TuPalnik Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Bulls dalej robią robotę pod przebudowę Do Chicago: Jerian Grant i 24 pick w Drafcie Do Sixers : Derrick Rose Jeśli kogoś Interesują pick 24 i 14 w pakiecie za coś wyższego to jestem otwarty na negocjacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Do Chicago: Jerian Grant i 24 pick w Drafcie Do Sixers : Derrick Rose Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Przynajmniej realny, a nie jakies cuda typu Okafor za Rosea ;-) Mam kolejny deal: Hornets dostaja: Mirotic plus pick druga runda draftu 2017 Sota dostaje: pick # 22 z tego draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 AAAA podkoszowy do wzięcia, świetne warunki fizyczne, 15pkt/9zb na mecz, nie narzeka na granie w small marketach, dobrze mu z oczy patrzy, lubi dzieci. Cena do uzgodnienia na priw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Chce się komuś zrobić podsumowanie co zostało do wyboru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Bogut - Bucks Matek - 76ers Silvinho - Suns Rappar - Cavs Ignazz - Spurs Regics - Celtics P_M - Lakers Shevcu - Wolves Mirwir - Rockets Ronnie - Pacers Kucio - Hornets Człowiek Morza - Pelicans Raf85 - Clippers TuPalnik - Bulls Longer01 - Raps LBS - Nuggets Eld - Mephis Havlicek - Magic Edytowane 20 Czerwca 2016 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Mało coś. Pominąłeś LBS który sobie baryły zakopał, sorry zaklepał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Mało coś. Pominąłeś LBS który sobie baryły zakopał, sorry zaklepał. Pisałem stronę po stronie i łączyłem posty. Teraz wszyscy są już chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Niech ktoś bierze Nets, oddam 9pick i Rossa za Younga i RHJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Bulls spurs Diaw i prawa do Militunova oraz #29 Tony Snell Bielica oraz pick #24. Deal potwierdzony ale ogłoszony w noc draftu jakbym znalazł kupca na #24 bo idę dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Havlicek - Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Memphis nikt nie wziął czy mi się zdaje? Jak nikt to ja biere. @edit przejżałem. Nikt nie wziął. Idziem w rebuilding na całego. Na dzień dobry: Marc Gasol. Koleś jest mega ale zanim się zbuduje w okół niego coś od nowa będzie miał 33-34 lata a to stanowczo za dużo. Nie chce psuć mu kariery, ale za darmo też nie puszczę. Słucham ofert. Picki/coś spadającego. Edytowane 20 Czerwca 2016 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) zaktualizowałem picki i GMów w pierwszym poście (jak któryś z modów potrafi usunąć ten nadmiar na dole to będę wdzięczny) wrzucam też tutaj: #1 Philadephia 76ers matek #2 Los Angeles Lakers P_M #3 Boston Celtics Regis #4 Phoenix Suns Sylvinho. #5 Minnesota Timberwolves Shevcu #6 New Orleans Pelicans czlowiek_morza #7 Denver Nuggets LeweBiodroSmoka #8 Sacramento Kings Elwood #9 Toronto Raptors LONGER01 #10 Milwaukee Bucks Bogut #11 Orlando Magic Havlicek #12 Utah Jazz #13 Phoenix Suns Sylvinho, #14 Chicago Bulls TuPalnik #15 Denver Nuggets LeweBiodroSmoka #16 Boston Celtics Regis #17 Memphis Grizzlies Eld #18 Detroit Pistons Gamejros #19 Denver Nuggets LeweBiodroSmoka #20 Indiana Pacers RonnieArtestics #21 Atlanta Hawks #22 Minnesota Timberwolves Shevcu #23 Boston Celtics Regis #24 Philadephia 76ers matek #25 Los Angeles Clippers Raf85 #26 Philadephia 76ers matek #27 Toronto Raptors LONGER01 #28 Phoenix Suns Sylvinho. #29 San Antonio Spurs Ignazz #30 Golden State Warriors New York Knicks Przemek Orliński Houston Rockets Mirwir Dallas Mavericks MarcusCamby 2RUNDOWE PICKI: Edytowane 20 Czerwca 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Nie wiem o co jeszcze chodzi, ale zawczasu zaklepuje Dallas Mavericks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 To co z tym s'n't w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Nic. Zabawa jest w draft i graczy podpisanych. Żałuję bo to limit my options ale co tam. Jedziemy draftowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Nie wiem o co jeszcze chodzi, ale zawczasu zaklepuje Dallas Mavericks odpal link w pierwszym poście, tak to mniej więcej wygląda Nuggets handlują wszystkim prócz Mudiaya, Harrisa i Jokicia, chętnie przesunę się wyżej w loterii lub oddam picki za coś ciekawego - zapraszam do rozmów edit: w szczególności polecam Gallo, Wilsona i Farieda Edytowane 20 Czerwca 2016 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 To co z tym s'n't w końcu? Zadnych snt bo w tamtym roku patologia sie z tym robila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zadnych snt bo w tamtym roku patologia sie z tym robila No to lipa bo Conley by się wykazał solidarnością ( co nie wykluczone też w real life ) aby zrobić dobrze byłemu już klubowi i ahoy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Oddam Jose za byle gówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi