jadowitazmija4 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 az smutne, ze dozylo sie czasu gdzie top3 graczy ligi wypierdala do all star teamu zeby wygrac mistrza teraz zamiast layupow to trojki teraz niech lebron dzwoni do Cousinsa, Antoni Dejwisa i Hardena jak Lebron pokona teraz takie GSW, to juz naprawde bedzie nazbierac argumenty dlaczego nie jest GOAT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Teraz Curry powinien polamac kostki i Durant kolana i pozniej wtopa w OKC w PO Edit: dla wszystkich tych przyjmujacych posty zbyt powaznie. Chodzi mi to, ze to by byla niezla ironia losu, a nie ze im zycze kontuzji i wielkich meczarni. Podobnie jak to mialo miejsce w LA w Nashem i Howardem, zmontowali dream team, a los chcial, ze obydwaj sie polamali i wyszlo duzo chalasu o nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) GSW albo teraz wygrało i zdominuje wszystko albo zrobiło najgorszą decyzję w historii. Już widzę jak Durant Curry i Green dogadają się kto ma trzymać piłkę w rękach i ile. Kto ile ma rzucać. Moim zdaniem to może się w pizdu rozjebać za rok kiedy Curry i Durant spierdzielom skłóceni z Warriors. Życze im tego i długich lat tankowania po tym. Edytowane 4 Lipca 2016 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardioka Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Jak GSW nie zrobi misia z takim składem to są najbardziej frajerską organizacją ever a LeBron podbije niesamowicie swoje legacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Teraz Curry powinien polamac kostki i Durant kolana i pozniej wtopa w OKC w PO. Wolę 3:4 w finałach w pełnym składzie, kopalnia beki na LATA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 To nie jest fair,.Bundesliga zamiast NBA z GSW w roli Bayern Munich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 trochę nie wierzę co tu się odpierdala, a Borysowi mam nadzieję że ktoś się włamał na konto :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Warto oddać Durantowi, że zrobił to w perfekcyjny sposób, bo większość zawodników już wykupiona. Spurs oraz Cavs nie mają już jakiekolwiek pola działania i zostaje już tylko dla nich opcja Pau Gasola lub Dwyane'a Wade'a. Dodatkowo już wykosił jednego przeciwnika - OKC, bo oni też nie mają kogo podpisać i przestali się liczyć na poważnie. Na miejscu Westbrooka nie podawałbym ręki Durantowi przed meczami z Warriors podobnie do Garnetta z Rayem Allenem po przejściu do Heat, bo udupił grubo OKC i Russa w prime. Curry - Klay - Iggy - Durant - D. Green = najlepszy spacing w historii NBA. Każdy jest w stanie karać na wysokim poziomie za trzy. Iggy? az smutne, ze dozylo sie czasu gdzie top3 graczy ligi wypierdala do all star teamu zeby wygrac mistrza teraz zamiast layupow to trojki teraz niech lebron dzwoni do Cousinsa, Antoni Dejwisa i Hardena jak Lebron pokona teraz takie GSW, to juz naprawde bedzie nazbierac argumenty dlaczego nie jest GOAT. dokładnie, b2b nigdy nie było tak cenne Ogólnie porównując do The Decission LBJ to pomijając oprawę zrobił jeszcze gorzej. NIe zroibł tego pierwszego dnia tylko wtedy gdy wszyscy byli podpisani. NIe zrobił tego tak jak James że poszedł do swoich kumpli tylko poszedł do tych od których dostał w morde. James nie miał żadnego Robina w Cavs, same niedorajdy a KD od paru sezonów miał Westbrooka LBJ ciągnął ich sam do finałów, odszedł bo nie było opcji a KD nie dość że przegrał finał konfy przez siebie bo rolsi zagrali na mega poziomie to jeszcze nie ma w nim ochoty na rewanż. Tym wszystkim którzy dla niego wylewali pot na parkiecie by mógł grać z LBJ dał własnie z plaskacza. Mam andzieje że mu Adams odda na pierwszym meczu w OKC Ogólnie jeszcze gorzej niż Decission. Zero lojalności. EDIT: super team GSW, ma 4 zawodników w top 10-12 ligi? mistrze z takim teamem mają od razu gwiadke Edytowane 4 Lipca 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Eld Opublikowano 4 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Nie no, sorry moderatorzy, jak chcecie wyjebcie tego posta. Jestem tak podkurwiony że szok. Kolesia jeszcze SuperSonic wybrali, doszedł raz do finału, za drugim razem nie wiele mu brakło. Zamiast cisnąć swoje prime z RW to ten zawija ogon i leci do jebanych sezonowców 73-9. Do sraczki Currego, do kopacza jaj, do całej bandy kojarzącej mi się z paradą równości, weganami i studentami prawa ćwiczącymi crossfit. Mógł iść do SAS. Przybił bym pionę z kibicami ostróg i życzył tytułu. Mógł iść do Celtics i tam naprawdę stworzyć konkurencję dla CLE i budować w swoim prime coś mega. Ale nie kurfa do GSW! Pewnie mu się urodziło w łbie że nie chce być kolejnym HOF bez pierdzionka i zrobił z GSW Real Madryt w NBA. Kto następny. ZERO ZERO ZERO SZACUNKU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100lare Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Nie ogarniam jazdy po GSW, rozjebali off season właśnieps Jak presją w PO miał być rekord to nie wiem jak nazwać to teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Wolę 3:4 w finałach w pełnym składzie, kopalnia beki na LATA! w to nie wierze, choc bardzobym chcial zobaczyc, a najlepiej wtope 4:0 z LeBronem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 każdy lubi wygrywać i Durant wybrał w tym względzie najlepiej jak mógł. co za różnica dla niego czy grać z Currym czy Westbrookiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardioka Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Ciekawe czy Green z przyzwyczajenia nie powita go np. kopem w jajca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Nie ogarniam jazdy po GSW, rozjebali off season właśnie ps Jak presją w PO miał być rekord to nie wiem jak nazwać to teraz Kibicujesz GSW pewnie. Strona wcześniej, coś napisałem o jasnowidzu. Jeszcze 49. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 KD za dwa lata wraca do OKC odkupić winy. Zapiszcie sobie tego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 77-5 czy więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jadowitazmija4 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Kwestia Lebrona w tym momencie nie do porównania, poszedł do Miami do kumpli gdzie byli oni zespołem na pierwszą runde, Durant grał z top5 graczy ligi i byli 3 zespołem ligii i to do zespołu który zrobił 73-9 i faworytem do misia bez niego. Czyste frajerstwo i tyle Edytowane 4 Lipca 2016 przez jadowitazmija4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 W GSW odtchnięto z ulgą. Harrison Barnes przenosi swój "talent" do Dallas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Swoją drogą teraz będzie bardzo fajny test na to ile wart jest Westbrook (chodzi mi zwłaszcza ile meczów wygra w sezonie jako niekwestionowany nr 1). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100lare Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Nie powiem lubię ich oglądąć, byłem za nimi w finałach, ale nie jestem sezonowcem zadnym Wiadomo zrobili sobie Galacticos, i wkurwienie na KD jestem w stanie zrozumieć, ale GSW jako organizacja wlasnie zrobila krok do mozliwej dominacji na lata, to trzeba docenic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi