wujek W贸jcik Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Udost臋pnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 koledze chodzi o sprowadzenie wiec raczej koszt transportu a nie ceny samych jersey'贸w, raczej logiczne... Dokladenie, co wi臋cej za艂o偶e si臋, 偶e na forum s膮 ludzie, kt贸rzy siedz膮 w USA i mo偶e by mogli co艣 ogarn膮膰. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
ghost41 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udost臋pnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 M贸g艂bym si臋 pod艂膮czy膰 jak zbierze si臋 kilka os贸b... o ile co艣 mnie zaintereuje Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Lisena Opublikowano 27 Wrze艣nia 2016 Udost臋pnij Opublikowano 27 Wrze艣nia 2016 Najlepiej takie hurtowe zakupy zleca膰 bliskim znajomym. Ja tak zaopatruje si臋 raz do roku. Zawsze kto艣 si臋 znajdzie. Raz tylko mia艂am 3 lata posuchy, gdy nikt nie lata艂. Na promocjach w Stanach mo偶na te ceny z Ebay znacznie obni偶y膰. Ale trzeba trafi膰 i na pewno nie na pocz膮tku sezonu. Mog臋 poleci膰 sklep Fanzz. Maj膮 najcz臋艣ciej sklepy w halach NBA albo obok. W 1-2 dni potrafi膮 sprowadzi膰 dodatkowe koszulki z ka偶dego regionu USA. Mi akurat najcz臋艣ciej kupuje siostra w Salt Lake City, gdzie wi臋kszo艣膰 tego co potrzebuj臋 sprowadzaj膮 po jej wizycie w pierwszych 3 dniach jej pobytu (akurat Utah Jazz niezbyt mnie poci膮ga). 聽 聽聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj si臋Zaloguj si臋
Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.
Zaloguj si臋