rw30 Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 http://www.euroleague.net/news/i/73hktvjy5cmh5vvg/real-madrid-and-fc-barcelona-lassa-to-play-oklahoma-city-thunder-as-part-of-nba-global-games-europe-2016-presented-by-bb jakby jakaś grupka podbijała od Barcelony to dajcie znaka. Można by zrobić jakiś mini zlot czy coś. Bilety w sprzedaży od poniedziałku ponoć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
triplejohnson Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Ja bym w sumie pojechał, ale moi znajomi dalej są zirytowani z powodu zmian barw przez Jordana z Bulls na Clippers, także ekipę mam taką sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 widzimy sie w Barcelonie, więc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 http://www.euroleague.net/news/i/73hktvjy5cmh5vvg/real-madrid-and-fc-barcelona-lassa-to-play-oklahoma-city-thunder-as-part-of-nba-global-games-europe-2016-presented-by-bb jakby jakaś grupka podbijała od Barcelony to dajcie znaka. Można by zrobić jakiś mini zlot czy coś. Bilety w sprzedaży od poniedziałku ponoć. W sumie mam siostrę która ma dom w Sitges to może połączę przyjemne z pożytecznym i wpadne... Zwłaszcza że to październik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Ale o co chodzi? Biorę ekipę z Torunia5 osobBook it! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Bilety w sprzedaży od wczoraj dla Socios FCB. Z tego co teraz widzę na mapie to najdroższych i najbliżej parkietu już nie ma. Zostały w cenach od 25 do 95. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Jak coś to powrzucajcie tu fotki, chętnych na ich zobaczenie znajdzie się wielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 rozczaruje Cie, na tych fotkach to nic szczegolnego by nie bylo. Jacys czarnoskorzy kolesie probujacy wrzucic pomaranczowo pilke do kosza. Tylko geby znajome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Ale na trybunach wiele europejskich flag, wielu kibiców z różnych krajów, którzy przemierzyli setki i tysiące kilometrów, by zobaczyć swoich idoli zza oceanu. Przepełniona hala, genialna oprawa i wysokie ceny za kukurydzę w trakcie meczu confirmed 100%.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 W sumie racja z tymi gebami. Tego z charakterystyczną inna częścią ciała juz nie ma w OKC. Ale tak Adama szarpnac za was byłoby kultowo Bez Duranta to nie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 ja mam miejsca sector 220 row 30 seat 15, 17, 19 [no, jedno z tych trzech] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 @ Rw30, gdzie kupowałeś bilety jeśli można spytać? Ktoś. kto już kiedyś był, tak zwane ''koniki'' pod halą sprzedają bilety? Znajomy był na meczu Polska-Portugalia i przed meczem pod stadionem kupił bilet wart 700 zł za 50 ojro, ja na UFC w Krakowie też wybrałem się na pałę i za 150 zł kupiłem bilety warte 600, także może warto poczekać? W razie, gdyby biletów nie było, to i tak w sumie jesteś na wakacjach w Barcelonie... A już tak mniej cebulowo, to chyba jestem na to tak napalony, że nie będę ryzykował jak z UFC, które w zasadzie mi zwisało i chętnie kupię bilet jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 ticketmaster.es wpisz NBA w wyszukiwarke i voila nie na wystepy sportowe, ale na koncerty zdarzalo mi sie kupowac / sprzedawac bilety tuz przed eventem za cene rowno badz nizszo niz cena kupna u oficjalnego dystrybutora - zalezy od popytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 k**** zrobiłem taki interes z tym biletem jakbym dzień przed Brexitem wszystkie oszczędności na funty wymienił Ale na trybunach wiele europejskich flag, wielu kibiców z różnych krajów, którzy przemierzyli setki i tysiące kilometrów, by zobaczyć swoich idoli zza oceanu. Przepełniona hala, genialna oprawa i wysokie ceny za kukurydzę w trakcie meczu confirmed 100%.. znowu Cię rozczaruję. Na trybunach brak jakichkolwiek europejskich flag, chyba że za taką uznać katalońską, wtedy tak. Hala nie przepełniona, zwyczajna. Oprawa zwyczajna, no może piramidy z ludzi będą w przerwie robili. To akurat fajne. Kukurydza nie jest fit i się jej nie sprzedaje na meczach w Barcelonie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi