Slawekmroz Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zawsze darzyłem Kwame sporą sympatią, dobrze się nim grało w NBA Live, ale czy jest gorsze miejsce dla starego centra na próbę powrotu do NBA, niż 76ers? Training camp body. Nie rozpatrywałbym tego ruchu w kontekście nadziei na triumfalny powrót Browniego do NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Żeby ilość centrów się zgadzała to sixers wymieniają Kendalla Marshalla na Tibora Pleissa, 2 drugorundowe picki i kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Ten trade jest znakiem, że Hinkie wciąż ma kontrolę nad Sixers i knuje jak przejąć wszystkie picki i wszystkich centrów świata. I kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Ma być podobno od razu zwolniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Ciekawe na ile to na poważnie https://mobile.twitter.com/Rdrzik/status/775129650838310912 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Mądry jest, więc rozumie podstawowe sprawy. Oczywiście, że poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Sytuacja centrow w 76ers nie jest zbyt wesola...Okaforowi juz od samego draftu wybor sie nie podobal, a teraz ze strony Noela slychac coraz wieksze narzekanie na aktualna sytuacje. Hans w koncu da rade grac czy nie? Niech oni juz jednego chlopa wymienia gdzies bo ich wartosc spada z dnia na dzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Masz 48 minut na jednej pozycji dla 3 kolesi, z ktorych chcesz zostawic jednego...tu sie nie da wywindowac wartosci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Bob Cooney @BobCooney76 Daily News has learned of fracture in right foot of Ben Simmons. damn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 To samo co swojego czasu Lopez czy Durant jak się nie mylę. Piąta kość śródstopia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 30 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Po prostu brak slow. Moja frustracja jest teraz nie do opisania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardioka Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Aż mi ich żal. Ciekawe na ile Ben wypadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 damn A ja odruchowo myslalem ze Embiid Na miejsu mlodych grajkow w pierwszym zdaniu poerwszego wywiadu w hs czy na studiach mowilbym ze nie chce grac dla philly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 gdzieś na twitterze mi sie rzuciło w oczy ze simmons przytył 33 pounds w dość krótkim czasie. To jest prawie 15 kilo... Przy jego posturze to była spora zmiana i stopa nie wytrzymała. Zastanawia mnie kto w klubie do tego dopuścił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff. Fucking joke! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 gdzieś na twitterze mi sie rzuciło w oczy ze simmons przytył 33 pounds w dość krótkim czasie. To jest prawie 15 kilo... Przy jego posturze to była spora zmiana i stopa nie wytrzymała. Zastanawia mnie kto w klubie do tego dopuścił. Czego się spodziewać po takiej organizacji.Patologia. Szkoda gościa, chociaż z tego co czytam to Gordon z Magic miał tą samą kontuzje i wrócił po 2 miesiącach.Może nie będzie tak źle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Szkoda strasznie Simmonsa. Raz zgadzam się z Iglo13, Simmons za dużo przybrał na masie. Niech oddadzą go do Nets razem z Brookiem i LeVertem założą "Foot Clan" :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 przesraniutkie, oby wszystko się dobrze skończyło jak w przypadku Noela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Więcej minut dla Dario, może nawet do s5 wskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Portland Trail Blazers przerzucili swoją klątwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi