Wujek Wójcik Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Cześć załogo, Moze już padł wcześniej tak pomysł, by zrobić jakieś zbiorowe zakupy co by sprowadzenie tego wyszło taniej, a być może, jakiś forumowicz siedzi za oceanem i będzie zlatywał niebawem albo na gwiazdke i mogłby porobić jakieś zakupy dla rodaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Co do jerseyów to tutaj masz oryginały a ceny jak za zbiorowe zakupy http://stores.ebay.pl/FULL-MOON-JERSEYS/NBA-/_i.html?_fsub=1819130018&_sid=120594558&_sop=3&_trksid=p4634.c0.m322 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 koledze chodzi o sprowadzenie wiec raczej koszt transportu a nie ceny samych jersey'ów, raczej logiczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 koledze chodzi o sprowadzenie wiec raczej koszt transportu a nie ceny samych jersey'ów, raczej logiczne... Dokladenie, co więcej założe się, że na forum są ludzie, którzy siedzą w USA i może by mogli coś ogarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Mógłbym się podłączyć jak zbierze się kilka osób... o ile coś mnie zaintereuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Najlepiej takie hurtowe zakupy zlecać bliskim znajomym. Ja tak zaopatruje się raz do roku. Zawsze ktoś się znajdzie. Raz tylko miałam 3 lata posuchy, gdy nikt nie latał. Na promocjach w Stanach można te ceny z Ebay znacznie obniżyć. Ale trzeba trafić i na pewno nie na początku sezonu. Mogę polecić sklep Fanzz. Mają najczęściej sklepy w halach NBA albo obok. W 1-2 dni potrafią sprowadzić dodatkowe koszulki z każdego regionu USA. Mi akurat najczęściej kupuje siostra w Salt Lake City, gdzie większość tego co potrzebuję sprowadzają po jej wizycie w pierwszych 3 dniach jej pobytu (akurat Utah Jazz niezbyt mnie pociąga). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi