wiLQ Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Portland Trail Blazers przerzucili swoją klątwę przesraniutkie, oby wszystko się dobrze skończyło jak w przypadku Noela Dwoch z nich bylo kontuzjowanych w momencie wyboru, wiec to ciezko liczyc jako pech zdrowotny. Z kolei Okafor mial [relatywnie] lekki uraz i DNP-Tanking, wiec z tego tez niewiele wynika... Ale odnosnie Simmonsa zakladacie tu jakies kolko wsparcia dla kibicow i sympatykow? Bo chyba bedzie potrzebne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigManFan Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Wiecie co? W dupie mam to NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 No I chuk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 dzisiaj w koncu doczekamy sie debiutu Embiida ! ciekawe jak sie zaprezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 zagra 15 minut, rzuci z 8 punktów i tyle. Preseason nic w sumie nie znaczy. Byle coś mu sie nie stało tylko i wszyscy będą zadowoleni Smutne to, ale ja już w niego w sumie nie wierze Nie ma jakiś nowych ploteczek na temat wymian któregoś z miliona wysokich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 4 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Akurat jest ograniczony do 12 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Polecam zobaczyć narodziny legendy. To co się od razu rzuca w oczy to to, jaki on jest wielki. Początek niepewny: chwiał się zajmując pozycję, ale już w pierwszych akcjach w obronie obie łapy w górę i prawidłowe ustawianie. Debiutanckie 3 rzuty z dość dalekiego midrangu i odchylonej pozycji, a i tak piłka wykręciła się w obręczy będąc blisko za każdym razem. Trochę przetrzymywał piłkę kozłując niepotrzebnie. Ogólnie sprawiał wrażenie też trochę wolnego. Po czasie, gdy wszedł - to już jakby inny zawodnik, zdecydowanie pewniej się ustawiał, nie dawał wypychać (z tym, że krył go Zeller zamiast świetnego Amira), no i wydawał się szybszy (z tym, że tu też szybki w odniesieniu do size'u). Piękne pierwsze punkty. W swoim 1 meczu zaczął już być podwajany, nawet przez duet Amir - Horford. Odeszły dwie #21, ale jedna ich raczej godnie zastąpi. Edytowane 5 Października 2016 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Obejrzałem tylko pierwszych parę minut i wtedy jeszcze wyglądał nieporadnie, potem poszedłem spać. Ogólnie ciężko mi się oglądało bo miałem stracha że się zaraz połamie i cały misterny plan w pizdu. Wysoki jest, chyba nie przesadzali z tymi 218 cm wzrostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Nie ma co wyciągać zbyt dalekoidących wniosków po preseason i to jednym meczu. Ale pytanie mam. Z kim grał Joel pod koszem w lineupach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 a jak prezentowal sie saric i sergio rodriguez ? bo po suchych statach widac,ze hiszpan fajnie prowadzil gre (6 asyst,ale i 4 straty), za to dario dobra skutecznosc i 6 zbiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73x Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 a jak prezentowal sie saric i sergio rodriguez ? bo po suchych statach widac,ze hiszpan fajnie prowadzil gre (6 asyst,ale i 4 straty), za to dario dobra skutecznosc i 6 zbiorek Gdzie moge znaleźć box score bo na tej nowej gównianej stronie NBA nie wyswietla nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Gdzie moge znaleźć box score bo na tej nowej gównianej stronie NBA nie wyswietla nic? Poprzednia nba.com ssała pod względem wydajności. Teraz zrobili taką, że nie można nic znaleźć jak się nie wie gdzie szukać. http://stats.nba.com/scores#!/10/04/2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73x Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Poprzednia nba.com ssała pod względem wydajności. Teraz zrobili taką, że nie można nic znaleźć jak się nie wie gdzie szukać. http://stats.nba.com/scores#!/10/04/2016 Nie maja kasy na dobrych informatyków bo za dużo płaca graczom A teraz mi filmy wyświetla w równoległej rzeczywistośći . Tzn głos jest a obraz gdzies niewiadomo gdzie . Edytowane 5 Października 2016 przez marceli73x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 ja na glownej stronie klikam Games (na gorze strony)-przekierowuje mnie i wtedy daje boxcore-a na dole tej podstrony sa pozostale mecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 a jak prezentowal sie saric i sergio rodriguez ? bo po suchych statach widac,ze hiszpan fajnie prowadzil gre (6 asyst,ale i 4 straty), za to dario dobra skutecznosc i 6 zbiorek Rozpoczął - trafił open trójkę, bo jednym z nielicznych ruchów piłką ze strony philly. Ogólnie on i Embid mocno odstawali od swoich kolegów, co dziwne biorąc pod uwagę, że oboje rookasy.. W ataku bardzo dobrze, jednak w obronie przeciętnie, ale mógłbyć to efekt tego, że cała philly się gubiła w zagrywkach Stevensa (1połowa). Grę Joelowi mocno utrudnia to, że w philly praktycznie nie ma ruchów strzelców, a on sam jest pewnie w top3 najlepszych zza łuku.. Taki Rozier, co w BOS jest chyba z 10 zawodnikiem w rotacji, mocno by się im przydał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 W keeperze tankowalem od lutego by mieć Simmomsa... Masakra będę tankować jeszcze pewnie z dwa Ale i tak go chyba wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Embiid mi się podobał, niesamowicie przypomina Hakeema, tylko czy on w NCAA też głównie opierał się na jumperkach? https://www.youtube.com/watch?v=3q297vIN9dU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Poprzednia nba.com ssała pod względem wydajności. Teraz zrobili taką, że nie można nic znaleźć jak się nie wie gdzie szukać. http://stats.nba.com/scores#!/10/04/2016 a highlighty takie 2-3 minutowe gdzie mozna tam znalezc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Embiid mi się podobał, niesamowicie przypomina HakeemaW czym go przypomina? Albo ujmujac pytanie inaczej rozwin co Ci sie w nim podobalo ;-) tylko czy on w NCAA też głównie opierał się na jumperkach?Nie, ale to raczej efekt dlugiej przerwy. Nie chcial od razu atakowac obreczy tylko pochwalic sie jumperkiem nad ktorym pewnie pracowal kupe czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) Embiid mi się podobał, niesamowicie przypomina Hakeema, tylko czy on w NCAA też głównie opierał się na jumperkach? https://www.youtube.com/watch?v=3q297vIN9dU http://grantland.com/the-triangle/the-nba-draft-illustrated-shot-charts-for-the-lottery-picks/ gdzies po srodku zestawienia jest schooting chart embiida Edytowane 5 Października 2016 przez mistrzBeatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi