fluber Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Taka ciekawostka, muzułmanie nie mogą grać w Pokemon GO: http://medinab.blogspot.com/2011/08/fatwa-no-21758.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Te, Kucio. Czy elaborat w odpowiedzi na 4 słowa to już mistrzostwo w trollingu ? Komu Ty to wszystko tłumaczysz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Lajki zbiera, zaraz będą wybory na moda Taka ciekawostka, muzułmanie nie mogą grać w Pokemon GO: http://medinab.blogspot.com/2011/08/fatwa-no-21758.html Mogą, wystarczy się słuchać takiego imama który ma wyjebane Edytowane 21 Lipca 2016 przez Bogut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 https://www.facebook.com/LoganPaul/videos/529171360614379/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=aPPQa7L51p0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Już są ofiary śmiertelne Dziewczynka weszła pod samochód Ktoś spadł z klifu Jakiś kolo strzelał do łowców pokemonow ktorzy my weszli do domu Dwóch debili płynęło łódka okręt wojenny szukać pokemona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 27 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 https://pbs.twimg.com/media/CoXXDc-WYAAJFDR.jpg:small Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Ej, Kucio. Złapałem Poliwaga jadąc do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Ktoś jeszcze gra? Dziś wbilem 20 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Ja sobie odpalam w drodze do pracy i cykam. 18lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 ja też 20lvl ale jak zobaczyłęm 50k to mi się trochę odechciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 W końcu przeszktalcilem Evee (czekalemyna 20lvl) i mam jakiegoś mocnego poksa 1500 Wcześniej to była mega lipa ja nie wiem jak ludzie mają tyle 10 km jajek i wyciągają laprasy i snorlaxy jak dla mnie Max to Onix 300cp a 10km nie miałem ju dawno Mam chyba pecha w tej grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Hehe ja mam 23lv Z jajko chodzi o to zeby wykluwać ze jak osiągnie sie 20 poziom - to jest max poziom dla jajka i jego cp Poza tym jak wbijcie 20lv to najlepiej zrobic Lucky egg i jechac wszystkie możliwe ewolucje 80k + expa ja juz tak 2 razy zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 80 tys? Coś przesadziles, wczoraj wbijalem na lucky eggu i zrobiłem 55 tys, jeszcze jakieś pięć ewolucji więcej by dobić do 60 jest możliwe ale 25? Nie ma na to czasu Nie wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Wczoraj zrobilem 62k i mialem jeszcze 4 minuty zapasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 To ja jakiś lewy jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 W dniu 27.08.2016 o 13:27, Dnc napisał: Ktoś jeszcze gra? Dziś wbilem 20 lvl Podbijam, ktos jeszcze gra?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Ja, chyba z przyzwyczajenia bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Ja gram od grudnia glownie dlatego ze zona chciala zeby ja wyrzucac z pokestopow:) Nadal nie ogarniam do konca tej gry:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 No tak, jak żona prosi trzeba grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi